TAG TESTEN OG FÅ ET TILBUD

Når du gennemfører alarmtesten, accepterer du at blive kontaktet pr. telefon vedr. Verisures produkter og få et tilbud.

RING 80 20 50 50 FOR TILBUD!

Eller lad os ringe til dig:

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Vi optager Verisures del af samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

Brug for kundeservice? Find kontaktinfo her.

 
 

Verisure tilbyder

Verisure Home Basis

VERISURE HOME BASIS

Vores basispakke. Perfekt til f.eks. den lille lejlighed med meget få indgangsdøre og vinduer.

Tag vores alarmtest for at teste, om det er den rigtige alarm til dig, bliv ringet op af Verisure A/S og få et godt tilbud.

Tag testen her

Verisure Home Premium

VERISURE HOME PREMIUM

Vores mest omfattende pakke med bl.a. skalsikring og ekstra overvågning. Frit tilvalg i pakken gør det muligt for dig at tilpasse pakken præcist til dig.

Tag vores alarmtest for at teste, om det er den rigtige alarm til dig, bliv ringet op af Verisure A/S og få et godt tilbud.

tag testen her

verisure er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer

I Danmark begås 1,5 indbrud i timen

I 2021 blev der i Danmark til trods for Corona-situationen i gennemsnit begået 40 indbrud hver dag*. Det svarer til mere end 1,5 indbrud i timen. Vi er faktisk det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger!** Det er rigtig foruroligende.

Der er mange årsager til de mange indbrud i Danmark. Men en af de primære grunde er muligvis, at det er for nemt at bryde ind i de attraktive, danske hjem. Vi er simpelthen for dårlige til at sikre dem. Det er de derimod rigtig dygtige til i vores nabolande. Og det ses tydeligt i indbrudsstatistikken.

Indbrudssikring omfatter mange elementer - lige fra naboen, der tømmer postkassen, til overvågede alarmer.

Hvis du vil sikre dig mod indbrud, er det altid godt med et sikkerhedsfirma og vagtfirma i ryggen. Et alarmanlæg fra Verisure giver både tryghed og sikkerhed i hverdagen - både når du er hjemme, og når hjemmet står tomt. Vores vagtcentral holder nemlig øje døgnet rundt.

Læs mere om, hvordan du sikrer hjemmet mod indbrud »

* Kilde: Danmarks Statistik, STRAF10
** Kilde: Nyeste, tilgængelige data fra Eurostat, ”Recorded offences by offence category - police data”

Tryghed, kvalitet og ekspertise

Verisure er et af Europas største alarmfirmaer. Vi udvikler selv vores produkter og tjenester, og vi er Europas førende udbyder af professionelt overvågede alarmsystemer. Det betyder, at Verisures alarmer indgår i mange private hjem som en naturlig del af hverdagen både i forhold til funktionalitet, teknologi og design.

Vi udvikler og optimerer konstant vores alarmkomponenter og -services, og vi udvider løbende vores produktportefølje med nye komponenter til effektiv indbrudssikring og intelligent husstyring, så de matcher både sikkerhedsbehovet og efterspørgslen på det danske marked.

Verisure er altid tæt på dig. Vores vagtcentral er bemandet døgnet rundt af professionelle alarmoperatører, som reagerer hurtigt og effektivt ved indbrud, overfald og brand i dit hjem, så du altid kan føle dig tryg.

Verisure er et sikkerhedsfirma med mange års erfaring med indbrudssikring og brandsikring af danske hjem, og med mere end 140.000 kunder er vi det mest populære alarmselskab i Danmark.

 

Vi opdager tyven, inden han kommer indenfor

Med en almindelig åbningskontakt aktiveres alarmen først, når en dør eller et vindue åbnes. Verisures åbningskontakter med vibrationsdetektor registrerer, når nogen forsøger at åbne et vindue eller en dør, og aktiverer systemet, allerede inden de ubudne gæster kommer indenfor. Derfor kan vi reagere hurtigere end nogen anden.

Hos Verisure får du et alarmsystem, der både ser, hører, taler og føler.

Når systemet aktiveres af f.eks. vibrationsdetektorerne, kan vagtcentralen ved hjælp af Kameradetektoren se, hvad der sker i dit hjem, samtidigt med at de kan høre og tale med dig via VoicePad'en, der også kun findes hos Verisure.

Hvis du har installeret røgkanon, aktiverer alarmoperatøren også den, når han har verificeret indbruddet, så tyven tvinges ud af hjemmet igen ved hjælp af tyk, uigennemsigtig tåge.

LAD ET PROFESSIONELT SIKKERHEDSFIRMA BESKYTTE FAMILIEN

 

En alarm kan være et effektivt middel i kampen mod indbrud. Men der er stor forskel på de forskellige alarmtyper og alarmfirmaer. Nogle alarmer skal du selv installere, overvåge og reagere på, mens andre er koblet op til et professionelt sikkerhedsfirma som Verisure, der først og fremmest skræddersyr alarmen specifikt til dit hjem og monterer den for dig.

På den måde har både du og vi sikkerhed for, at alt fungerer korrekt og er indstillet, som det skal. Det er naturligvis inklusiv i prisen.

 

Hos Verisure får du både døgnovervågning fra en politigodkendt kontrolcentral og vagtudrykning med i abonnementet. Hele døgnet rundt, hele året rundt. Al løbende service er naturligvis også inkluderet.

Tag alarmtesten for at finde den alarm, der passer bedst til dig, bliv kontaktet og få et uforpligtende tilbud.

 

Det siger kunderne om Verisure alarmselskab:

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.