KOMBINERET ALARMSIRENE OG STEMMEBOKS TIL DIN ALARM

Når du bestiller en Verisure alarm, medfølger der som standard vores VoicePad betjeningspanel, som anvendes både som alarmsirene og tovejs-kommunikationsenhed.

Bor du eksempelvis i et stort hus, som VoicePad'en ikke kan dække alene, kan du supplere med vores VoiceBox.

Den trådløse VoiceBox er udover at være en alarmsirene også en direkte kommunikationskanal mellem vores vagtcentral og dit hjem. Vi kan via stemmeboksen ringe op til dig i hjemmet uden brug af telefoner, og uanset hvor du befinder dig i hjemmet, kan du tale med os og høre os.

Hvis der sker noget, vil alarmoperatøren kontakte dig via VoiceBoxen for med det samme at få klarlagt, hvad der sker, og for at være ved din side. Hvis du ikke svarer sender vi en vagt. Vores alarmoperatører er der for dig og din familie.

Det kan handle om at ringe til politiet eller brandvæsnet, hvis nogen i din bolig er kommet til skade eller er i fare. Hjælp til at finde den sikreste vej ud ved brand. Skræmme uvedkommende væk fra boligen. Eller trygt konstatere, at alt er, som det skal være hjemme hos dig. Uanset hvad, med vores VoiceBox får du direkte kontakt og hurtig reaktion fra kontrolcentralen.

VoiceBox'en måler ca. 5x15 cm og er trådløs, så du slipper for ledninger på væggen.

Tag alarmtesten herunder for at finde den bedste alarm til dig og bliv ringet op med et tilbud.

TAG VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD
VoiceBox stemmeboks

HVORDAN VIRKER VERISURES ALARMSIRENE?

Hvis alarmen går f.eks. i forbindelse med et indbrud, hvor en vibrationssensor i en dør eller et vindue aktiveres, eller en fotosensor registrerer bevægelser i hjemmet, aktiveres alarmsirenen med det samme. Samtidigt sendes der også et alarmsignal til Verisures kontrolcentral, som kan sende en vagt og alarmere politiet.

Alarmsirenen har to formål: Dels hyler den så højt, at det er ubehageligt for tyven at opholde sig i. Når mennesker udsættes for høje, ubehagelige lyde, kan de ikke tænke klart, og det er stressende. Mennesket vil derfor naturligt forsøge at komme væk fra lyden. Det gælder også indbrudstyve. Derudover har alarmsirenen også det formål at tiltrække omgivelsernes opmærksomhed.

De to ting kombineret gør, at det ikke er særligt attraktivt for indbrudstyven at fortsætte sit ærinde, når en alarmsirene er i gang. Indbrudstyve ved, at der med en Verisure-alarm medfølger en effektiv alarmsirene. 

HØR MERE OM VORES VOICEBOX

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores VoiceBox - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.