Find den bedste alarm med Verisure

Få hjælp til at finde den rette alarm

Verisure guider dig gennem alarmjunglen

Få styr på alarmmarkedet

Overvejer du at købe en alarm, er det godt at have styr på de forskellige alarmtyper, så du kan vurdere, hvad der er den rette løsning for dig. Verisure har Nordens mest populære alarmer og er eksperter i alarmsystemer. Vi guider dig gennem alarmjunglen og sikkert ud på den anden side.

Dit hjem er en del af dig, og derfor er det helt naturligt, at du bekymrer dig for det og frygter, at der skulle ske noget med dit hjem.

Med en god alarm kan du give slip på frygten for indbrud og trygt lægge ansvaret i andres hænder. Du behøver ikke at bekymre dig for hverken familiens eller hjemmets sikkerhed. Men hvad er en god alarm, og hvordan virker den? Læs videre og find ud af, hvilke overvejelser du bør gøre dig, før du køber alarm.

 


Hvad er en alarm?

En alarm er et system, der opdager, hvis der er indbrud i en bygning. Alarmer benyttes både i private hjem og erhvervsejendomme for at beskytte mod tyveri og ødelæggelse af privat ejendom samt til personlig sikkerhed.

 

Hvorfor bør man have en alarm?

En alarm passer på alt det, du har kært, så du ikke skal gå og bekymre dig for hjemmet og familiens sikkerhed. Du kan sove godt om natten vel vidende, at din familie er i sikkerhed og dine dyrebare ejendele godt beskyttede.

 

Hjemmet er fyldt med affektionsværdier

 

Hjemmet er noget af det dyrebareste vi har, og det er derfor en naturlig frygt, at vores værdier – både økonomiske og affektionsmæssige - skulle blive vendt på vrangen af ubudne gæster eller gå op i flammer.

Danske hjem er meget værd, fordi vi danskere sætter pris på godt design og høj kvalitet. Værdien i kroner og øre er dog ikke det, der gør hjemmet dyrebart for den enkelte. Det handler mere om, at vi lægger vores sjæl i de ting, vi opbevarer i hjemmet. Vores hjem er personligt, og vores ting betyder meget for os, fordi de alle har en historie. Uret, som du fik i konfirmationsgave. Oldemors gamle kabinet. Forlovelsesringen. Børnenes dåbsgaver. For ikke at nævne vores elskede kæledyr!

Hjemmet er på mange måder en del af os selv. Frygten for indbrud er derfor ikke lige så meget en frygt for at miste penge som det er en frygt for at miste en del af vores historie og vores dyrebare minder.

Føl dig tryg i hjemmet

 

Mange indbrud sker, mens der er nogen hjemme. Og derfor er det særligt vigtigt med et godt alarmsystem, der også beskytter din familie mod indbrud og overfald, når I er i hjemmet.

Skulle du få uønsket besøg, mens du er hjemme, kan du lynhurtigt skabe forbindelse til alarmcentralen via både en overfaldsalarm og en stemmeboks, så de kan sende hjælp øjeblikkeligt. Med et godt alarmsystem kan du altså sove trygt om natten og forlade huset om morgenen med vished om, at der bliver passet godt på dit hjem.

 

Hvilke alarmtyper findes der, og hvad skal jeg vælge?

Alarm uden abonnement 

Den mest simple udgave af en alarm er en sirene, der larmer, hvis en person uden autoriseret adgang trænger ind i bygningen. Med sådan en alarm vil personer i nærheden af bygningen kunne høre lyden og tilkalde hjælp. Denne løsning er dog ikke lige så sikker, da den kræver, at der er andre i nærheden på tidspunktet for indbruddet, som tager lyden seriøst og vælger at tilkalde hjælp.

 

Alarmsystem tilkoblet en alarmcentral

En langt mere sikker løsning er en alarm, som er tilkoblet en alarmcentral. Et sådan system sender signal til alarmcentralen, hvis der sker brud på døre eller vinduer, mens alarmen er slået til. Samtidigt tager en fotosensor billeder af det, der har udløst alarmen, så alarmcentralen øjeblikkeligt kan iværksætte den rette respons.

Mindst lige så relevant er det, at alarmsystemer med tilslutning til alarmcentral har en massiv præventiv effekt. Når der står et vagthold klar til at rykke ud, har tyven ikke tid til at foretage et indbrud og slippe afsted igen – og det ved tyven godt. Alene det certificerede alarmskilt, som sættes op ved alle indgange, er derfor nok til at holde de fleste tyve væk. Derfor er alle Verisures alarmer tilkoblet en alarmcentral.

 

 

Verisure alarm til sikring af dit hjem

 

Der findes forskellige alarmpakker med forskellig kombinationer af beskyttelse. Den mest basale alarmpakke indeholder en sirene, en centralenhed samt en række dør- og vinduesmagneter, som registrerer, hvis en dør eller et vindue åbnes, og sender signal til centralenheden om, at sirenen skal tændes og alarmcentralen skal advares.

