true

Hvad er alarm-abonnement?

Et alarm-abonnement betyder, at din alarm er opkoblet til en professionel vagtcentral, der holder øje med den døgnet rundt, uanset om du er hjemme eller ej. Når du vælger et alarmabonnement hos Verisure, får du:

✓ 24 timers overvågning

✓ Fri vagtudrykning

✓ Gratis service

✓ Gratis batteriskift

✓ Gratis reparation

✓ Dækning af din selvrisiko – vi dækker op til 3.000 kr. af din selvrisiko på indboforsikringen i tilfælde af indbrud

✓ Mulighed for videoovervågning

✓ Mulighed for røgkanon til tågesikring

alarm med abonnement

System med eller uden alarm-abonnement? Hvad skal jeg vælge?

Uden alarmabonnement

Den mest simple udgave er et alarmsystem uden alarmabonnement. Med et sådan system larmer en sirene, hvis en person uden autoriseret adgang trænger ind i bygningen. Personer i nærheden af bygningen vil kunne høre lyden og tilkalde hjælp. En løsning uden alarmabonnement er dog ikke lige så sikker, da den kræver, at der er andre i nærheden på tidspunktet for indbruddet, som tager lyden seriøst og vælger at tilkalde hjælp.

Med alarmabonnement

En langt mere sikker løsning er en alarm med alarmabonnement, som er overvåget af en vagtcentral. Sådan et system sender signal til vagtcentralen, hvis der sker brud på døre eller vinduer. Samtidigt tager en fotosensor billeder af det, der har udløst alarmen, så vagtcentralen øjeblikkeligt kan iværksætte den rette respons. Mindst lige så relevant er det, at systemer med alarm-abonnement har en massiv præventiv effekt. Når der står et vagthold klar til at rykke ud, har tyven ikke tid til at foretage et indbrud og slippe afsted igen – og det ved tyven godt. Alene det certificerede alarmskilt, som sættes op ved alle indgange, er derfor nok til at holde de fleste tyve væk. Derfor er alle Verisures alarmer med alarmabonnement.

Få tilbud på alarm med abonnement

Ønsker du et tilbud på alarm med abonnement? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

FIND alarm med abonnement her OG FÅ ET TILBUD:

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

alarmsystem med abonnement