Verisure alarmfirma i Danmark

Alarmer der passer på dig 24/7 

Få et skræddersyet tilbud

Besvar få spørgsmål og bliv ringet op.

Eller lad os ringe til dig med et uforpligtende tilbud

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen for at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Samtalen gemmes i 3 måneder.

Ring til os for et skræddersyet tilbud på

80 20 50 50

Verisure tilbyder

Verisure Home Basis

VERISURE HOME BASIS

Vores basispakke: Perfekt til f.eks. den lille lejlighed med meget få indgangsdøre og vinduer.

Tag vores alarmtest, bliv ringet op af Verisure A/S og få et godt tilbud.

Tag testen her

Verisure Home Premium

VERISURE HOME PREMIUM

Vores mest omfattende pakke med bl.a. skalsikring og ekstra overvågning. Frit tilvalg i pakken gør det muligt for dig at tilpasse pakken præcist til dig.

Tag vores alarmtest, bliv ringet op af Verisure A/S og få et godt tilbud.

tag testen her

verisure er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer

I Danmark begås 1.5 indbrud i timen

I 2021 blev der i gennemsnit begået 40 indbrud hver dag*. Det er rigtig foruroligende. Vi er det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger.**

En af de primære grunde er muligvis, at det er for nemt at bryde ind i de danske hjem.

Hvis du vil sikre dig mod indbrud, er det godt med et vagtfirma i ryggen. Et alarmanlæg fra Verisure giver tryghed og sikkerhed i hverdagen - både når du er hjemme, og når hjemmet står tomt. Læs, hvordan du sikrer hjemmet mod indbrud.

* Kilde: Danmarks Statistik, STRAF10
** Kilde: Nyeste, tilgængelige data fra Eurostat, ”Recorded offences by offence category - police data”

Tryghed, kvalitet og ekspertise

Vi optimerer jævnligt vores alarmer og services, og vi udvider løbende vores produktportefølje med nye komponenter til indbrudssikring og intelligent husstyring, så de matcher efterspørgslen på markedet.

Verisure er altid tæt på dig

Vores vagtcentral er bemandet døgnet rundt af professionelle alarmoperatører, som reagerer hurtigt ved indbrud, overfald og brand i dit hjem, så du kan føle dig tryg.

Verisure er et sikkerhedsfirma med mange års erfaring med indbrudssikring og brandsikring, og med mere end 140.000 kunder er vi det mest populære alarmselskab i Danmark.

 

Vi opdager tyven, inden han kommer indenfor

Verisures åbningskontakter med vibrationsdetektor registrerer, når nogen forsøger at åbne et vindue eller en dør, og aktiverer systemet, allerede inden de ubudne gæster kommer indenfor. Derfor kan vi reagere hurtigere end nogen anden.

Du får et alarmsystem, der både ser, hører, taler og føler

Når systemet aktiveres af f.eks. vibrationsdetektorerne, kan vagtcentralen ved hjælp af Kameradetektoren se, hvad der sker i dit hjem, samtidigt med at de kan høre og tale med dig via VoicePad'en, der også kun findes hos Verisure.

Hvis du har installeret røgkanon, aktiverer alarmoperatøren også den, når han har verificeret indbruddet, så tyven tvinges ud af hjemmet igen ved hjælp af tyk, uigennemsigtig tåge.

LAD ET PROFESSIONELT SIKKERHEDSFIRMA BESKYTTE FAMILIEN

 

Vi skræddersyr alarmen til dit hjem

Der er stor forskel på de forskellige alarmtyper og alarmfirmaer. Nogle alarmer skal du selv installere, overvåge og reagere på, mens andre er koblet op til et professionelt sikkerhedsfirma som Verisure, som skræddersyr alarmen til dit hjem og monterer den for dig. På den måde har både du og vi sikkerhed for, at alt fungerer korrekt og er indstillet, som det skal. 

 

Al løbende service er inkluderet

Hos Verisure får du både døgnovervågning fra en politigodkendt kontrolcentral og vagtudrykning med i abonnementet. Hele døgnet rundt, hele året rundt.

Tag alarmtesten for at finde den alarm, der passer bedst til dig, bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud.

 

Det siger kunderne om Verisure alarmselskab:

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.