true

Find den bedste alarm

Verisure alarmer

Eksempel på alarm.

Test hvilken alarm, der er bedst til dig

Prøv vores hurtige og uforpligtende alarm-test, og se hvilken alarm, der passer bedst til dig og dit hjem.

Med alarmer fra Verisure får du:

73 % lavere risiko for indbrud

Markedets mest intelligente brand- og indbrudssikring

Døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral

Gratis vagtudrykning døgnet rundt

Styring via app

4.800 kr. i håndværkerfradrag

Trådløse komponenter, så du slipper for ledninger i hjemmet

VOres alarmer og løsninger

Hos Verisure tilpasser vi altid vores alarmer specifikt til den enkelte bolig. Derfor varierer vores løsninger fra kunde til kunde, og du vil sikkert opleve, at vi anbefaler en anden type alarm til dig end til din nabo. Det er for at give jer begge den størst mulige sikkerhed og tryghed.

Vi tager dog oftest udgangspunkt i en af vores alarmpakker, hvor vi i samråd med dig tilføjer eller fjerner komponenter, så du får den bedste løsning.

Læs mere om vores forskellige alarmsystemer.

Vil du have tilbud på alarm eller bare høre mere?

Vi fortæller dig gerne mere om vores alarmer, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer, og så ringer vi dig op. Du kan også ringe til os på 80 20 50 50.

Send os dit tlf.nr. og bliv ringet op

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

En god alarm beskytter døgnet rundt

En god alarm beskytter dig og dit hjem døgnet rundt, uanset om du er hjemme eller ej.

Når du er hjemme, kan du benytte alarmens skalsikring. Skalsikring betyder, at hjemmets ”skal” er sikret – altså dine døre og vinduer. Hos Verisure udgøres skalsikringen af vibrationssensorer, der registrerer bevægelser og rystelser i døren eller vinduet. Bliver sensorerne aktiveret, går alarmen i huset og hos vores vagtcentral.

Du kan samtidig bevæge dig frit rundt i hjemmet indendørs, mens vibrationssensorerne er aktive. Det er også muligt at indstille alarmen til at aktivere udvalgte fotosensorer samtidig med skalsikringen. Det er f.eks. relevant, hvis du har et hus med to etager, og hele familien kun opholder sig på 1. sal om natten. I det tilfælde kan fotosensorerne sagtens være tilkoblet i underetagen sammen med vibrationssensorerne.

Vi tilpasser alarmen og dens opsætning præcist til hjemmet, familien og jeres døgnrytmer.

Når du ikke er hjemme, er alle alarmens komponenter tilkoblet. Skulle der være indbrudsforsøg, går der en alarm med det samme både lokalt i huset og hos Verisures vagtcentral. Alarmoperatøren reagerer straks og verificerer indbruddet, hvorefter han sender en vagt og alarmerer politiet.

Hør i videoen her, hvordan Verisures alarmer på døre og vinduer kan opdage tyven, allerede inden han kommer indenfor.

TEST HER, HVILKEN ALARM DER ER BEDST TIL DIG:

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Verisure Alarm

Hvornår bør man overveje at få Alarm?

Der kan være flere grund til at overveje alarm i hjemmet. De årsager, vi oftest møder hos vores nye kunder, er:

  • Man har lige haft indbrud
  • Man føler sig utryg over indbrud i nabolaget
  • Man føler sig utryg ved at forlade hjemmet og lade det stå tomt
  • Man har børn, der kommer alene hjem fra skole

Kan du nikke genkendende til en eller flere af ovenstående, kan det måske også være relevant for dig at overveje alarm.

Overvej alarm, hvis du selv eller dine naboer har haft indbrud

Hvis du selv eller nogle af dine naboer har haft indbrud, er der desværre en statistisk stor sandsynlighed for, at det vil ske igen, og at indbruddene vil brede sig i området.

Indbrudstyve har nemlig for det første en tendens til at vende tilbage igen efter et indbrud. Det gør de bl.a., fordi vi har så gode forsikringsordninger i Danmark, så de ved, at tyvekosterne ofte bliver erstattet af nye og bedre ting, samtidig med at de kender husets indretning.

For det andet øger indbrud hos naboen også din risiko for at få indbrud. Indbrudstyve går nemlig ofte systematisk til værks i f.eks. i villakvarterer, hvor de først undersøger døgnrytmerne, den daglige færden, hvor der findes alarmer osv., så de har det bedste grundlag for det bedste udbytte og arbejdsro.

Med en Verisure alarm medfølger skilte og mærkater, så tyven allerede ude fra vejen kan se, at du har sikret hjemmet med en døgnovervåget alarm.

Overvej alarm, hvis du føler dig utryg ved at lade hjemmet stå tomt

Mange er utrygge ved at forlade hjemmet i længere tid ad gangen f.eks. i weekender og ferie, og ofte også i hverdagen, mens man er på arbejde. Det er meget forståeligt, for Danmark er faktisk det land i Europa, hvor der begås flest indbrud i private boliger pr. indbygger. I gennemsnit begås der 3,3 indbrud i timen døgnet rundt, året rundt.

