TÅGESIKRING AF HJEMMET

Zerovision tågesikring

DET ER SVÆRERE AT STJÆLE NOGET, MAN IKKE KAN SE

Tågesikring er en effektiv måde at afværge indbrud på, da ZeroVision gør det svært for indbrudstyve at se noget og orientere sig.

Tågesikring er en velkendt metode til indbrudssikring af virksomheder. I lang tid var tågesikring ikke en naturlig del af indbrudssikringen af private hjem, men flere og flere efterspørger det.

Derfor har vi udviklet Verisure ZeroVision til vores alarmer til tågesikring af private hjem.

HVAD ER TÅGESIKRING?

Verisure ZeroVision er en lille beholder, der indeholder tåge, som skydes ud i luften ved aktivering. Det er en hvid og tyk tåge, som er helt uigennemsigtig.

Det tager ZeroVision mindre end 60 sekunder at fylde rummet med den tætte tåge, og når det er sket, kan man bogstavelig talt ikke se en hånd for sig. Den er derfor effektiv til at standse ubudne gæster og tvinge dem til at søge ud af hjemmet igen.

HAR DU SPØRGSMÅL OM TÅGESIKRING?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer og tågekanon - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Zerovision tågekanon

SÅDAN FUNGERER ZEROVISION TÅGESIKRING

ZeroVision fjernaktiveres af Verisures kontrolcentral ved indbrud efter et verificeret alarmsignal. Det vil sige, at det kun er Verisures alarmoperatører, der kan udløse den, og at den kun kan udløses ved en manuel handling.

Fjernstyringen fra vagtcentralen er din sikkerhed for, at ZeroVision aldrig udløses ved fejlalarmer, f.eks. når du eller dine børn kommer hjem og ikke når at slå alarmen fra med det samme.

Vagtcentralen aktiverer ZeroVision i tilfælde af indbrud. Alarmoperatøren sikrer sig altid først, at der reelt er et indbrud i gang, så vi ikke aktiverer tågesikringen uden grund. Det gør vi ved hjælp af det overvågningsmateriale i form af billeder, videoer og lyd, som vi modtager fra dit alarmsystem, når alarmen går. Først når vi er helt sikre på, at der er uvedkommende i hjemmet, trykker vi på knappen, der får ZeroVision til at gå af.

Inde i ZeroVision findes en lille beholder med pulver. Når alarmoperatøren aktiverer ZeroVision, presses pulveret ud i tågeform og fylder rummet. Alt dette sker inden for meget kort tid, og inden for 60 sekunder vil rummet være fyldt med uigennemsigtig tåge.

I mellemtiden kan alarmoperatøren også sende en vagt til adressen og alarmere politiet.

Den tætte tåge gør det svært for indbrudstyvene at se noget i boligen. Derudover stresses de samtidigt over alarmens hylende sirene samt alarmsignalerne fra hjemmets røgalarmer, der aktiveres som en naturlig følge af tågen i hjemmet. De høje sirenelyde kan desuden tiltrække omgivelsernes opmærksomhed.

Tågen er helt uskadelig for både mennesker, dyr, elektronik og inventar og medfører stort set ingen lugtgener. Du skal dog, inden for 1 time efter, at ZeroVision er blevet udløst, sørge for at lufte godt ud i hjemmet i mindst 3 timer og tørre dine ting af med en fugtig klud.

Det kemiske modul og batteriet i ZeroVision skal udskiftes hvert 5. år, ligesom at den skal erstattes med en ny, hvis den aktiveres af vagtcentralen. Begge dele er naturligvis inkluderet i din aftale med os, så du får ingen uforudsete udgifter til service og vedligehold af din tågesikring.

FORDELENE VED ZEROVISION

  • Fylder rummet med en tæt hvid tåge på mindre end 60 sekunder
  • Tyvene kan ikke se noget eller orientere sig
  • Ingen fare for fejludløsning
  • Helt uskadelig for mennesker, dyr, elektronik og inventar
  • Kræver kun god udluftning efter udløsning
  • Fuld service og vedligehold er inkluderet i prisen
  • Du får særlige alarmskilte, der synliggør, at dit hjem er ekstra sikret med ZeroVision.

Alarmskiltene, som monteres udendørs på sin bolig, advarer eventuelle indbrudstyve om, at hjemmet er beskyttet af et professionelt alarmsystem.

Har du ZeroVision tilsluttet dit system, får du desuden monteret supplerende alarmskilte og -mærkater, der advarer om tågesikringen. De gør det ekstra tydeligt for uvedkommende, at det ikke kan svare sig at bryde ind hos dig.

Tågesikring

SÅDAN FÅR DU EN ZEROVISION

Tågesikring kan ikke bestilles i vores webshop. Det skyldes, at der er specifikke krav til monteringen af den, så den håndteres og fungerer korrekt. Tågesikring må derfor kun installeres af vores professionelle montører.

Er du allerede kunde hos os og ønsker at tilføje tågesikring til dit system?

Ring til os på 80 20 50 50 for at høre mere eller bestille ZeroVision. Så aftaler vi sammen en tid, hvor en af vores montører kan komme og installere ZeroVision hos dig. Du kan også sende os dit nummer i formularen her på siden. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Er du endnu ikke kunde hos Verisure?

Ønsker du at sikre dit hjem med ZeroVision fra Verisure, kan du ringe til os på 80 20 50 50 for at høre mere eller bestille.

Verisure tilbyder tågesikring som en del af et effektivt alarmsystem. Vi skræddersyr et system til netop dit hjem, hvor vi sammensætter vores forskellige alarmkomponenter præcist ud fra dine behov og ønsker.

Tag alarmtesten herunder og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud.

TAG ALARMTESTEN HER

Bestil tilbud på alarm med tågekanon

Indtast dit telefonnummer her for at høre mere om vores alarmsystemer med tågesikring eller bestille tilbud. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM TÅGESIKRING

Hvad er en tågekanon?

Vores ZeroVision er en cylinderformet beholder. Den indeholder en tyk, hvid tåge, som man ikke kan se igennem, når den skydes ud i rummet.

Hvordan virker en tågekanon?

Vores ZeroVision aktiveres i tilfælde af indbrud. Den styres af alarmoperatørerne på vagtcentralen, som først aktiverer den ved et verificeret indbrud. Du skal altså ikke være bekymret for, at hjemmet fyldes med tåge, hvis du kommer til at aktivere alarmen ved en fejl. 

Findes der tågekanoner til private?

Tågesikring er meget udbredt til virksomheder, og flere og flere private efterspørger det også. Derfor har vi udviklet ZeroVision specielt til private hjem.

Er tågen fra ZeroVision farlig?

Nej, det er den ikke. Tågen er helt uskadelig for både mennesker, dyr, elektronik og inventar og medfører stort set ingen lugtgener. Du bør dog lufte godt ud, efter tågekanonen har været aktiveret, og tørre dine ting af med en fugtig klud.

Hvor lang tid tager det for en tågekanon at fylde et rum med tåge?

Det tager mindre en 60 sekunder for vores tågekanon at fylde et rum med en tæt tåge.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.