FLEST INDBRUD FREDAG OG LØRDAG

Ligesom mange andre ser indbrudstyve også frem til weekenden. Men det er ikke for at slappe af. Tværtimod. Det er nemlig deres travleste dage og aftener på ugen, når det kommer til indbrud.

I en rapport med indbrudsstatistik fra det Kriminalpræventive Råd fastslås det, at 25 % af alle indbrud i perioden 2009-2015 med sikkerhed blev begået en fredag eller en lørdag. Dertil blev yderligere 13 % af indbruddene med stor sandsynlighed begået en fredag eller en lørdag.

 

Flest indbrud i weekenden

(Anmeldte indbrud i årene 2009-2015 fordelt efter gerningspunktets startugedag)

Så når vi andre forlader hjemmet i weekenden, er der altså stor risiko for, at en indbrudstyv besøger det, mens vi er væk. Medmindre vi har sikret det godt mod indbrud f.eks. med en alarm.

Tag alarmtest og undgå indbrud

Tag Verisures test og se hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem og bliv ringet op med et uforpligtende tilbud:

PRØV VORES ALARMTEST OG FÅ ET TILBUD

Du kan se Verisures råd mod indbrud og sikring af hjemmet her.

(Kilde: TrygFonden og Det Kriminalpræventive Råds rapport: ”Hvad virker? Viden om indbrud og indbrudsforebyggelse i private hjem i Danmark”, marts 2017)

FÅ 3 MÅNEDERS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders abonnement til 0 kr. for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

 

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du at blive ringet op og vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.