Få prisen på en alarm

Prisen på en Verisure alarm varierer afhængigt af, hvilket alarmsystem du vælger.
Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig.

Hvad koster en alarm?

Prisen er naturligvis en væsentlig faktor, når man skal vælge en god alarm. Du kan kende de bedste alarmselskaber på, at de ikke tilbyder standardiserede alarmpakker, men i stedet tilpasser alarmsystemet til den konkrete boligs sikringsbehov og kundens ønsker.
Derfor afhænger prisen på en alarm bl.a. af:

 

  • - Boligens størrelse
  • - Boligens indretning
  • - Udendørsarealet (er boligen lettilgængelig, ligger den afskærmet osv.)
  • - Indbrudsraten i området
  • - Det ønskede sikringsniveau
  • - Alarmabonnementet 

Verisure tilpasser alarmsystemet præcist til din bolig og dine ønsker, så du opnår den højeste grad af sikkerhed og tryghed. Derfor kan du ikke finde en prisliste på alarmer eller en repræsentativ gennemsnitlig pris her på hjemmesiden, da priserne varierer i forhold til alarmløsningen. Vi har brug for at høre mere om dit hjem og dine behov for at kunne oplyse dit prisleje.

 

Du kan ringe til os på 80 20 50 50, eller du kan indtaste dit telefonnummer nedenfor. Så ringer vi til dig inden for kort tid.

 

Vi rådgiver dig gerne om den bedste tyverisikring af dit hjem, og det er helt uforpligtende at tage en snak med os.

Ønsker du tilbud og pris på alarm?

Klik på knappen og indtast dit telefonnummer. Så ringer vi til dig hurtigst muligt.

KONTAKT MIG MED PRIS PÅ ALARM

SE EN KORT PRÆSENTATION AF EN VERISURE ALARM

03.38

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure App. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure på Facebook

Se vores reklame-spot på Youtube

Knap 4 indbrud i timen