Intelligent vinduessikring stopper tyven

Der findes mange forskellige former for vinduessikring på markedet. Nogle mere effektive end andre. Den bedste vinduessikring er den, der enten gør det sværere for tyven at bryde ind som f.eks. en vindueslås, eller afbryder ham i forsøget på at bryde ind.

Hos Verisure består vinduessikringen af intelligente vindueskontakter med følsomme vibrationssensorer, der registrerer tyven og aktiverer alarmen, så snart han begynder at arbejde med vinduet. Allerede når han sætter brækjernet i karmen, trykker på ruden eller lignende, mærker vindueskontakten det.

Herved aktiveres sirenen i hjemmet, dels for at stresse indbrudstyven og dels for at tiltrække nabolagets opmærksomhed. Samtidigt sendes et signal direkte til vores døgnovervågede kontrolcentral, der verificerer indbruddet ved hjælp af f.eks. videoovervågning eller alarmsystemets fotosensorer og sender en vagt og alarmerer politiet. På den måde kan vi reagere på indbrudsforsøget, allerede inden tyven i det hele taget kommer indenfor.

Vil du vide mere om Verisures vinduessikring? Send os dit nummer her på siden, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også tage vores hurtige alarmtest, hvor du får svaret på, hvilket af vores alarmsystemer, der vil passe bedst til dig.

Få tilbud på vinduessikring

Ønsker du et tilbud på alarm med vinduessikring til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik