true

Beskyt dit hjem med dørsikring

Verisure dørsikring

Beskyt dit hjem mod indbrud med god dørsikring

Verisure dørsikring

Hvert år begås der i Danmark i omegnen af 25.000 indbrud i private hjem. Det giver os en solid europæisk førsteplads, når det kommer til antallet af indbrud i private hjem pr. indbygger.

Der er mange grunde til, at vi har så mange indbrud i Danmark. Dels er vi et velhavende land, så der ligger mange værdier rundtomkring i de danske hjem, som er attraktive for indbrudstyve at få fingrene i. Dels har vi også rigtig gode forsikringsordninger, der sikrer, at vi hurtigt får erstattet stjålne ejendele, så det er attraktivt for tyvene at vende tilbage.

Men de mange indbrud skyldes også den måde, vi har valgt at indrette os på. Danmark er i høj grad præget af villaveje, hvor husene ligger tæt, og hvor det er nemt og praktisk for indbrudstyve at begå flere indbrud på én gang. Befolkningstætheden stiller store krav til vores indbrudssikring, og de krav er det de færreste, som lever op til.

I Danmark har vi nemlig slet ikke samme tradition for indbrudssikring, som de har f.eks. i vores skandinaviske nabolande. I Sverige og Norge er det f.eks. langt mere udbredt at have alarm i sit hjem og næsten en lige så stor selvfølge som at have en indboforsikring. Derfor nyder de også godt af langt lavere indbrudsrater.

Heldigvis er der meget, du selv kan gøre for at sikre dit hjem mod indbrud, og en af dem er at sørge for god dørsikring.

Få tilbud på dørsikring

Ønsker du et tilbud på dørsikring til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

God dørsikring afværger indbrud

vibrationssensorer til dørsikring

Det vigtigste sted at starte, når man vil reducere sin indbrudsrisiko, er sikring af døre og vinduer. Indbrudstyve bruger som regel et vindue som indgang og en dør som udgang, så jo mere man kan besværliggøre ruten, jo større er sandsynligheden for, at han opgiver, inden han i det hele taget går i gang.

Læs mere om vinduessikring »

En effektiv dørsikring kan bl.a. opnås ved hjælp af Verisures åbningskontakter med vibrationssensorer. Med vibrationssensorer som dørsikring vil der blive aktiveret en alarm i samme sekund, en indbrudstyv tager fat i døren og forsøger at brække den op. Alarmen vil blive aktiveret både lokalt i huset, så tyven dels ved, at han er blevet opdaget, og dels stresses af den høje sirene. Derudover sender dørsikringen også alarm til Verisures kontrolcentral, hvor alarmoperatørene verificerer indbruddet, så de kan sende en vagt og alarmere politiet. På den måde bliver tyven opdaget, allerede inden han kommer indenfor, og derved kan Verisure reagere hurtigere på et indbrudsforsøg end nogen anden.

Denne form for dørsikring i kombination med sikring af dine vinduer kaldes også skalsikring, idet det er ”skallen” af dit hjem, der sikres. En ekstra fordel ved dørsikring med vibrationssensorer er, at du kan have alarmen slået til, mens du er hjemme og frit gå rundt i dit hjem med alarmen slået til. Sker der et indbrudsforsøg gennem et vindue eller dør med sikring, vil alarmen gå i gang med det samme og advare både dig og kontrolcentralen.

En anden fordel er også, at når du vælger Verisures vindues- og dørsikring, monterer vi alarmskilte på alle dine døre og vinduer, så tyven advares om alarmsystemet, allerede inden han går i gang, hvilket i de fleste tilfælde får tyvene til at opgive på forhånd. Faktisk har Verisure-kunder 73 % lavere risiko for indbrud.

FIND Din alarm med dørsikring her:

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure alarmsystem.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

alarm med vinduessikring

Indendørs dørsikring

Den vigtigste form for dørsikring er naturligvis sikring af dine yderdøre for at hindre, at tyven kan komme ind. Det kan dog også være en god idé at supplere med indendørs dørsikring for en sikkerheds skyld for at gøre det så besværligt som muligt for indbrudstyven, hvis han alligevel skulle komme ind. Det kan du gøre ved at låse alle dine indvendige døre, når du forlader huset. Indendørs dørsikring gør det umuligt for tyven at komme rundt i huset. Han kan ganske vist slå dørene ned på sin vej, men det er dels tidskrævende for ham og dels støjende, så det kan tiltrække opmærksomhed, og det er de færreste indbrudstyve, der ønsker det.

Dørsikring med låse

Et andet vigtigt element, når det kommer til dørsikring, er at have en god lås og beslag. Dine yderdøre kan du sikre med f.eks. dobbeltlåse eller SmartLocks elektroniske dørlåse. Med en elektronisk dørlås slipper du helt for at skulle bruge nøgler og kan i stedet låse din dør op ved hjælp af en personlig kode.

En god lås nytter dog ikke noget, hvis døren er lige til at bryde op. Det må ikke være nemt for tyven at brække døren op, ødelægge hængslerne eller vippe den af hængslerne. Sørg for, at din dør har stålkarm og indvendige hængsler. Du kan også benytte dørnokker til dørsikring.