bedste hjemmealarm

 

MARKEDETS BEDSTE HJEMMEALARM

PRØV VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

 

 

 

Vidste du, at Danmark er et af de lande i Europa, hvor risikoen for indbrud er størst? Hver dag begås der i gennemsnit mere end 3 indbrud i timen her i landet. En hjemmealarm fra Verisure forebygger indbrud og skaber tryghed for dig og din familie.

Bliv totalsikret med en hjemmealarm fra Verisure

Verisure er Nordens største alarmudbyder og tilbyder dig nogle af de bedste hjemmealarmer, der findes på markedet. Hjemmealarmerne har en enorm præventiv effekt og nedsætter derfor risikoen for indbrud markant. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, alarmeres alarmcentralen øjeblikkeligt og sender vagt og politi afhængigt af situationen.

Alle Verisures hjemmealarmer indeholder GSM, hvilket betyder, at alle dele af alarmsystemet kan kommunikere med hinanden og vagtcentralen. GSM er den sikreste løsning, fordi tyven ikke kan frakoble alarmen ved f.eks. at klippe telefonledningen over.

» Se Verisure alarmsystemer her

Hvilken hjemmealarm skal jeg vælge?

Alle hjem er forskellige, og din hjemmealarm skal passe til netop din families behov.

Verisures alarmsystemer er skræddersyede løsninger, der tilpasses til dit hjem. Når du køber hjemmealarm hos os, sørger vi for den fulde installation og vedligeholdelse, så systemet virker 100% til enhver tid.

Test hvilken hjemmealarm, der passer bedst til dit hjem, og få et tilbud.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM HJEMMEALARMER

⭐Hvilken hjemmealarm passer bedst til mit hjem?

Boliger og familier er forskellige, og derfor vil vi altid skræddersy en hjemmealarm specifikt til dig. Du kan tage vores alarmtest for at få en indikation af, hvilket system der vil passe til dig, og få et tilbud på det.

⭐Hvor effektiv er en hjemmealarm?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko. 

⭐Hvad koster en hjemmealarm?

Idet vi skræddersyr alarmen til den enkelte bolig, er det ikke muligt at oplyse en standardpris. Tag i stedet for alarmtest, hvor du får svar på, hvilken alarm der passer bedst til dig.

⭐Skal jeg vælge hjemmealarm med eller uden abonnement?

Det kommer an på, hvor godt du vil sikres. Når du vælger en hjemmealarm med abonnement, får du hos os døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral, gratis vagtudrykning samt fri service og vedligehold.

⭐Kan jeg få håndværkerfradrag for hjemmealarmer?

Ja, det kan du. Hos Verisure får du op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret vores hjemmealarm.