VERISURE KUNDEHISTORIER

Hver dag hører Verisure historier fra de mange kunder, som vi hver dag hjælper ved at afværge både indbrud og brande. I nogle af tilfældene er situationerne så tilspidsede, at redningen resulterer i nogle meget gribende fortællinger.

Her på siden kan du læse kundehistorier, der beskriver, hvor stor personlig betydning et alarmsystem kan have.

Nogle kundehistorier er anonyme, og i andre kundehistorier har kunden valgt at stå frem med både navn og billede.

Har du en god historie?

En Verisure alarm giver et tryggere og mere sikkert hjem. Og vi sætter stor pris på at høre, hvad det helt præcist betyder for dig og din familie i hverdage.

Så har du en god historie, hvor dit alarmsystem har gjort en forskel, eller måske fra tiden inden, du fik alarm, vil vi meget gerne høre den. Send den til os nederst her på siden eller skriv til os på [email protected]. Alle historier fra kunder behandles naturligvis fortroligt, og vi skriver og udgiver ikke noget, før du har givet tilladelse til det.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet op vedr. Et sikkerhedstjek af din bolig og tilbud på en alarm. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

HØR KUNDERNES HISTORIER

Masseindbrud i kolonihaveforening blev stoppet af alarm

To indbrudstyve havde taget sig god tid, da de var brudt ind i de fleste huse på vejen i en kolonihaveforening. De blev stoppet og pågrebet af politiet, da de valgte at bryde døren op i et hus med Verisure-alarm.

» Læs artiklen

tryghed under indbrudsforsøg

Tryghed under indbrudsforsøg

Det er en voldsom oplevelse at blive udsat for et indbrudsforsøg, mens man er hjemme. Læs her, hvordan Verisures døgnbemandede vagtcentral hjalp en ung mand gennem situationen.

» Læs artiklen

Skalsikring afværger indbrud

Skalsikring med vibrationsdetektorer afværger indbrud

Skalsikring er altafgørende, når du sikrer hjemmet mod indbrud. Det bekræftes også af en af Verisures kunder. Han har haft besøg af uønskede gæster hele tre gange - de første to gange blev tyvene skræmt af hundene inde i huset, så de slet ikke kom i nærheden af vinduet. Tredje gang gik de i fælden og maste med vinduet, så vibrationsdetektorerne aktiverede alarmen, og tyvene flygtede, inden de overhovedet kom ind i hjemmet.

» Læs artiklen

tryghedsalarm gør en forskel

Tryghedsalarm gjorde en forskel

En hjertepatient fik smerter i brystet, og hendes mand fik efter at have ringet til sygehuset besked om at tilkalde en ambulance. Han trykkede derfor hurtigt på nødtrykket på betjeningspanelet til parrets Verisure alarm og tilkaldte hjælp via alarmsystemet. Alarmsignalet blev modtaget af en hurtig alarmoperatør.

» Læs artiklen

FÅ 3 MÅNEDERS ABONNEMENT

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Læs mere her »

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.