true

ALARMSKILTE MINDSKER RISIKOEN FOR INDBRUD

Verisure alarmskilt

Når du køber en indbrudsalarm hos Verisure, medfølger der som standard alarmskilte og alarmklistermærker, som monteres på dine døre, vinduer, postkasse og lignende. Vi anbefaler, at der som minimum monteres alarmskilte på alle indgangsdøre, men jo flere der sættes op, jo større synlighed opnår du naturligvis.

Alarmskiltet måler ca. 7 x 10 cm. Det er elegant designet, så det ikke er skæmmende, men det er samtidigt så iøjnefaldende, at indbrudstyvene ikke kan undgå at få øje på det.

Det er vigtigt, da en stor del af sikkerheden ved et alarmsystem bl.a. ligger i at hindre, at indbrudstyven i det hele taget påbegynder et indbrudsforsøg.

Alarmskiltene og -klistermærkerne informerer uvedkommende om, at der er installeret alarm i hjemmet, og hvilken type alarm der er tale om.

Verisures alarmer omfatter bl.a. vibrationsdetektorer, kameraovervågning og vagtudrykning, der er noget af det mest effektive til at undgå indbrud. Derfor er det også de ting, som alarmmærkaterne advarer om. Har du tilvalgt videoovervågning og tågesikring, vil det også fremgå af dine alarmmærker.

Følsomme vibrationssensorer registrerer tyven, allerede idet han tager hårdt i døren, eller tager fat med brækjernet i vinduet. Alarmen går i gang, og vores alarmoperatører på vagtcentralen får besked. Fortsætter han alligevel indenfor, vil systemets fotosensorer tage billeder af ham. Portalen aktiveres også, så alarmoperatøren kan høre alt, hvad tyven foretager sig, ligesom han også kan tale direkte til tyven og skræmme ham med at fortælle, at vagten er på vej, og at politiet er tilkaldt.

Alt det ved tyvene godt. De ved godt, hvor mange forskellige alarmkomponenter, de er oppe imod, og hvordan hele alarmflowet hos Verisure fungerer. De ved, at de bliver opdaget og dokumenteret med det samme, og at de har meget kort tid at udføre deres arbejde i, før de bliver afbrudt, så det kan ikke svare sig at bryde ind. Det er simpelthen ikke risikoen værd, og derfor går de som oftest udenom hjem med Verisures alarmer. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

Prøv vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Kan jeg tage alarmmærkerne af igen?

Ja, du kan godt tage alarmskiltene og alarmklistermærkerne af dine døre og vinduer igen, men de kan ikke genanvendes.

Alarm-klistermærkerne er lavet på en sådan måde, at de sagtens kan fjernes, men når man gør det, går de i stykker og kan ikke klistre ordentligt igen. Årsagen til, at mærkaterne til din alarm er lavet sådan, er, at det ikke skal være muligt for uærlige personer at stjæle dem for derefter at sætte dem op hjemme hos sig selv.

Hvis det var muligt at stjæle alarmskiltene og genbruge dem, ville du som kunde for det første kunne risikere, at det skete for dig, så du skulle til at genbestille flere skilte og have dem monteret. Derudover ville det også påvirke alarmens effekt. Hvis det blev nemt at montere stjålne alarmklistermærker i hjem uden et af vores alarmsystemer, ville indbrudstyvene lynhurtigt finde ud af det og miste respekten for skiltet. Som det er i dag, ved tyvene godt, at det ikke kan svare sig at bryde ind i et hjem med Verisure-skilte, for de bliver opdaget med det samme af alarmoperatøren, der straks sender en vagt afsted til adressen og alarmerer politiet.

Ønsker du tilbud på alarm?

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på et alarmsystem skræddersyet til dit hjem. Ring til os på 80 20 50 50, eller indtast dit telefonnummer herunder. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Vil du også have et system med alarmskilte, der nedsætter din indbrudsrisiko?

Tag testen her, og se hvilken af Verisures alarmer der passer bedst til dit hjem, og få et tilbud.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Bevægelsessensor

Kan jeg bestille gratis alarm-klistermærker?

Hvis du ikke har et Verisure-alarmsystem i hjemmet, kan du ikke få gratis alarmklistermærker. Den primære årsag til, at Verisures alarmer har så stor afskrækkende effekt, er, at indbrudstyvene ved, at der ligger seriøs sikkerhed bag alarmmærkatet.

Hvis det var muligt at bestille gratis alarmskilte uden at få et alarmsystem installeret, ville indbrudstyvene hurtigt lære, at alarmskiltene i mange tilfælde blot er sat op for at skræmme, men at der er stor sandsynlighed for, at der ikke er alarm i hjemmet, så de alligevel kan bryde ind uden nogen reel risiko.

Hos Verisure går vi ikke på kompromis med kvaliteten og sikkerheden af vores systemer, og derfor vil vi aldrig udlevere gratis alarm-klistermærker, hvis du ikke vælger at bakke det op med at få installeret en tyverialarm. Til gengæld medfølger alarmskiltene gratis, når du får installeret alarm. Vi monterer så mange, som du har brug for, på dine døre og vinduer, så de tydeligt kan ses udefra.

Har du brug for alarmskilte?

Er du allerede kunde hos os og har brug for flere alarmskilte eller alarmklistermærker, kan du bestille dem hos vores Kundeservice.

De sidder klar hver dag på telefonerne på 70 24 73 65.

Verisures alarmskilte

Standard alarmskilt

Når du køber en alarm hos Verisure, medfølger dette alarmskilt som standard til dine døre og vinduer. Det advarer tyven om, at han vil blive opdaget af både vibrations- og fotosensorer, samt at vores kontrolcentral sidder klar til at sende en vagt ud.

Alarmskilt til tågesikring

Vælger du at supplere dit alarmsystem med tågesikring, kan du også få dette alarmskilt monteret i dine døre og vinduer. Skiltet advarer tyven om, at der er installeret røgkanon, som vil blive aktiveret ved indbrud.

Alarmskilt til skalsikring

Vælger du at få fuld skalsikring, dvs. vibrationssensorer på samtlige døre og vinduer, kan du også få monteret dette alarmskilt. Skiltet advarer tyven om, at han ikke kan slippe indenfor uden at blive opdaget.