true

Bestil gratis sikkerhedstjek eller få et uforpligtende tilbud på privatalarm:

Send os dit telefonnummer her, eller ring til os på 80 20 50 50.

Privatalarmer til hjemmet - markedets bedste

VERISURE HOME

Verisure Home privatalarm

Denne privatalarm består af:

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus privatalarm

Denne privatalarm består af:

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total privatalarm

Denne privatalarm består af:

Derfor skal du vælge en PRIVATalarm fra Verisure:

Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud

Markedets mest intelligente brand- og indbrudssikring

Døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral

Gratis vagtudrykning døgnet rundt

Styring via app

Op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag

Ofte billigere indboforsikring

Primært trådløse komponenter, så du slipper for ledninger i hjemmet

Mulighed for indendørs og udendørs videoovervågning

Mulighed for tågesikring med røgkanon

Klar til privatalarm?

Indtast dit telefonnummer herunder for at få et uforpligtende tilbud på en privatalarm. Så ringer vi hurtigst muligt.

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Overvejer du at sikre hjemmet mod indbrud? Det er du ikke ene om. Indbrudsraten i Danmark er nemlig umådelig høj, og en privatalarm med døgnovervågning er den bedste beskyttelse, du kan give dit private hjem.

Men inden du farer ud og køber en privatalarm, bør du gøre dig nogle grundige overvejelser om, hvad du har brug for, så du ikke ender op med den forkerte løsning.

Tag testen her og se, hvilken privatalarm der vil passe bedst til dine behov, og få et tilbud.

trådløs privatalarm

Trådløse privatalarmer

Verisure tilbyder primært kun trådløse privatalarmer. Kun enkelte af vores komponenter har ledninger. Med et trådløst alarmsystem slipper du for at have ledninger hængende på vægge og loft. Det er pænere og mere praktisk.

Og du skal ikke være bekymret for, at batterierne skal skiftes i tide og utide. Batterierne i vores trådløse alarmer lever nemlig i mange år, og vi giver dig besked, når det er tid til, at de skal skiftes.

Der findes mange myter om, at trådløse privatalarmer er nemme at jamme. Det passer ikke. Og skulle det alligevel ske, at en naiv indbrudstyv forsøger at pacificere vores systemer med jamming, vil alarmen gå i gang med det samme, og så rykker vi ud under alle omstændigheder.

FIND DEN RIGTIGE privatalarm her:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du vælger Verisure.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Verisure privatalarm

HVAD KOSTER EN PRIVATALARM?

Prisen på privatalarm er for mange en afgørende faktor, når den endelige beslutning skal tages. Prisen varierer dog meget, da der er stor forskel på de løsninger, vi installerer i de private hjem. Nogle huse har mange døre og vinduer og kræver derfor flere vibrationssensorer end andre, nogle familier ønsker ekstra fotosensorer for at opnå ekstra tryghed, nogle kunder ønsker kun den mest simple udgave osv.

Vores vigtigste opgave er at finde den løsning, der sikrer netop dit hjem og din familie bedst muligt. Derfor skræddersyr vi privatalarmen til dig, og derfor vil det være vildledende at oplyse en standard pakkepris til dig.

Vi vil meget gerne guide dig i, hvilken privatalarm du bør vælge, men for at kunne gøre det har vi brug for nogle oplysninger om dit hjem samt dine ønsker og behov. Vi vil derfor gerne ringe dig op, så vi kan tale nærmere om det. Du kan sende os dit telefonnummer her på siden, eller du kan tage vores alarmtest. Når du gennemgår testen, skal du besvare en række spørgsmål, som vi så kan springe over i telefonen. Efter testen ringer vi dig op, så vi kan få talt om de sidste detaljer. Du kan også ringe direkte til os på 80 20 50 50, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

FÅ EN PRIS PÅ PRIVATalarm

Vi vil gerne høre mere om din bolig og dine behov for at kunne give dig en præcis pris på privatalarm til dit hjem.

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op, så vi kan tale nærmere om, hvad det vil koste for dig.

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

privatalarm med abonnement

Privatalarmer med abonnement

Verisure tilbyder kun privatalarmer med abonnement. Med en privatalarm uden abonnement får du selv besked på en sms, hvis der er indbrud i hjemmet, og du skal selv reagere på det, selvom du måske er langt væk hjemmefra. Med en privatalarm med abonnement som Verisures holder en professionel vagtcentral øje med dit hjem døgnet rundt og reagerer med det samme i tilfælde af både indbrud og brand.

Takket være billederne fra fotosensoren kan alarmoperatøren med det samme se, hvad der foregår i hjemmet. Billedverificeringen gør, at vi har bemyndigelse til at alarmere politiet direkte, og de kan rykke ud med det samme på den baggrund uden yderligere behov for dokumentation. Samtidigt sender vi også en af vores egne vagter afsted til adressen.

Tag alarmtesten her for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Børnevenlige privatalarmer

Der er stor forskel på, hvor brugervenlige de forskellige alarmer på markedet er. Hvis du spørger os, er de bedste privatalarmer dem, som selv små børn kan finde ud af at betjene. Det er vigtigt, at børn er fortrolige med systemet, da det ofte er dem i familien, der kommer først hjem og skal slå den fra. Med Verisures privatalarmer skal barnet kun huske en 4-cifret kode - f.eks. barnets fødselsdag.

Skulle der ske noget, mens barnet er alene hjemme, er der altid en voksen fra Verisure til stede via privatalarmens Portal. Hvis alarmen går, uanset om det skyldes brand, indbrud eller en fejl, eller hvis barnet selv tilkalder hjælp via overfaldsalarmen, kontakter en alarmoperatør i løbet af få sekunder barnet via portalen. Herigennem kan alarmoperatøren tale med barnet og forstå, hvad der foregår, hjælpe barnet ved at forklare, hvad det skal gøre, og berolige barnet, indtil hjælpen når frem. Portalen er en vigtig del af et sikkert hjem.

Få tilbud på privatalarm

Ønsker du et tilbud? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Forsikringskrav om privatalarm

Hvis du ejer mange værdier, kan dit forsikringsselskab stille krav om, at du skal have alarm, for at du kan tegne forsikring hos dem. Det gør de, fordi de ved, at overvågede privatalarmer virker, og at risikoen for at få indbrud er meget lille. På den måde slipper både de og deres kunder for dyre skadessager.

Og husk, at mange forsikringsselskaber af samme årsag også giver rabat på indboforsikringen, hvis man får installeret privatalarm. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget du kan spare på forsikringen.

Overvågede privatalarmer beskytter også mod brand

Når du vælger Verisure, får du også røgalarmer med i købet. Når en røgalarm er opkoblet til en overvåget privatalarm, holder vagtcentralen også øje med brand i dit hjem – døgnet rundt og uanset om du er hjemme eller ej. På samme måde som vi tilkalder politiet for dig i tilfælde af indbrud, tilkalder vi også brandvæsnet for dig i tilfælde af brand, så du kun skal koncentrere dig om at få familien ud af hjemmet i god behold.