 

Unikt for Verisures alarmsystemer er, at de desuden har en stemmeboks, som du kan kommunikere direkte med vagtcentralen igennem. Hvis der sker noget, vil alarmoperatøren kontakte dig via stemmeboksen og kommunikere med dig direkte på stedet for øjeblikkeligt at kunne foretage den korrekte handling. Hvis du ikke svarer, sender de en vagt ud med det samme og, afhængigt af situationen, alarmerer politiet/brandvæsenet. For at det ikke skal være besværligt for dig og din familie at få adgang til hjemmet, indeholder alle Verisures alarmpakker desuden en smart key, som gør det nemt at slå alarmen fra og til. Man holder bare brikken hen mod betjeningspanelet, og med et tryk på knappen er det klaret.

Verisures alarmer opsættes af en professionel installatør, så du ikke skal bekymre dig om indstillinger og funktionalitet. Alle Verisures alarmsystemer kan styres fra telefonen og computeren.

 

Verisure Start alarm

Alarmsystem med både tyveri- og brandalarm i ét

Ved en brand er hvert sekund dyrebart. Det handler om at opdage branden så hurtigt som muligt, så man kan få den stoppet, inden den bliver livstruende og destruerer hjemmet. Den mest simple udgave af en brandalarm er at installere en røgdetektor i hvert af hjemmets rum, som larmer, hvis de registrerer røg. Men med en simpel brandalarm er du dog afhængig af, at der er nogen, der hører brandalarmen. Så hvad nu, hvis der ikke er nogen hjemme?

 

Med et alarmsystem, der inkluderer brandalarm, er din brandalarm tilkoblet alarmcentralen samt resten af alarmsystemet. Det betyder, at røg ikke blot vil udløse en sirene i alle hjemmets røgdetektorer, men også aktivere fotosensoren i rummet med røgudvikling. Fotosensoren sender billeder til alarmcentralen, så de kan vurdere situationen og øjeblikkeligt alarmere brandvæsenet. Samtidigt aktiveres alarmens stemmeboks, så alarmcentralen kan kommunikere med eventuelt tilstedeværende i hjemmet og f.eks. hjælpe dem med at guide dem den sikreste vej ud. Brandalarmen vil selvfølgelig fungere uafhængigt af, om du har koblet det øvrige alarmsystem til eller fra. Og med en overvåget brandalarm er det slut med selv at skulle huske at teste, om batterierne virker, for det holder vi øje med for dig. 

Alarmsystem med intelligent styring af hjemmet

Du kan også få alarmsystemer med intelligent styring af hjemmet, så du kan kontrollere lys, varme og elektroniske apparater fra f.eks. din smartphone. Det giver dig mulighed for at snyde tyven ved f.eks. at tænde for lyset på skiftende tidspunkter, når du ikke er hjemme. Det tilføjer også lidt luksus til din hverdag, at du har mulighed for at fjernstyre elektronikken i dit hjem. Tænd f.eks. for kaffemaskinen, mens du stadig ligger i sengen

– så er der friskbrygget kaffe, når du står op.

Sådan virker en Verisure alarm

Til- og frakobling

Du slår alarmen til og fra med på kontrolpanelet, som placeres ved siden af hoveddøren.

Åbningskontakter med vibrationsdetektor

Dør og vinduesmagneter registrerer, hvis nogen forsøger at trænge ind i hjemmet. 

Brandalarm

Røgalarmen advarer dig med alarmsignal og tale og aktiverer samtidigt fotosensoren.

Billedovervågning

Fotosensoren tager billeder af det, der har udløst alarmen. På den måde kan alarmcentralen iværksætte den rette respons med det samme og spare vigtig tid. 

Sirene

Alarmsystemets lydniveau er på 80 decibel. Den vækker dig, hvis du sover, skræmmer indbrudstyve væk og tiltrækker opmærksomhed fra andre mennesker. 

Centralenhed

Centralenheden overvåger alle enhederne i systemet og sender alarmsignal til alarmcentralen i nødsituationer. Du kan også tilkalde hjælp manuelt, hvis der opstår en nødsituation.

Dobbelt opkobling

Kommunikationen mellem alarmen og alarmcentralen foregår via både GSM og bredbånd – det gør forbindelsen mere sikker.

Højeste sikkerhed med Verisure alarm med vagtudrykning

Vi tager hånd om din sikkerhed

Verisures alarmer er højteknologiske alarmer, som er specialudviklet til at give familien og hjemmet det allerhøjeste niveau af beskyttelse. Så kan du sove trygt med viden om, at der bliver taget hånd om din og din families sikkerhed.

Fuld service med Verisure alarm

Du skal ikke røre en finger

Bekymringer er der nok af i en travl hverdag. Derfor har vi designet Verisures alarmsystemer således, at du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Når du har valgt den Verisure alarmpakke, der passer til dig, får du installeret et alarmsystem med et abonnement. Alarmsystemet kobles til internettet og opsættes i dit hjem af en af vores installatører. Vi sørger for vedligeholdelse og sikkerhedstjek. Det eneste, du selv skal gøre, er at slå tyverialarmen til og fra, når du kommer og går. Vi tager os af resten.

 

Det smarte hjem

Verisure alarm til det intelligente alarm
Få et intelligent hjem med en smart alarm

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure på Facebook