true
Verisure
Menu

Find den bedste alarm

Alarmer fra Verisure er:

Markedets mest intelligente og avancerede alarmer

Døgnovervågning fra professionel vagtcentral

Gratis vagtudrykning

Styring via app

Alarmer til sikring mod indbrud, brand, overfald og meget mere

Trådløse komponenter, så du slipper for ledninger i hjemmet

Ønsker du tilbud? Ring til os på 80 20 50 50, eller lad os ringe til dig:

Hvad er en alarm?

Alarmer benyttes både i private hjem og erhvervsejendomme for at beskytte mod tyveri og ødelæggelse af privat ejendom samt til personlig sikkerhed.

Med en god alarm kan du give slip på frygten for indbrud og sige goddag til trygheden.

Men hvad er en god alarm? En god alarm er en, der beskytter dig døgnet rundt, uanset om du er ude eller hjemme. Hør i videoen her, hvordan Verisures alarmer takket være de trådløse vibrationsdetektorer kan opdage tyven, allerede inden han kommer indenfor.

Få hjælp til at finde den rigtige alarm

En alarm er et system, der opdager, hvis der er indbrud i en bygning. Overvejer du at købe en alarm, er det godt at have styr på de forskellige typer af alarmer, så du kan vurdere, hvad der er den bedste løsning for dig. Verisure har Nordens mest populære alarmer og er eksperter i alarmsystemer. Tag testen nedenfor og se hvilken af vores alarmer, der vil passe bedst til dig.

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Du er nu kun ét klik fra den alarm, der passer til dit hjem

Du forpligter dig ikke til at købe ved at oplyse dit telefonnummer. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Vi ringer for at tilbyde et sikkerhedstjek af din bolig og rådgivning om, hvillken type alarm, som passer til dit behov.

Vis mig min alarm

Verisure A/S indsamler og anvender dine persondata til brug for at kontakte dig. Hvis du alligevel ikke vil kontaktes, kan du give os besked på 80205050 eller salg@verisure.com. Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste
Vælg et svar

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

Verisures alarmer

VERISURE HOME ALARM

Verisure Home

GRUND-ALARM

Vores basis-alarm. Perfekt til f.eks. den lille lejlighed med meget få indgangsdøre og vinduer.

Læs mere om Verisure Home »

HOME PLUS ALARM

Verisure Home Plus

ALARM MED UDVIDET SIKRING

Alarmen, der giver sikringen af dit hjem et plus. Oplagt til effektiv sikring af det mindre hus.

HOME TOTAL ALARM

Verisure Home Total

MEST AVANCEREDE ALARM

Vores mest omfattende alarm-pakke med udvidet brand- og indbrudssikring samt energistyring.

Hvilke alarmer findes der?

Hos Verisure finder du både alarmer med og uden brandalarmer.

Der findes både alarmer med abonnement og alarmer uden abonnement. Hos Verisure fører vi kun alarmer med abonnement, da det giver den højeste grad af indbrudssikring, når alarmen er tilkoblet en professionel vagtcentral. Verisures vagtcentral har branchens korteste responstid.

Med en Verisure alarm tager du det største skridt inden for indbrudssikring. Alle Verisures alarmer indeholder flere unikke alarmkomponenter. Dør- og vinduessikringen med vibrationsdetektor opdager tyven, allerede inden han kommer indenfor, og sender alarm direkte til vagtcentralen. Alle vores alarmer har en stemmeboks, som du kan tale direkte med vagtcentralen igennem. Derudover omfatter Verisures alarmer også bl.a. fotosensor og overfaldsalarm. Alarmen kan styres fra din smartphone, tablet og computer.

Verisures alarmer opsættes af en professionel sikkerhedskonsulent, så du ikke skal bekymre dig om indstillinger og funktionalitet.

Hør mere om vores alarmer

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Er alarm i hjemmet virkelig nødvendigt?

Der er mange holdninger til det at beskytte sit hjem med en alarm. Danmark er det land i Europa med flest indbrud pr. indbygger, og derfor giver alarmer for mange en helt uvurderlig tryghed i hverdagen. Men ikke alle ser den samme nødvendighed i at installere alarmer, og for nogle er det en decideret modreaktion på den høje indbrudsrate at fravælge alarm – især for at statuere, at indbrudstyvene ikke skal vinde slaget og indirekte bestemme, om man skal udstyre sit hjem med alarm eller ej.

Uanset hvilken tilgang man har til alarmer, kan vi dog ikke komme udenom, at hjem med alarmer har langt færre indbrud end hjem uden alarmer. Faktisk viser undersøgelser, at alarmskilte i sig selv (de skilte, der bliver monteret på døre og vinduer i hjem med alarm) afværger 73 % indbrudsforsøg. Så vil man nedsætte sin risiko for indbrud i hjemmet, er alarmer et rigtig stort skridt på vejen, naturligvis i samspil med den øvrige indbrudssikring.

Hos Verisure finder du en lang række forskellige løsninger inden for både privatalarmer og erhvervsalarmer. Fælles for Verisures alarmer er, at de hver især tilpasses den specifikke bolig, så hvert hjem opnår det højeste sikkerhedsniveau uanset forholdene.

Vidste du, at du kan bruge dit håndværkerfradrag til installation af alarm? Læs mere her!

×

Installation af alarm er også omfattet af håndværkerfradraget!

Faktisk kan du få fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer, så kontakter vi dig snart med et tilbud.

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook