SKILT MED VIDEOOVERVÅGNING

Skilt videoovervågning

 

Har du eller overvejer du at få installeret overvågning i dit hjem enten indendørs eller udendørs? Så skal du huske, at der findes regler omkring skiltning (lov om tv overvågning). Når du har overvågning, skal du opsætte overvågningskamera skilt eller klistermærker, der tydeligt informerer andre om kameraerne.

Har du ikke allerede alarm med videoovervågning? Tag alarmtesten her for at finde den alarm, der vil være bedst til dig, og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud og pris.

find din alarm her

 

KAN JEG BESTILLE SKILTE ELLER KLISTERMÆRKER HOS JER?

Ja, hvis du allerede er kunde hos Verisure, kan du sagtens bestille flere klistermærker eller skilte hos vores kundeservice. De sidder klar hver dag på telefonerne på 70 24 73 65.

Har du ikke en Verisure-alarm i hjemmet, kan du ikke bestille videoovervågning skilte. Grunden er, at vi aldrig vil gå på kompromis med den sikkerhed, der ligger i skiltet. Vores undersøgelser viser, at vores alarmer har så stor afskrækkende effekt, at Verisure-kunder faktisk har 73% lavere risiko for indbrud. Når en tyv ser et Verisure videoovervågning skilt, er han ikke i tvivl om, at hjemmet er godt sikret mod indbrud.

Hvis vi derimod tillader husstande uden alarm at skilte med vores videoovervågning, uden at det er installeret, forstår tyvene hurtigt, at det ofte vil være muligt at bryde ind uden en reel risiko.

Hos Verisure går vi ikke på kompromis med kvaliteten og sikkerheden, og du vil derfor ikke kunne bestille videoovervågning skilt, hvis ikke du er kunde hos os. Til gengæld medfølger skilte og klistermærker til en pris på 0 kr., når du får installeret alarm. Vi monterer så mange, som du har brug for, på dine døre og vinduer, så de tydeligt kan ses udefra.

HØR MERE OG FÅ TILBUD

Er du interesseret i et alarmsystem med videoovervågning skilt, kan sende os dit nummer, og så ringer vi dig op med et uforpligtende tilbud og pris på alarm til dit hjem. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.