bedste hjemmealarm

 

FIND DEN BEDSTE HJEMMEALARM TIL DIG

PRØV VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

 

 

 

Vidste du, at Danmark er et af de lande i Europa, hvor risikoen for indbrud er størst? Ifølge Danmarks Statistik (https://statistikbanken.dk/straf11) begås der hver dag i gennemsnit 1,5 indbrud i timen her i landet. En hjemmealarm fra Verisure kan forebygge indbrud og skabe tryghed for dig og din familie.

Bliv totalsikret med en hjemmealarm fra Verisure

Verisure er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer og tilbyder dig nogle af de mest innovative hjemmealarmer, der findes på markedet. Hjemmealarmerne kan have en enorm præventiv effekt og nedsætte risikoen for indbrud. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, alarmeres kontrolcentralen hurtigt og kan sende vagt og politi afhængigt af situationen.

Alle Verisures hjemmealarmer indeholder GSM, hvilket betyder, at alle dele af alarmsystemet kan kommunikere med hinanden og kontrolcentralen. GSM er en sikker løsning, fordi tyven ikke kan frakoble alarmen ved f.eks. at klippe telefonledningen over.

» Se Verisure alarmsystemer her

Hvilken hjemmealarm skal jeg vælge?

Alle hjem er forskellige, og din hjemmealarm skal passe til netop din families behov.

Verisures alarmsystemer er skræddersyede løsninger, der tilpasses til dit hjem. Når du bestiller hjemmealarm hos os, sørger vi for installation og vedligeholdelse, så systemet virker.

Test hvilken hjemmealarm, der passer bedst til dit hjem, og få et tilbud.

Hjemmealarmen tilpasses præcist til dit hjem

Idet vi skræddersyr vores hjemmealarmer, kan der være stor forskel på, hvilken hjemmealarm vi vil anbefale til dig, og hvilken vi vil anbefale til din nabo. Det afhænger nemlig fuldstændigt af, hvilke krav og ønsker I har til en alarm, boligens indretning, de udendørs omgivelser, indbrudsraten i området og meget mere. Derfor vil vores anbefaling til alarm altid variere fra hjem til hjem.

Vi tager dog altid udgangspunkt i vores grundpakker, som vi så tilpasser ved at tilføje eller fjerne komponenter efter ønske og behov.

De to hjemmealarmer adskiller sig fra hinanden på sammensætningen og antallet af komponenter. Derudover tilbyder vi en lang række af supplerende alarmkomponenter, som vi kan tilføje efter behov.

Du kan f.eks. tilvælge røgkanon til tågesikringudendørs videoovervågningvandsensorklimasensor og meget mere. Du kan frit tilpasse din hjemmealarm, så du opnår maksimal sikkerhed, tryghed og komfort i hverdagen, både når du er ude, og når du er hjemme.

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Sådan sparer du penge på din hjemmealarm

Når man vælger hjemmealarm, hænger pris og kvalitet sammen, ligesom det gør på så mange andre områder. Men der er penge at spare, når du vælger en Verisure hjemmealarm.

Ofte er der penge at spare på forsikringen, når man sikrer sit hjem med alarm. Det skyldes, at med en hjemmealarm falder risikoen for indbrud, og dermed falder antallet af erstatningssager i forbindelse med indbrud hos forsikringsselskaberne. Det er der flere forsikringsselskaber, der belønner med lavere priser på indboforsikringen.

Skulle du være uheldig at blive udsat for indbrud til trods for, at du har installeret hjemmealarm, dækker vi også op til 3.000 kr. af din selvrisiko på indboforsikringen.

Sådan finder du den bedste hjemmealarm til dig

Markedet for hjemmealarmer er stort, og idet vi skræddersyr alarmen præcist til dig, har vi brug for at vide mere om dit hjem samt ønsker og krav til en hjemmealarm.

Den letteste måde at komme videre i jagten efter en hjemmealarm på, er ved at tage vores alarmtest her på siden. I alarmtesten skal du svare på en række spørgsmål om dit hjem og dine ønsker, som du til sidst sender til os sammen med dit telefonnummer. Efter kort tid ringer vi dig op for at tale nærmere med dig om dine svar og for at tilbyde dig et uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en af vores lokale sikkerhedskonsulenter, der vil gennemgå dit hjem både indvendigt og udvendigt for at kunne rådgive dig om, hvordan en alarm til dit hjem bør sammensættes. Hvis du ønsker det, kan du i forbindelse med sikkerhedstjekket også få et uforpligtende tilbud på den løsning, I sammen finder frem til.

Tag alarmtesten herunder for at blive ringet op og få et tilbud.

FÅ TILBUD PÅ HJEMMEALARM

Ønsker du et tilbud på alarm til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud på vores alarmsystem - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

Ofte stillede spørgsmål om hjemmealarmer

Hvilken hjemmealarm passer bedst til mit hjem?

Boliger og familier er forskellige, og derfor vil vi altid skræddersy en hjemmealarm specifikt til dig. Du kan tage vores alarmtest for at få et tilbud på et alarmsystem.

Hvor effektiv er en hjemmealarm?

Vores undersøgelser viser, at Verisure-kunder har 73 % lavere indbrudsrisiko. 

Hvad koster en hjemmealarm?

Idet vi skræddersyr alarmen til den enkelte bolig, er det ikke muligt at oplyse en standardpris. Tag i stedet for alarmtest.

Skal jeg vælge hjemmealarm med eller uden abonnement?

Det kommer an på, hvor godt du vil sikres. Når du vælger en hjemmealarm med abonnement, får du hos os en politigodkendt kontrolcentral, vagtudrykning samt service og vedligehold.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.