ELEKTRONISK DØRLÅS

Et af de vigtigste steder at sikre hjemmet mod indbrud er din hoveddør, da det vil være oplagt for tyven at bruge den til enten at bryde ind i eller løbe ud af med tyvekosterne. Elektroniske dørlåse er ikke sådan lige til at bryde op, og samtidig har de den fordel, at du selv slipper for at skulle huske nøgler.

Du har mulighed for at styre din dørlås via Verisure app. Med Verisure appen kan du også slå dit alarmsystem til og fra, og aflæse temperaturen og luftfugtigheden i dit hjem. Kontrollér alarmens status eller styr belysningen. 

Få et uforpligtende tilbud

HØR OM DEN ELEKTRONISKE DØRLÅS

 

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om, hvordan den elektroniske dørlås fungerer sammen med vores systemer - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du at blive ringet op med et uforpligtende tilbud på alarm og vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

FULD KONTROL & sikker adgang med lockguard SMARTLÅS

Åben og lås din hoveddør, uanset hvor du er henne, med denne moderne, elektroniske dørlås og udendørs betjeningspanel fra Verisure.  

Oplev en nemmere, smartere hverdag med en elektronisk dørlås. Du skal ikke bekymre dig om glemte dørnøgler, eller om børnene kan komme ind, når de kommer hjem fra skole. Venter du på levering af dagligvarer eller en håndværker? Så kan du nemt give dem adgang, når de ankommer i løbet af dagen, via Verisure app. Du behøver ikke at være hjemme, og du har kontrol over, hvem der kan åbne og låse hoveddøren. Du kan også få en notifikation i  vores app, hver gang din dør bliver åbnet eller låst.  

FORDELE VED DIGITAL LÅS

  • Du skal ikke at bære rundt på nøgler eller lede efter dem ved hoveddøren.
  • Du kan åbne døren for fx familien, gæster, rengøring eller ældreplejen via app, uanset hvor du er. 
  • Ved nødsituationer, kan kontrolcentralen åbne døren for beredskabspersonale. 
  • LockGuard er forbundet til Verisure alarmsystem, så kontrolcentralen reagerer 24/7, hvis alarmen aktiveres. 
  • Med "Night Mode" kan hoveddøren indstilles til at låse automatisk på et bestemt tidspunkt hver aften, så du kan sove trygt. 

Hvornår er en elektronisk dørlås nyttig?

Verisure LockGuard for rejsende

De aktive og rejsende

Hav kontrol over, hvem der har adgang til dit hjem, når du er ude at rejse. Fx kan du give naboen midlertidig adgang, hvis planterne skal vandes. Du kan også selv fjernåbne- og låse hoveddøren.

Verisure LockGuard for børn

Børn og ældre

Børn kan nemt komme ind og ud af huset, når du ikke er hjemme. Hvis du fx skal besøge ældre forældre, skal du ikke vente på at blive lukket ind. Dette er en fordel, hvis de er syge eller svagtgående.

Verisure LockGuard for serviceydelser

Serviceydelser

Får du rengøringshjælp eller en håndværker på besøg? Du kan nemt give dem fleksibel adgang til din bolig. Du kan også give adgang til lejere af din bolig eller et værelse uden tænke på at lave nye nøgler.

Du kan åbne og låse døren med den elektroniske dørlås på 5 nemme måder 

Verisure Starkey elektronisk dørlåsBrik (StarKey) 

Verisure pinkode elektronisk dørlåsKode

Verisure NFC-klistermærke elektronisk dørlåsNFC-klistermærke

Verisure app elektronisk dørlås

Telefon

Verisure fjernbetjening elektronisk dørlåsFjernbetjening

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.