true

Tryghedsalarmer

bedste tryghedsalarm

Tryghedsalarmer

bedste tryghedsalarm

Hvad er en tryghedsalarm?

En tryghedsalarm (også kaldet en overfaldsalarm eller SOS alarm) er en ekstra sikkerhed for dig og din familie.

Med en tryghedsalarm kan du nemt tilkalde hjælp, hvis uheldet er ude, eller du føler dig truet. Tryghedsalarmen sætter dig i kontakt med en vagtcentral, som hjælper dig og øjeblikkeligt sender hjælp, hvis der er behov for det.

Klik på knappen herunder og tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.


Med en Verisure tryghedsalarm behøver du aldrig at føle dig alene hjemme

– hjælpen er kun ét tryk væk!

Alle Verisures privatalarmsystemer er udstyret med en tryghedsalarm. Skulle uheldet være ude, behøver du blot trykke på to knapper på betjeningspanelet for at få direkte kontakt med vores vagtcentral. Aktiveres tryghedsalarmen, ringer vi til dig med det samme eller kontakter dig via tovejskommunikationen i portalen. Hvis ingen svarer, sender vi straks en vagt hjem til dig. Tryghedsalarmen skal sørge for at du kan føle dig tryg og godt tilpas i dit eget hjem – døgnet rundt.

bedste tryghedsalarm

Verisure Night Control

Du kan udvide dit privatalarmsystem med Verisure Night Control, som øger sikkerheden for dig og din familie endnu mere.

Den mobile fjernbetjening kan du nemlig bruge som tryghedsalarm, til- og frakoble alarmens skalsikring og høre via en dørklokkefunktion, hvis nogen åbner en dør eller et vindue med en åbningskontakt. 

» Læs mere om Verisures Night Control

FIND DIT SYSTEM MED tryghedsalarm:

Prøv alarmtesten herunder for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure tryghedsalarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

tryghedsalarm