Derfor vælger mange at sikre hjemmet med alarmer. Vores undersøgelser viser, at en Verisure alarm nedsætter risikoen for at få indbrud med 73 %. Det skyldes, at indbrudstyvene godt kender sikkerheden ved vores alarmer og derfor oftest vælger at gå udenom dem.

Hos Verisure monterer vi vibrationssensorer på dine døre og vinduer. Det er meget følsomme sensorer, der registrerer, hvis der påføres kraft, f.eks. med et brækjern, på en dør eller et vindue. Hvis vibrationssensoren aktiveres, går alarmen i gang, og der sendes et signal til vores vagtcentral. Hvis indbrudstyven alligevel fortsætter indenfor, tager fotosensorerne en række billeder af ham, som også sendes videre til alarmoperatøren til billedverificering. Samtidigt behandler vores operatør alarmen, sender en vagt og alarmerer politiet.

Med en alarm er der altså altid nogen, der holder øje med hjemmet og reagerer, hvis der skulle ske noget.

Overvej alarm, hvis du har børn, der kommer alene hjem fra skole

Mange vælger at få alarm, hvis de har børn, der kommer alene hjem fra skole.

Det er aldrig en rar følelse at komme hjem og blive konfronteret med hverken et igangværende eller et afsluttet indbrud. Og det er slet ikke rart, hvis man er barn (læs i øvrigt psykologens råd til, hvordan du taler om indbrud med dit barn).

Med Verisures alarmer nedsætter du først og fremmest risikoen for at få indbrud markant. Og skulle en tyv alligevel være dum nok til at bryde ind, reagerer vi med det samme ved at sende vagt og alarmere politiet, og vi giver dig besked, så du kan sørge for, at dit barn ikke er den første, der kommer hjem til det.

Derudover giver en alarm mange forældre en tryghed i hverdagen ved, at man kan indstille alarmen til at give besked, når barnet kommer hjem. Det giver ro at vide, at barnet er kommet trygt og godt hjem, mens man selv afslutter resten af sin arbejdsdag.

Alarmer giver håndværkerfradrag

Du kan fra og med 2018 benytte dit håndværkerfradrag, når du får installeret alarm. Vælger du en alarm fra Verisure, får du faktisk 4.800 kr. i fradrag.

håndværkerfradrag på alarmer

Beregn her, hvor meget du sparer på alarmen

Den faktiske besparelse, du får med håndværkerfradraget, når du får alarm, afhænger af tre af dine skattesatser: kommuneskatten, sundhedsbidraget og kirkeskatten. Det er altså disse tre tal, du skal bruge for at kunne beregne, hvor meget du sparer, når indberetter installation af alarmen til SKAT.

Indtast dine skattesatser i beregneren nedenfor, og lad os beregne for dig, hvor meget du kommer til at spare med håndværkerfradraget.

Kender du ikke din præcise kommuneskat, kan du tage udgangspunkt i 24,9 %, der er den gennemsnitlige sats for kommuneskat i Danmark.

Sundhedsbidraget ligger fast for alle på 1 %.

Kirkeskatten afhænger også af din kommune. Kender du ikke din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på 0,7 %. Hvis du ikke er medlem af den danske folkekirke og dermed ikke betaler kirkeskat, skriver du bare "0", så dette tal udgår af din beregning.

Indtast din kommuneskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "24,9".

%

Du skal indtaste din kommuneskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "24,9".

Sundhedsbidraget ligger fast på 1 %. Dette felt kan derfor ikke ændres.

%

Indtast din kirkeskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "0,7". Betaler du ikke kirkeskat, skal du skrive "0".

%

Du skal indtaste din kirkeskat (uden %-tegnet). Hvis du ikke kender din præcise sats, kan du bruge den gennemsnitlige sats på "0,7". Betaler du ikke kirkeskat, skal du skrive "0".

Du sparer: 

Beregningen viser, hvor meget du sparer på oprettelsen, når du benytter dit håndværkerfradrag til installation af en Verisure alarm.

Sådan opgiver du installation af alarmen til SKAT

Du skal selv indberette dit fradrag til SKAT. Det gør du ved at gå til din forskudsopgørelse for 2019. Gå til rubrik 460, hvor du indtaster de 4.800 kr. Klik på til sidst på "Beregn" og "Godkend", så er fradraget registreret.

Bemærk, at det fra politisk side er besluttet, at det kun er alarmer, der er installeret i 2018 og 2019, der er fradragsberettiget.

Alarmer giver også ofte en billigere indboforsikring

Alarmer nedsætter risikoen for indbrud, og skulle man være uheldig, at en tyv bryder ind alligevel, vil alarmens sirene stresse ham og gøre det så ubehageligt for ham at opholde sig i hjemmet, at han hurtigt stikker af igen uden at få særligt mange tyvekoster med sig.

På den måde kommer alarmer også forsikringsselskaberne til gode: Erstatningssagerne bliver nemlig færre og mindre. Derfor vælger mange forsikringsselskaber at give rabat på indboforsikringen til kunder, der får installeret alarm.

Spørg dit forsikringsselskab, hvor stor en rabat du kan opnå med en alarm.