RØGKANON TIL TÅGESIKRING AF HJEMMET

Zerovision røgkanon til tågesikring

MAN KAN IKKE STJÆLE NOGET, MAN IKKE KAN SE

Tågesikring er en velkendt metode til indbrudssikring af virksomheder. Tågesikring er nemlig en enorm effektiv måde at afværge indbrud på, da en udløst røgkanon gør det umuligt for indbrudstyve at se noget og orientere sig. Hvad man ikke kan se, kan man ikke stjæle.

I lang tid var tågekanoner ikke en naturlig del af indbrudssikringen af private hjem, men flere og flere efterspørger det.

Derfor har vi udviklet Verisure ZeroVision røgkanonen til vores alarmer til tågesikring af private hjem.

HVAD ER EN RØGKANON TIL TÅGESIKRING?

Verisure ZeroVision røgkanonen er en lille beholder, der indeholder røgtåge, som skydes ud i luften ved aktivering. Røgen er en hvid og tyk tåge, som er helt uigennemsigtig.

Det tager tågekanonen mindre end 60 sekunder at fylde rummet med den tætte tåge, og når det er sket, kan man bogstavelig talt ikke se en hånd for sig. Den er derfor enorm effektiv til at standse ubudne gæster og tvinge dem til at søge ud af hjemmet igen.

HAR DU SPØRGSMÅL OM TÅGESIKRING?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer og tågekanon - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Zerovision tågekanon

SÅDAN FUNGERER ZEROVISION RØGKANONEN

ZeroVision er en røgkanon, der overvåges og fjernaktiveres af Verisures kontrolcentral ved indbrud efter et verificeret alarmsignal. Det vil sige, at det kun er Verisures alarmoperatører, der kan udløse den, og at den kun kan udløses ved en manuel handling.

Fjernstyringen fra vagtcentralen er din sikkerhed for, at røgkanonen aldrig udløses ved fejlalarmer, f.eks. når du eller dine børn kommer hjem og ikke når at slå alarmen fra med det samme.

Vagtcentralen aktiverer røgkanonen i tilfælde af indbrud. Alarmoperatøren sikrer sig altid først, at der reelt er et indbrud i gang, så han ikke aktiverer røgkanonen uden grund. Det gør han ved hjælp af det overvågningsmateriale i form af billeder, videoer og lyd, som han modtager fra dit alarmsystem, når alarmen går. Først når han er helt sikker på, at der er uvedkommende i hjemmet, trykker han på knappen, der får tågekanonen til at gå af.

Inde i tågekanonen findes en lille beholder med røgpulver. Når alarmoperatøren aktiverer røgkanonen, presses røgpulveret ud i tågeform og fylder rummet. Alt dette sker inden for meget kort tid, og inden for 60 sekunder vil rummet være fyldt med uigennemsigtig røg.

I mellemtiden sender alarmoperatøren også en vagt til adressen og alarmerer politiet.

Den tætte tåge gør det umuligt for indbrudstyven at se noget i boligen. Derudover stresses han samtidigt over alarmens hylende sirene samt alarmsignalerne fra hjemmets røgalarmer, der aktiveres som en naturlig følge af røgen i hjemmet. De høje sirenelyde tiltrækker desuden omgivelsernes opmærksomhed, og tyven vil hurtigt få benene på nakken.

Røgtågen er helt uskadelig for både mennesker, dyr, elektronik og inventar og medfører stort set ingen lugtgener. Du skal dog, inden for 1 time efter, at røgkanonen er blevet udløst, sørge for at lufte godt ud i hjemmet i mindst 3 timer og tørre dine ting af med en fugtig klud.

Det kemiske modul og batteriet i røgkanonen skal udskiftes hvert 5. år, ligesom at røgkanonen skal erstattes med en ny, hvis den aktiveres af vagtcentralen. Begge dele er naturligvis inkluderet i din aftale med os, så du får ingen uforudsete udgifter til service og vedligehold af din tågesikring.

