Hvert år begås der i Danmark i omegnen af 25.000 indbrud i private hjem. Det giver os en solid europæisk førsteplads, når det kommer til antallet af indbrud i private hjem pr. indbygger.

Der er mange grunde til, at vi har så mange indbrud i Danmark. Dels er vi et velhavende land, så der ligger mange værdier rundtomkring i de danske hjem, som er attraktive for indbrudstyve at få fingrene i. Dels har vi også rigtig gode forsikringsordninger, der sikrer, at vi hurtigt får erstattet stjålne ejendele, så det er attraktivt for tyvene at vende tilbage.

Men de mange indbrud skyldes også den måde, vi har valgt at indrette os på. Danmark er i høj grad præget af villaveje, hvor husene ligger tæt, og hvor det er nemt og praktisk for indbrudstyve at begå flere indbrud på én gang. Befolkningstætheden stiller store krav til vores indbrudssikring, og de krav er det de færreste, som lever op til.

I Danmark har vi nemlig slet ikke samme tradition for indbrudssikring, som de har f.eks. i vores skandinaviske nabolande. I Sverige og Norge er det f.eks. langt mere udbredt at have alarm i sit hjem og næsten en lige så stor selvfølge som at have en indboforsikring. Derfor nyder de også godt af langt lavere indbrudsrater.

Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud, og en af dem er at sørge for god dørsikring.

Få tilbud på dørsikring

Ønsker du et tilbud på dørsikring til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik