UNDGÅ, AT BØRNENE KOMMER HJEM TIL ET INDBRUD

Indbrud sker ofte i dagtimerne. Om dagen står hjemmet nemlig ofte tomt i flere timer, og tyven har derfor god tid og ro til sit arbejde.

Nu hvor sommerferien er ovre for de flestes vedkommende, og børnene er startet i skole igen, er det oftest børnene, der kommer først hjem om eftermiddagen. Og derved bliver de også de første til at opdage, hvis hjemmet er blevet udsat for indbrud i løbet af dagen. Eller i værste fald stå ansigt til ansigt med en tyv, der er i gang med at tømme hjemmet.

Indbrud kan være en rigtig voldsom oplevelse. Især hvis man ikke er så gammel, og hvis man ovenikøbet kommer alene hjem til det.

Børnene kommer hjem til indbrud

 

Med overvågede alarmer skal børnene aldrig konfronteres med et indbrud. For det første viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud. Og skulle en indbrudstyv alligevel bryde ind, opdager Verisures politigodkendte kontrolcentral det med det samme og sender en vagt, alarmerer politiet og giver kontaktpersonerne besked. Dermed er det dem, og ikke barnet, der kommer først frem til dit hjem, hvis der skulle være ubudne gæster på spil.

Hvor godt kender dit barn jeres alarmsystem?

Fik du brugt noget af ferien på at instruere børnene i at bruge jeres alarmsystem? Det behøver ikke være en komplet gennemgang, men det er vigtigt, at dine børn føler sig trygge og fortrolige ved alarmsystemet. Kan de slå alarmen til og fra, og ved de, hvad de skal sige til alarmoperatøren via tovejskommunikationen i VoicePad'en, hvis de får aktiveret alarmen ved et uheld?

Lær dit barn at slå alarmen til og fra

Det er nemt for dit barn at bruge alarmsystemet. Du kan oprette unikke koder til dem - f.eks. deres fødselsdatoer - så det er nemt for dem at huske.

Det er også vigtigt at tale med dit barn om skalsikring og forklare, at de ikke må åbne døre eller vinduer, når skalsikringen er slået til, da det aktiverer alarmen.

FIND DIN ALARM HER OG FÅ ET TILBUD

FÅ 3 MÅNEDERS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

 

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik og at blive ringet op vedr. et sikkerhedstjek og tilbud på en alarm. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.