FORDELENE VED ZEROVISION RØGKANON

  • Fylder rummet med en tæt hvid røgtåge på mindre end 60 sekunder
  • Tyven kan ikke se noget eller orientere sig
  • Afbryder tyven i hans foretagende med det samme, inden vagt/politi når frem
  • Ingen fare for fejludløsning
  • Helt uskadelig for mennesker, dyr, elektronik og inventar
  • Kræver kun god udluftning efter udløsning
  • Fuld service og vedligehold er inkluderet i prisen
  • Du får særlige alarmskilte, der synliggør, at dit hjem er ekstra sikret med røgkanon

Verisures analyser viser, at vores kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko. Alarmskiltene, som monteres udendørs på sin bolig, advarer nemlig eventuelle indbrudstyve om, at hjemmet er beskyttet af et professionelt alarmsystem.

Har du en røgkanon tilsluttet dit system, får du desuden monteret supplerende alarmskilte og -mærkater, der advarer om tågesikringen. De gør det ekstra tydeligt for uvedkommende, at det ikke kan svare sig at bryde ind hos dig.

Tågesikring

SÅDAN FÅR DU EN ZEROVISION RØGKANON

Røgkanonen til tågesikring kan ikke købes i vores webshop. Det skyldes, at der er specifikke krav til monteringen af den, så vi kan garantere, at den håndteres og fungerer korrekt. Tågesikring må derfor kun installeres af vores professionelle montører.

Er du allerede kunde hos os og ønsker at tilføje en røgkanon til dit system?

Ring til os på 80 20 50 50 for at høre mere eller bestille en røgkanon. Så aftaler vi sammen en tid, hvor en af vores montører kan komme og installere røgkanonen hos dig. Du kan også sende os dit nummer i formularen her på siden. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Er du endnu ikke kunde hos Verisure?

Ønsker du at sikre dit hjem med en tågekanon fra Verisure, kan du ringe til os på 80 20 50 50 for at høre mere eller bestille.

Verisure tilbyder tågesikring som en del af et effektivt alarmsystem. Vi skræddersyr et system til netop dit hjem, hvor vi sammensætter vores forskellige alarmkomponenter præcist ud fra dine behov og ønsker.

Du kan også vælge at starte med en af vores grundpakker. Tag vores hurtige test her på siden for at finde ud af, hvilken alarm der passer bedst til dit hjem.

Tag alarmtesten herunder for at finde den bedste alarm til dig og bliv ringet op med et tilbud.

TAG ALARMTESTEN HER

Bestil tilbud på alarm med tågekanon

Indtast dit telefonnummer her for at høre mere om vores alarmsystemer med tågesikring eller bestille tilbud. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM RØGKANONER TIL TÅGESIKRING

Hvad er en røgkanon?

Vores ZeroVision røgkanon er en cylinderformet beholder. Den indeholder en tyk, hvid røgtåge, som man slet ikke kan se igennem, når den skydes ud i rummet.

Hvordan virker en røgkanon?

Vores røgkanon aktiveres i tilfælde af indbrud. Den styres af alarmoperatørerne på vagtcentralen, som først aktiverer den ved et verificeret indbrud. Du skal altså ikke være bekymret for, at hjemmet fyldes med røg, hvis du kommer til at aktivere alarmen ved en fejl. 

Findes der røgkanoner til private?

Tågesikring med røgkanoner er meget udbredt til virksomheder, og flere og flere private efterspørger det også. Derfor har vi udviklet en røgkanon specielt til private hjem.

Er røgen fra en røgkanon farlig?

Nej, det er den ikke. Røgtågen er helt uskadelig for både mennesker, dyr, elektronik og inventar og medfører stort set ingen lugtgener. Du bør dog lufte godt ud, efter røgkanonen har været aktiveret, og tørre dine ting af med en fugtig klud.

Hvor lang tid tager det for en røgkanon at fylde et rum med røg?

Det tager mindre en 60 sekunder for vores røgkanon at fylde et rum med en tæt tåge. Røgtågen er helt uigennemsigtig, så indbrudstyven må opgive sit foretagende.

 
 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.