VERISURE KUNDEHISTORIER

Hver dag hører Verisure historier fra de mange kunder, som vi hver dag hjælper ved at afværge både indbrud og brande. I nogle af tilfældene er situationerne så tilspidsede, at redningen resulterer i nogle meget gribende fortællinger.

Her på siden kan du læse kundehistorier, der beskriver, hvor stor personlig betydning et alarmsystem kan have.

Nogle kundehistorier er anonyme, og i andre kundehistorier har kunden valgt at stå frem med både navn og billede.

Har du en god historie?

En Verisure alarm giver et tryggere og mere sikkert hjem. Og vi sætter stor pris på at høre, hvad det helt præcist betyder for dig og din familie i hverdage.

Så har du en god historie, hvor dit alarmsystem har gjort en forskel, eller måske fra tiden inden, du fik alarm, vil vi meget gerne høre den. Send den til os nederst her på siden eller skriv til os på [email protected] Alle historier fra kunder behandles naturligvis fortroligt, og vi skriver og udgiver ikke noget, før du har givet tilladelse til det.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

HØR KUNDERNES HISTORIER

Masseindbrud i kolonihaveforening blev stoppet af alarm

To indbrudstyve havde taget sig god tid, da de var brudt ind i de fleste huse på vejen i en kolonihaveforening. De blev stoppet og pågrebet af politiet, da de valgte at bryde døren op i et hus med Verisure-alarm.

» Læs artiklen

Et sikkert hjem er, når hjælpen er lige ved hånden

Et sikkert hjem er et hjem, der er beskyttet mod indbrud og brand. Men sikkerheden og trygheden kan også bestå i, at hjælpen er lige ved hånden, som i Linda og Johnnys tilfælde, hvor Johnny fik et voldsomt diabetes-anfald.

» Læs artiklen

tryghed under indbrudsforsøg

Tryghed under indbrudsforsøg

Det er en voldsom oplevelse at blive udsat for et indbrudsforsøg, mens man er hjemme. Læs her, hvordan Verisures døgnbemandede vagtcentral hjalp en ung mand gennem situationen.

» Læs artiklen

Lone er taknemmelig for sin overvågede brandalarm

Da Verisures alarmoperatør Brian og Lone mødes for at tale om, hvad der skete den dag, alarmen blev aktiveret, fortæller Lone “Hvis jeg bare havde haft en almindelig brandalarm og den ikke virkede, så havde jeg ikke været her i dag”. Først efterfølgende har hun fundet ud af, hvor giftig røgen faktisk var, og at det havde været en meget farlig situation, hvis hun ikke havde haft Verisures alarmoperatør til at holde hovedet koldt og tilkalde den nødvendige hjælp.

» Læs artiklen

Skalsikring afværger indbrud

Skalsikring med vibrationsdetektorer afværger indbrud

Skalsikring er altafgørende, når du sikrer hjemmet mod indbrud. Det bekræftes også af en af Verisures kunder. Han har haft besøg af uønskede gæster hele tre gange - de første to gange blev tyvene skræmt af hundene inde i huset, så de slet ikke kom i nærheden af vinduet. Tredje gang gik de i fælden og maste med vinduet, så vibrationsdetektorerne aktiverede alarmen, og tyvene flygtede, inden de overhovedet kom ind i hjemmet.

» Læs artiklen

Ferien er højsæson for indbrud

Magtesløshed og frustration er nogle af de følelser, man bliver ramt af, hvis man er blandt de mange uheldige danskere, der bliver udsat for indbrud, mens man er på ferie. Læs historien om Ann, der var på ferie i Thailand, mens indbrudstyve brød ind i hendes hjem, og om hvordan hendes alarm afværgede indbruddet.

» Læs artiklen

tryghedsalarm gør en forskel

Tryghedsalarm gjorde en forskel for Jan og hans kone

Jans kone, der er hjertepatient, fik smerter i brystet, og Jan fik efter at have ringet til sygehuset besked om at tilkalde en ambulance. Jan trykkede derfor hurtigt på nødtrykket på betjeningspanelet til parrets Verisure alarm og tilkaldte hjælp via alarmsystemet. Alarmsignalet blev modtaget af en hurtig alarmoperatør.

» Læs artiklen

Najas familie blev reddet af en overvåget brandalarm

Overvågede brandalarmer redder liv. Det var også den overvågede brandalarm, der gjorde en forskel for Naja og hendes familie en aften, da der opstod brand i familiens kælder. Hun var alene hjemme med sine to små børn, der var blevet lagt i seng, da alarmen gik.

» Læs artiklen

FÅ 3 MÅNEDERS ABONNEMENT

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Læs mere her »