true

Privatalarmer til hjemmet - markedets bedste

Overvejer du at investere i en privatalarm? Det er du ikke ene om. Indbrudsraten i Danmark er nemlig umådelig høj, og en privatalarm med døgnovervågning er den bedste beskyttelse, du kan give dit private hjem.

Men inden du farer ud og køber en privatalarm, bør du gøre dig nogle grundige overvejelser om, hvad du har brug for, så du ikke ender op med den forkerte løsning.

trådløs privatalarm

Verisures trådløse privatalarm

Trådløse privatalarmer

Der findes både trådløse privatalarmer og privatalarmer med ledning. Med et trådløst alarmsystem slipper du for at have ledninger hængende på vægge og loft. Det er pænere og mere praktisk.

Hos Verisure fører vi kun trådløse privatalarmer. Og du skal ikke være bekymret for, at batterierne skal skiftes i tide og utide. Batterierne i vores trådløse alarmer lever nemlig i mange år, og vi giver dig besked, når det er tid til, at de skal skiftes.

Der findes mange myter om, at trådløse privatalarmer er nemme at jamme. Det passer ikke. Og skulle det alligevel ske, at en naiv indbrudstyv forsøger at pacificere vores privatalarmer med jamming, vil alarmen gå i gang med det samme, og så rykker vi ud under alle omstændigheder.

FIND DEN RIGTIGE privatalarm her:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure privatalarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Verisure privatalarm

Børnevenlige privatalarmer

Der er stor forskel på, hvor brugervenlige de forskellige privatalarmer på markedet er. Hvis du spørger os, er de bedste privatalarmer dem, som selv små børn kan finde ud af at betjene. Det er vigtigt, at børn er fortrolige med privatalarmen, da det ofte er dem i familien, der kommer først hjem og skal slå den fra.

Med Verisures privatalarmer medfølger der altid StarKeys til hele familien. En StarKey er en lille nøglebrik, som er unik for hvert familiemedlem. Med brikken i hånden kan du slå privatalarmen fra og til blot ved at holde den op til betjeningspanelet. Barnet slipper altså for at skulle huske på koder.

Skulle der ske noget, mens barnet er alene hjemme, er der altid en voksen fra Verisure til stede via privatalarmens VoiceBox. Hvis alarmen går, uanset om det skyldes brand, indbrud eller en fejl, eller hvis barnet selv tilkalder hjælp via overfaldsalarmen, kontakter en alarmoperatør i løbet af få sekunder barnet via VoiceBoxen. Herigennem kan alarmoperatøren tale med barnet og forstå, hvad der foregår, hjælpe barnet ved at forklare, hvad det skal gøre, og berolige barnet, indtil hjælpen når frem. VoiceBoxen er en vigtig del af et sikkert hjem.

Få tilbud på privatalarm

Ønsker du et tilbud på privatalarm til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud på vores privatalarm - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

privatalarm med abonnement

Privatalarmer med abonnement

Der findes privatalarmer med abonnement og privatalarmer uden abonnement. Med en privatalarm uden abonnement får du selv besked på en sms, hvis der er indbrud i hjemmet, og du skal selv reagere på det, selvom du måske er langt væk hjemmefra. Med en privatalarm med abonnement holder en professionel vagtcentral øje med dit hjem døgnet rundt og reagerer med det samme i tilfælde af både indbrud og brand.

Hos Verisure fører vi kun privatalarmer med abonnement. Takket være billederne fra fotosensoren kan alarmoperatøren med det samme se, hvad der foregår i hjemmet. Billedverificeringen gør, at vi har bemyndigelse til at alarmere politiet direkte, og de kan rykke ud med det samme på den baggrund uden yderligere behov for dokumentation. Samtidigt sender vi også en af vores egne vagter afsted til adressen.

Forsikringskrav om privatalarm

Hvis du ejer mange værdier, kan dit forsikringsselskab stille krav om, at du skal installere privatalarm, for at du kan tegne forsikring hos dem. Det gør de, fordi de ved, at overvågede privatalarmer virker, og at risikoen for at få indbrud, når man har privatalarm er meget lille. På den måde slipper både de og deres kunder for dyre skadessager.

Og husk, at mange forsikringsselskaber af samme årsag også giver rabat på indboforsikringen, hvis man får installeret privatalarm. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget du kan spare på forsikringen ved at få privatalarm.

Overvågede privatalarmer beskytter også mod brand

Når du vælger en privatalarm fra Verisure, får du også røgalarmer med i købet. Når en røgalarm er opkoblet til en overvåget privatalarm, holder vagtcentralen også øje med brand i dit hjem – døgnet rundt og uanset om du er hjemme eller ej. På samme måde som vi tilkalder politiet for dig i tilfælde af indbrud, tilkalder vi også brandvæsnet for dig i tilfælde af brand, så du kun skal koncentrere dig om at få familien ud af hjemmet i god behold.

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x