true

Få hjælp til at finde den bedste alarm

Find den bedste alarm hos Verisure

Få hjælp til at finde den bedste alarm

Overvejer du at købe en alarm, er det godt at have styr på de forskellige typer af alarmer, så du kan vurdere, hvad der er den bedste alarm for dig. Verisure har Nordens mest populære alarmer og er eksperter i alarmsystemer. Her får du den bedste rådgivning.

Find den bedste alarm hos Verisure

Hvad er en alarm?

En alarm er et system, der opdager, hvis der er indbrud i en bygning. Alarmer benyttes både i private hjem og erhvervsejendomme for at beskytte mod tyveri og ødelæggelse af privat ejendom samt til personlig sikkerhed.

Med en god alarm kan du give slip på frygten for indbrud og trygt lægge ansvaret i andres hænder. Men hvad er en god alarm, og hvordan virker en alarm? Læs videre og find ud af, hvilke overvejelser du bør gøre dig, før du køber alarm.

Hvilke alarmer findes der?

Hos Verisure finder du både tyverialarmer med og uden brandalarmer.

Der findes både alarmer med abonnement og alarmer uden abonnement. Hos Verisure fører vi kun alarmer med abonnement, da det giver den højeste grad af indbrudssikring, når alarmen er tilkoblet en professionel vagtcentral.

Verisures vagtcentral har branchens korteste responstid. Se her, hvad der sker, hvis alarmen går.

Verisures alarmer

Med en Verisure alarm tager du det største skridt inden for indbrudssikring. Alle Verisures alarmer indeholder flere unikke alarmkomponenter. Dør- og vinduessikringen med vibrationsdetektor opdager tyven, allerede inden han kommer indenfor, og sender alarm direkte til vagtcentralen. Desuden har alle vores alarmer en stemmeboks, som du kan tale direkte med vagtcentralen igennem. Derudover omfatter Verisures alarmer også bl.a. fotodetektor og overfaldsalarm. Alarmen kan styres fra din smartphone, tablet og computer.

Verisures alarmer opsættes af en professionel sikkerhedskonsulent, så du ikke skal bekymre dig om indstillinger og funktionalitet.

Verisure Start alarm: Den mest basale alarmpakke

Verisure alarm startpakke

Der findes forskellige alarmer med forskellige grader af indbrudssikring. Det mest basale alarmsystem indeholder en sirene, en fotodetektor, en centralenhed samt en dør- og vinduesmagnet, som registrerer, hvis en dør eller et vindue åbnes, og sender signal til centralenheden om, at sirenen skal tændes og vagtcentralen skal advares.

Verisure Home alarm: Alarm med tyveri- og brandalarm i ét

Verisure home alarm med brandalarm

Med Verisure Home får du både tyverialarm og brandalarm med døgnovervågning. Tyverialarmen omfatter både fotodetektor, sirene, skalsikring og stemmeboks, så du bliver godt sikret mod indbrud.

Og med en overvåget brandalarm er der altid nogen, der hører alarmen. Også når du sover eller ikke er hjemme. I et alarmsystem med brandalarm er brandalarmen tilkoblet både vagtcentralen og resten af alarmsystemet. Det betyder, at røg vil udløse alarm i alle hjemmets brandalarmer og aktivere fotosensoren i rummet med røgudvikling. Vagtcentralen modtager billederne sammen med alarmen og kan derfor hurtigt vurdere situationen.

Brandalarmen fungerer naturligvis uafhængigt af, om det øvrige alarmsystem er koblet til eller fra.

Verisure Home Plus alarm: Alarm med udvidet skalsikring, brandalarm og intelligent styring af hjemmet

Verisure home plus alarm med intelligent styring af hjemmet

Med Verisures bedste alarm får du en alarm med ekstra skalsikring. Verisure Home Plus giver dig også et alarmsystem med intelligent styring af hjemmet, så du kan kontrollere lys, varme og elektroniske apparater fra f.eks. din smartphone. Det giver dig mulighed for at snyde tyven ved f.eks. at lade alarmen tænde for lyset på skiftende tidspunkter, når du ikke er hjemme. Det tilføjer også lidt luksus til din hverdag, at du har mulighed for at fjernstyre elektronikken i dit hjem. Tænd f.eks. for kaffemaskinen, mens du stadig ligger i sengen – så er der friskbrygget kaffe, når du står op.

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook