true
Verisure
Menu

Brand

Brand i hjemmet er et af mange danskeres værste mareridt. Brand kan gøre dig hjemløs og destruere minder og ting af både økonomisk og affektionsmæssig værdi. Brand kan ændre dit liv fra det ene øjeblik til det andet.

Hvert år sker der omkring 5.000 brande i private hjem i Danmark, og hvert år kommer omkring 400- 500 personer til skade i brande.

Bedre brandsikring og omtanke kan nedbringe antallet af brande. Brand skyldes nemlig ofte uopmærksomhed og uforsigtighed som f.eks. rygning i sengen, stearinlys uden overvågning, elektriske apparater, der ikke slukkes efter brug, eller en defekt skorsten. Og der er meget, man selv kan gøre for at forebygge brand i sit hjem.

Vi har skrevet et par artikler om brand, så du kan blive klogere på, hvordan du kan undgå brand, og hvordan du kan sikre dig bedre med brandalarmer.

ANDRE KATEGORIER

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

I'm interrested, book now

Artikler om brand

Børn og brandrisiko

Kender dine børn til brandrisiko i julen? Læs de gode råd her i artiklen. Børn finder lys fascinerende, og hvis ikke de har lært, at de ikke må lege med lysene, kan det hurtigt gå galt. Undersøgelser viser, at mange forældre ikke får talt med børnene om brandrisiko i hjemmet.

» Læs artiklen

Brandsikkerhed i danske hjem

Brandsikkerhed er noget mange danskere tænker på, men alligevel er der omkring 800.000 danske hjem, der endnu ikke er sikret med en brandalarm. Vigtigheden af en brandalarm bliver tydelig, når man ser på antallet af dødsbrande i Danmark. Hvert år afholdes fælles nordisk brandalarmdag den 1. december for at øge fokus på brandsikkerhed.

» Læs artiklen

Taknemmelig for overvåget brandalarm

Da Verisures alarmoperatør Brian og Lone mødes for at tale om, hvad der skete den dag, alarmen blev aktiveret, fortæller Lone “Hvis jeg bare havde haft en almindelig brandalarm og den ikke virkede, så havde jeg ikke været her i dag”. Først efterfølgende har hun fundet ud af, hvor giftig røgen faktisk var, og at det havde været en meget farlig situation, hvis hun ikke havde haft Verisures alarmoperatør til at holde hovedet koldt og tilkalde den nødvendige hjælp.

» Læs artiklen

Højsæson for brande

Du har måske allerede sikret dit hjem mod brand, men hvad med din have? Lige som at stearinlys og brændeovnen i de mørke måneder er skyld i mange brande indenfor, så er grillen, bålstedet, ukrudtsbrænderen og havefaklerne skyld i, at sommeren er højsæson for udendørs brande i Danmark.

» Læs artiklen

reddet af brandalarm

Overvågede brandalarmer redder liv. Det var også den overvågede brandalarm, der gjorde en forskel for Naja og hendes familie en aften, da der opstod brand i familiens kælder. Hun var alene hjemme med sine to små børn, der var blevet lagt i seng, da alarmen gik.

» Læs artiklen