ELEKTRONISK YALE DOORMAN DØRLÅS STYRES VIA APP

Er du træt af at glemme din nøgle? Så er det måske tid til at skifte til en Yale Doorman elektronisk dørlås.

Fordelen ved en Yale Doorman digital lås med kode er, at den som udgangspunkt altid er låst – også når du er hjemme.

En elektronisk dørlås, der giver dig alle fordelene!

Luk op for håndværkeren eller tag imod det nye køleskab, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder til blomsterpasseren, når du er på ferie, og se hvem der låser op derhjemme, mens du er på arbejde. Alt sammen styres via Verisure app.

Find forhandler

Verisure forhandler ikke selv den elektroniske dørlås.

I stedet henviser vi til Certego, der kan oplyse dig den nærmeste forhandler. Besøg certego.dk, eller ring til dem på 33 12 12 12.

PRØV VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

SmartLock elektronisk dørlås

HØR MERE OM DEN ELEKTRONISKE DØRLÅS

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om, hvordan den elektroniske dørlås fungerer sammen med vores systemer - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Verisure elektronisk dørlås

Styr din elektroniske dørlås med Verisure appen

Din mobil fungerer som en smart key via din Verisure app, så du kan kontrollere og styre din elektroniske dørlås. Med din elektroniske dørlås koblet til dit Verisure alarmsystem kan du f.eks. slå alarmen fra ved helt enkelt at låse døren op med din smart key. Med Verisure appen kan du desuden også styre alle andre dele af dit Verisure system.

Med Verisure appen kan du slå dit alarmsystem til og fra, og aflæse temperaturen og luftfugtigheden i dit hjem. Kontrollér alarmens status eller styr belysningen og de fleste elektriske apparater.

Verisure appen findes både til iPhone, Android og Windows Phone. Du kan downloade den i Google Play, App Store eller Windows Phone Store.

BESKYT HJEMMET MED GODE LÅSE TIL YDERDØR

Et af de vigtigste steder at sikre hjemmet mod indbrud er selvsagt din hoveddør, da det vil være oplagt for tyven at bruge den til enten at bryde ind i eller løbe ud af med tyvekosterne.

Nogle af de mest effektive låse til hoveddør er lås med kode. En kodelås til yderdøre er nemlig ikke sådan lige til at bryde op, og samtidig har de den fordel, at du selv slipper for at skulle huske nøgler. En elektronisk lås med kode til din hoveddør kan du også tit styre via app. Det er smart f.eks. hvis børnene har glemt koden til låsen, eller hvis du skal låse hoveddøren op for f.eks. håndværkeren, kan du selv gøre det via din telefon, uanset hvor du befinder dig.

Send os dit telefonnummer her på siden. Så ringer vi dig op og fortæller dig mere om, hvordan vores alarm kan integreres med kodelåse til yderdøre, så hele systemet taler sammen. Du kan f.eks. indstille alarmen til at tilkoble automatisk, når du låser din elektroniske dørlås.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.