MASSEINDBRUD I KOLONIHAVEFORENING BLEV STOPPET AF ALARM

Om vinteren ligger de fleste kolonihavehuse øde hen, da helårsbeboelse ikke er tilladt, og det sjældent er særligt indbydende at opholde sig der i de kolde, mørke måneder. Men der kan nemt gemme sig en del værdier rundt omkring i form af værktøj, fjernsyn, boliginventar osv.

Det vidste et par indbrudstyve, og de gik derfor på rov i en kolonihaveforening på Amager en kold februar-aften. De gik i gang ved 17-tiden efter mørkets frembrud og besøgte alle kolonihavehuse fra den ene ende til den anden i foreningen. I løbet af aftenen og natten havde de ribbet 21 kolonihavehuse og lagt alle tyvekosterne i en samlet bunke på parkeringspladsen, klar til at samle op og stikke afsted med, når det blev fyraften. Men de ville lige igennem et par huse mere. Klokken var jo kun lidt over 3 om natten.

Men det fortrød de.

Indbrud blev stoppet af Tonnys alarm

Det 22. kolonihavehus, de brød ind i, er ejet af Tonny. Og Tonny har sikret sit lille hus med et døgnovervåget alarmsystem – præcist ligesom det, han har siddende i sin lejlighed i København. Derfor blev der med det samme sendt et signal til Verisures vagtcentral, der omgående alarmerede politiet. Kort tid efter pågreb et par betjente de to indbrudstyve i haveforeningen.

Er dit hjem eller dit fritidshus sikret mod indbrud?

Tag Verisures alarmtest herunder, og bliv ringet op vedr. et sikkerhedstjek af din bolig og tilbud på en alarm.

TEST HER, HVILKEN ALARM DER ER BEDST TIL DIG, OG FÅ ET TILBUD

Se flere kunder fortælle deres historie på Verisure Danmarks YouTube-kanal.

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet op vedr. et sikkerhedstjek af din bolig og tilbud på en alarm. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.