OVERVÅGNINGSSYSTEM

Mange danskere beskytter hjemmet med en eller anden form for overvågningssystem i form af både indendørs og udendørs overvågning.

Det kan være systemer med kameraer, videoovervågning, bevægelsessensorer osv., der giver besked og viser eventuel optagelse, hvis du skulle få besøg af ubudne gæster.

Bestil tilbud på alarm med overvågning

Indtast dit telefonnummer herunder for at høre nærmere om vores privatalarmer med overvågningskamera. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet op. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Verisures overvågningssystemer

Hos Verisure skræddersyr vi altid vores overvågningssystemer til den enkelte bolig og dine ønsker og behov, og derfor kan vi tilbyde alarmsystemer i forskellige prisklasser. Vi tager dog udgangspunkt i en række pakkeløsninger, som vi tilpasser præcist til dit hjem, så du får en samlet pakke, der opfylder dine behov for overvågning. 

Vores systemer indeholder som udgangspunkt et eller flere overvågningskameraer. Overvågningskameraer til f.eks. udendørs overvågning kan bestilles separat, så du kan tilvælge så mange, du har brug for.

Verisures alarmer er trådløse. Et trådløst overvågningssystem har mange fordele. Først og fremmest slipper du for flere ledninger og kabler rundt omkring i hjemmet. Derudover er du sikret en bedre forbindelse mellem de forskellige komponenter, da tyven ikke uden videre bare kan afbryde strømforsyning og forbindelsen mellem dem ved blot at klippe kabler over.

Optagelser fra vores videoovervågningssystem gemmes i skyen, så du slipper for at skulle have en harddisk liggende.

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Sådan virker Verisures overvågningsudstyr

Overvågningssystem

Verisures pakkeløsninger er døgnovervågede. Det vil sige, at alarmoperatørerne på vores politigodkendte kontrolcentral får signaler fra hver eneste sensor og hvert kamera i dit system døgnet rundt, hvis alarmen aktiveres.

Skulle et kamera få øje på en tyv, aktiveres alarmsystemet, og der sendes et signal til kontrolcentralen. Her vil alarmoperatøren tilgå kameraets optagelse og se udviklingen i hjemmet. Hvis man kan verificere, at der er tale om et reelt indbrud, kan en vagt sendes afsted til din adresse, og politiet blive alarmeret.

Er du i tvivl om, hvilket system du skal vælge? Så prøv vores alarmtest og hør, hvilken alarm og hvilke komponenter, der vil passe bedst til dig. Når du tager alarmtesten, beder vi dig også oplyse dit telefonnummer, så vi kan ringe og tilbyde dig et uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en af vores lokale sikkerhedskonsulenter, der vil gennemgå dit hjem med henblik på at vurdere din indbrudsrisiko og rådgive dig, om hvordan du bedst kan sikre dit hjem mod indbrud, bl.a. ved hjælp af et overvågningssystem.

Tag alarmtesten her

Hvilken type overvågning skal jeg vælge?

Hos Verisure tilbyder vi både overvågningskameraer, der tager billeder, og kameraer til videoovervågning. Fælles for begge er, at du selv kan tilgå dem via en app på din telefon, så du også altid selv kan holde øje med, hvad der sker i hjemmet. Du slipper for bøvlet med harddisk og computer, da optagelse gemmes i en cloud-baseret løsning.

Vælger du et videoovervågningssystem, kan du med vores Arlo kamera få både indendørs og udendørs overvågning, da hvert kamera kan placeres hvor som helst, du ønsker det.

Også når det drejer sig om udendørs overvågning, får du et trådløst overvågningssystem, så du slipper for kabler. Monteringsbeslag bestilles separat, så du kan bestille flere end dem der følger med, hvis du ønsker at kunne flytte rundt på dit overvågningskamera. 

Det er lidt en smagssag, om man vælger et videoovervågningssystem eller overvågningskamera. Nogen foretrækker at kunne se live optagelse fra hjemmet på video, mens andre fint kan nøjes med billeder.

Det kræver naturligvis mere strøm af hvert kamera at optage videoer, men vores videoovervågningssystem kører på et genopladeligt batteri i stedet for kabler, så det er nemt og hurtigt at oplade det igen.

Tag en snak med os allerede i dag for at høre mere om dine muligheder.