TRYGHED UNDER INDBRUDSFORSØG

Et alarmsystem, der er koblet op til en vagtcentral, er en meget værdifuld og tryghedsskabende investering, hvis tyve skulle finde på at komme forbi. Det fik en familie bekræftet, da sønnen var alene hjemme, imens en maskeret indbrudstyv forsøgte at komme ind i hjemmet.

Da alarmen gik i gang, og tyven opdagede, at der var nogen hjemme, flygtede han med det samme. Sønnen var dog utryg ved situationen og havde derfor kontakt til Verisures vagtcentral, indtil vagten og politiet ankom.

Overvåget brandalarm reddede liv

Døgnovervågning gør en forskel

Når du overvejer at anskaffe dig en alarm til dit hus, er det vigtigt at undersøge, om den er koblet op til en vagtcentral. Da der kom ubudne gæster på besøg hos familien, spillede vagtcentralen nemlig en afgørende rolle for tryghedsfølelsen lige efter den voldsomme oplevelse.

Kundens søn, der ønsker at være anonym*, siger, at, “jeg føler mig meget tryg ved, at Verisure passer på os og vores hjem - og skulle der ske noget, kommer vagten meget hurtigt frem, og imens kan jeg have direkte kontakt til vagtcentralen. Altså jeg ved, at der er nogen, der kan hjælpe mig i en ekstremt ubehagelig situation.”

Alarmoperatøren Annesofie, der tog imod alarmen, fortæller, at “det betyder selvfølgelig rigtig meget, at vi skaber tryghed for vores kunder. Når jeg hører, at der har været en indbrudstyv inde i et hjem, mens der var nogen hjemme, ved jeg, at jeg kan gøre en stor forskel ved blot at være i telefonen. Jeg sørger naturligvis for at tilkalde den nødvendige hjælp med det samme, og i dette tilfælde havde vi løbende kontakt med sønnen, indtil vores vagt kom frem til stedet. På den måde sikrede jeg, at han vidste, at hjælpen var på vej.”

Tryghed frem for alt

En alarm fra Verisure kan sagtens være tilkoblet, mens du er hjemme og bevæger dig rundt. Du kan nemlig slå skalsikringen til, så systemet går i gang, hvis et vindue eller en dør brydes op. Derfor startede alarmen også, selvom sønnen var hjemme. “Jeg sad derhjemme en aften og lavede lektier,” fortæller sønnen, “da jeg pludselig hørte en lyd, hvorefter alarmen gik i gang. Jeg blev klar over, at der var noget galt og gik derfor rundt i huset for at finde frem til, hvor lyden var kommet fra. I døråbningen til et af værelserne stod jeg ansigt til ansigt med en maskeret indbrudstyv, der heldigvis besluttede sig for at stikke af, med det samme han så mig! Jeg råbte ad ham, og han løb ud gennem den dør, han var kommet ind ad.”

Alarmoperatøren modtog alarmsignalet og reagerede med det samme ved først og fremmest at skaffe hjælp og desuden ringe ud til kunden og få et overblik over, hvad der var sket.

Sønnen følte sig utryg og havde derfor kontakt til vagtcentralen, indtil vagten og politiet var fremme. “Jeg tænkte hele tiden på, om han mon ville komme tilbage, så det gav stor tryghed at tale med alarmoperatøren, indtil vagten kom herhjem. Det hele gik meget hurtigt, og vagten var der kort tid efter, hvor han kunne konstatere at indbrudstyven var over alle bjerge,” fortæller sønnen efter oplevelsen.

FÅ ET TILBUD PÅ DET ALARMSYSTEM, DER PASSER BEDST TIL DIG

 

*Kunden ønsker at være anonym, men kundens oplysninger er kendt af Verisure A/S.

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

 

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet op vedr. et sikkerhedstjek og tilbud på en alarm. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.