NU ER DET HØJSÆSON FOR UDENDØRS BRANDE

Du har måske allerede sikret dit hjem mod brand, men hvad med din have? Lige som at stearinlys og brændeovnen i de mørke måneder er skyld i mange brande indenfor, så er grillen, bålstedet, ukrudtsbrænderen og havefaklerne skyld i, at sommeren er højsæson for udendørs brande i Danmark. Når der er meget tørre perioder, kan branden i værste tilfælde sprede sig til dit og familiens hjem.

I 2019 var der 52 mennesker*, der mistede livet på grund af brand. Hos Verisure mener vi, at det er 52 for mange. Derfor ønsker vi at sætte fokus på brandårsager, så vi sammen kan nedbringe dette tal.

højsæson for brand

 

Du kan forhindre brand i haven

Hvis du også elsker at lave bålsted med børnene i haven, så husk lige et par forholdsregler, inden I går i gang. Det er fx vigtigt, at I har en spand med vand, så I hurtigt kan få en evt. brand under kontrol.

Beredskabsstyrelsen har udarbejdet en folder med nogle retningslinjer for, hvordan du bør håndtere åben ild udenfor. Især skal du fokusere på at holde afstand - både i forhold til afstanden mellem ilden og dig selv, men også afstand til dit hjem, beplantning og naboer. Og så skal du selvfølgelig holde ekstra øje med dine børn og familiens husdyr, så ingen kommer for tæt på flammerne. Sørg også altid for ikke at efterlade gløder i bålstedet eller i grillen uden opsyn - det kan godt se ud, som om der er slukket, men i virkeligheden ligger gløderne bare og ulmer.

Hvordan virker en overvåget brandalarm fra Verisure?

Hvis du vælger en overvåget brandalarm fra Verisure, har du andre til at passe på dit hjem, mens du sidder og hygger om bålet ude i haven. Skulle uheldet være ude, og den åbne ild udenfor breder sig til dit og familiens hjem, sidder Verisures alarmoperatører klar til at tilkalde brandvæsenet, hvis røgalarmen går i gang. Det unikke ved en overvåget brandalarm er, at der bliver taget et billede, hvis du har installeret en fotodetektor i samme rum som brandalarmen. Dermed kan alarmoperatøren se, om der reelt er brand i dit hjem og tilkalde brandvæsenet.

HVILKEN BRANDALARM SKAL JEG VÆLGE? TEST HER OG FÅ TILBUD

(*Kilde: Beredskabsstyrelsen)

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet vedr. et sikkerhedstjek og tilbud på en alarm. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.