FERIEN ER HØJSÆSON FOR INDBRUD

Overvågede alarmer skaber tryghed, når du og familien er ude at rejse. Magtesløshed og frustration er formentlig følelser, du kan genkende, hvis du hører til blandt de mange uheldige danskere, der har haft indbrud, imens de har været på ferie. Verisure ønsker at ændre dette. Ingen familie bør få ødelagt sin ferie eller føle sig utryg ved at tage afsted på fremtidige ferier.

Indbrud i ferien

Den dag Ann havde indbrud, mens hun var på ferie, var det tyverialarmen med fotodetektoren i stuen, der fik tyvene til at stikke af uden at få noget med sig. Tyvene var kommet ind i en uovervåget del af huset, men aktiverede alarmen, da de bevægede sig ind i stuen. Fordi Ann var på ferie i Thailand, da indbruddet fandt sted, modtog hendes datter opkaldet fra vagtcentralen, hvor alarmoperatøren, Stine, sad klar til at håndtere den indkomne alarm.

Det er helt naturligt at have en ubehagelig følelse, når ubudne gæster har været inde i ens hjem. Det tilslutter Ann sig også, “Det er jo overhovedet ikke morsomt, når der har været nogen inde og rode i ens skuffer og skabe”.

Alarmen beskyttede Anns hjem mod indbrud i ferien

Havde det ikke været for alarmen i Anns hjem, var tyvene sluppet afsted med alle de tyvekoster, som de havde samlet sammen i en bunke i gangen klar til at tage med. Til alt held havde Ann fået installeret en fotodetektor, der aktiverede alarmen, da tyvene bevægede sig ind i stuen, og der blev sendt billeder til Verisures vagtcentral. Billederne viste tydeligt personer, der ikke hørte til på adressen, og alarmoperatøren, Stine, og hendes kollega fik alarmeret både vagt og politi. Tyvene blev skræmt af alarmen, for de tog fra Anns hjem uden tingene i gangen.

“Jeg ville ikke leve uden den alarm - så kunne jeg lige så godt flytte” udbryder Ann, da hun bliver spurgt ind til, hvordan hun har det efter indbruddet.

Sikkerhed frem for alt

En aktiveret alarm sætter mange tanker igang hos alarmoperatøren. “Man tænker selvfølgelig altid på, at der kan være nogen der ligger derude og sover, hvis indbruddet sker om natten” siger Stine fra Verisure, der sætter kundernes sikkerhed højest. Hun fortsætter, “Det vigtigste for mig er at få fat i jer. Det er bare materielle ting, der kan blive stjålet - det vigtigste er, at der ikke sker jer noget.”.

Gør alarmen klar til ferien

I Anns tilfælde blev vagt og politi tilkaldt, og Anns datter blev ringet op med besked om indbruddet. “Når alarmen kommer ind til mig på vagtcentralen, begynder jeg at ringe rundt til alle på kontaktlisten.” siger Stine fra Verisure.

Hvis man tager på ferie og slår alarmen til, er det derfor vigtigt at få opdateret Mine Sider med Ferieperiode og midlertidige kontaktpersoner. Det er en fordel både for dig selv og alarmoperatøren, hvis alarmen skulle gå, imens du er på ferie - du slipper for at blive forstyrret på din ferie, hvis det blot er en fejlalarm, og alarmoperatøren kan hurtigere komme igennem til en person, der har adgang til hjemmet.

FIND DEN BEDSTE ALARM TIL DIT HJEM HER OG FÅ ET TILBUD

FÅ 3 MÅNEDERS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.