true

Stemmeboks til din alarm

Når du køber en Verisure alarm, medfølger der som standard vores Verisure Portal, som anvendes både som sirene og tovejs-kommunikationsenhed.

Bor du eksempelvis i et stort hus, som portalen ikke kan dække alene, kan du supplere med vores VoiceBox.

Den trådløse VoiceBox er en direkte kommunikationskanal mellem vores vagtcentral og dit hjem. Vi kan via stemmeboksen ringe op til dig i hjemmet uden brug af telefoner, og uanset hvor du befinder dig i hjemmet, kan du tale med os og høre os.

Hvis der sker noget, vil alarmoperatøren kontakte dig via VoiceBoxen for med det samme at få klarlagt, hvad der sker, og for at være ved din side. Hvis du ikke svarer sender vi en vagt. Vores alarmoperatører er der for dig og din familie.

Det kan handle om at ringe til politiet eller brandvæsnet, hvis nogen i din bolig er kommet til skade eller er i fare. Hjælp til at finde den sikreste vej ud ved brand. Skræmme uvedkommende væk fra boligen. Eller trygt konstatere, at alt er, som det skal være hjemme hos dig. Uanset hvad, med vores nye og unikke VoiceBox, får du direkte kontakt og hurtig reaktion fra kontrolcentralen.

VoiceBox'en måler ca. 5x15 cm og er trådløs, så du slipper for irriterende ledninger på væggen.

VoiceBox stemmeboks

VoiceBox - Kun hos Verisure!

Hør mere om vores VoiceBox

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores VoiceBox - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

FIND den alarm, der passer bedst til dig:

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure system.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

VoiceBox