TRYGHEDSALARM KAN GØRE EN FORSKEL

Tryghedsalarmer kan redde liv og skabe tryghed. Det var også alarmsystemets nødtryk, der gjorde en stor forskel for en af vores kunder (kunden ønsker at være anonym, men hans identitet er kendt af Verisure), da hun pludselig en eftermiddag fik hjerteproblemer.

Konen i huset, der er hjertepatient, fik smerter i brystet, og hendes mand fik efter at have ringet til sygehuset besked om at tilkalde en ambulance. Han trykkede derfor hurtigt på nødtrykket på betjeningspanelet til parrets Verisure alarm og tilkaldte hjælp via alarmsystemet. Alarmsignalet blev modtaget af en hurtig alarmoperatør.

tryghedsalarm gør en forskel

Alarmoperatøren reagerer på tryghedsalarmen på få sekunder

Alarmoperatøren modtager nødtryksalarmen fra manden og ringer til ham med det samme. Alarmoperatøren får hurtigt fat i manden og tilkalder en ambulance, imens de taler sammen. Samtidig sørger alarmoperatøren for, at der bliver sendt en vagt til adressen. Vagten ankommer kort tid efter og sikrer, at konen kommer godt afsted i ambulancen, og at manden er tryg i situationen.

"Når menneskers liv er i fare, skal der reageres rigtig hurtigt og præcist. Fordelen ved et nødtryk på et alarmsystem er, at signalet fra tryghedsalarmen går direkte til vagtcentralen, hvor vi har politigodkendelse til at tilkalde ambulance, politi eller brandvæsen direkte, så den rigtige hjælp kan komme hurtigt frem" siger Brian fra Verisures vagtcentral.

Hvordan virker nødtrykket, når jeg skal have hurtig hjælp?

Hvis du oplever en nødsituation imens du er hjemme, hvad enten det er indbrud, brand eller andet som fx ildebefindende, kan du nemt komme i kontakt med Verisure ved hjælp af nødtrykket på din VoicePad, dit betjeningspanel eller på din Night Control. Når du holder begge SOS-knapper inde på samme tid, bliver der sendt et alarmsignal til vagtcentralen. Herefter tager en alarmoperatør direkte kontakt til dig.

FIND DEN BEDSTE TRYGHEDSALARM TIL DIG HER OG FÅ ET TILBUD

FÅ 1 MÅNEDS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 1 måneds abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet op vedr. et sikkerhedstjek og tilbud på en alarm. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM TRYGHEDSALARMER

Hvordan virker en tryghedsalarm?

En tryghedsalarm er en alarm, du kan have med dig rundt i hjemmet. Opstår der et nødstilfælde kan du trykke på den for at sende et alarmsignal til en vagtcentral.

Er en tryghedsalarm og overfaldsalarm det samme?

Ja, det er det. Kært barn har mange navne.

Hvordan finder jeg det bedste system med tryghedsalarm til mig?

Det kan du f.eks. gøre ved at tage vores alarmtest. Her får du svar på, hvilken alarm der passer bedst til dig og bliver ringet op med et tilbud på en alarm.

Tilbyder Verisure tryghedsalarmer?

Ja, vores Night Control enhed fungerer som tryghedsalarm.

Er der altid nogen, der holder øje med tryghedsalarmen?

Ja, vores vagtcentral holder øje med signaler fra din tryghedsalarm døgnet rundt, året rundt.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.