true

SMARTCAM - DIT INTELLIGENTE Overvågningskamera

Fordelene ved ET OVERvågNINGSkamera

Trådløs kameraovervågning bliver mere og mere udbredt i de danske hjem, hvilket sandsynligvis er et resultat af vores høje indbrudsrate. Heldigvis er kurven over indbrud i Danmark nedadgående, men vi er fortsat det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Samtidig bliver meget få indbrud opklaret, og nok derfor har så mange et behov for selv at sikre og overvåge hjemmet med kamera eller alarm med videoovervågning. Med et overvågningskamera får du nemlig større mulighed for at følge med i, hvad der sker i din bolig, også når du ikke er hjemme.

Fordele ved kameraovervågning:

  • Få besked med det samme, hvis der kommer uønsket besøg, så du kan reagere med det samme.
  • Tag selv billeder med kameraet via app for at se, hvordan det står til derhjemme. Det kan f.eks. være for at se, om hunden laver ballade i sofaen, om børnene er kommet godt hjem efter skole, eller om du har husket at slukke kalenderlyset i juletiden.
  • 100 % privat indendørs overvågning. Ingen andre end du selv og dem, du giver tilladelse, har adgang til billederne.

Har du spørgsmål om kameraovervågning?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores overvågningskamera - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Hvilken type overvågningskamera skal jeg vælge?

Hos Verisure følger der som standard trådløse overvågningskameraer i form af fotosensorer med i alarmløsningen. Når systemet er slået til, vil vores fotosensorer aktivere alarmen ved den mindste bevægelse i hjemmet. Vores kameraer tager billeder, der hvor der er registreret bevægelse, og sender billederne direkte til vores vagtcentral til billedverificering. Hvis alarmoperatøren kan bekræfte et igangværende indbrud, sender han straks en vagt og alarmerer politiet.

Du kan selv tage billeder med Verisures fotosensor, når alarmen er slået til. Verisure kan ikke tilgå kameraet, men vi kan se de billeder, der bliver taget med det.

Ønsker du også et 100 % privat overvågningskamera, som kun du kan tilgå, og kun du kan se billederne fra, kan du supplere fotosensoren med et SmartCam.

Verisures SmartCam er trådløst, så du kan placere det, hvor du vil i hjemmet. Du kan indstille det til at tage billeder automatisk, når det registrerer bevægelser, når alarmen er slået til eller fra. I Verisure appen kan du indstille flere intelligente regler for, hvornår dine kameraer skal tage billeder. Hvis der bliver taget billeder, får du automatisk besked på din mobil, og du kan med det samme se billederne i appen.

Du kan også selv tage billeder med overningskameraet direkte via appen, når som helst du har behov for det. Billederne slettes automatisk efter 14 dage.

Verisures vagtcentral kan ikke se de billeder, du tager med SmartCam overvågningskameraet.

Ønsker du alarm med videoovervågning, tilbyder vi både indendørs og udendørs IP-videokameraer, som du også altid selv kan tilgå via din app.

SmartCam overvågningskamera

SmartCam overvågningskamera

Hvordan er reglerne for kameraovervågning?

Man må gerne have overvågningskamera indenfor i sit hjem og på sin grund til overvågning af indgangspartier, have og indkørsel. Har du andre på besøg, som f.eks. barnepige, rengøringshjælp eller andet, er du dog forpligtet til at informere dem om, at der er indendørs kameraovervågning i hjemmet.

Hvis du har overvågning med kameraer på dine udendørs arealer, skal du være opmærksom på, at det er ulovligt at overvåge gader, veje osv., der benyttes til offentlig færdsel. Dit overvågningskamera skal derfor placeres, så det kun fanger billeder af din egen grund. Det må ikke kunne tage billeder af f.eks. forbipasserende på fortovet i baggrunden.

Du behøver som udgangspunkt ikke at skilte med, at du har indendørs kameraovervågning, men vi vil til enhver tid anbefale dig at gøre det, grundet den præventive virkning. Når en indbrudstyv ser, at et hjem er sikret med en alarm med overvågningskameraer fra Verisure, springer han det som regel over. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

FIND system med overvågningskamera:

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Overvågningskamera

Hvad koster et overvågningskamera?

Prisen på kameraovervågning kan variere meget, afhængigt af løsningen.

Har du et Verisure abonnement, kan du nemt få et trådløst SmartCam overvågningskamera. Log ind på Mine Sider, og køb nemt og hurtigt et kamera via vores webshop. Du kan også nemt selv installere og aktivere det.

Køb overvågningskamera

Prisen for vores SmartCam overvågningskamera er 1.495 kr.

Dertil kommer et månedligt abonnement på 15 kr.

Køb kameraet direkte i vores webshop.

Er du endnu ikke kunde hos Verisure?

Et SmartCam overvågningskamera forudsætter som nævnt, at du har et abonnement hos Verisure. At have et abonnement hos os, vil sige, at du har et alarmsystem med fri vagtudrykning.

Abonnementsprisen varierer meget i forhold til, hvor stort et alarmsystem du har i din bolig, da abonnementet fastsættes ud fra antallet af alarmkomponenter.

Hvis du primært er interesseret i at få et SmartCam til indendørs kameraovervågning, kan vi sagtens sammensætte en pakke til dig, så du kun får det allermest nødvendige. Der kræves basalt set bare en centralenhed med internetforbindelse. Kontakt os allerede i dag, og så hjælper vi dig med at komme hurtigt i gang.

Er du interesseret i komplet indbrudssikring af hjemmet, har vi også en alarmløsning, der passer til dig, uanset dine behov og ønsker. Vi rådgiver dig gerne om en tyverialarm til netop dit hjem. Vi har blot brug for at vide lidt mere om dig og især dit hjem.

Tag vores hurtige alarmtest for at besvare en række spørgsmål. Derefter ringer vi dig op for at tale nærmere med dig om de sidste detaljer, som testen ikke berører.

Få gratis sikkerhedstjek

Du er også altid velkommen til at bestille et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en af vores lokale sikkerhedskonsulenter, der vil gennemgå behovet for indbrudssikring i dit hjem og vurdere, hvilken alarmtype med kameraovervågning, der vil passe bedst til dig samt give dig et uforpligtende tilbud.

Efter sikkerhedstjekket står det dig helt frit, om du vil takke ja eller nej til tilbuddet.

Vælger du at takke ja, kan sikkerhedskonsulenten ofte installere systemet med det samme i forlængelse af sikkerhedstjekket. Har du behov for lidt betænkningstid, kan du bare lave en ny aftale med ham eller hende.

Indtast dit telefonnummer nedenfor for at bestille et sikkerhedstjek. Så ringer vi dig op hurtigst muligt og aftaler et tidspunkt for besøget.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Ann FIK INSTALLERET OVERVÅGNINGSKAMERA

Mens Ann var på en lang ferie i Thailand, forsøgte to indbrudstyve at bryde ind i hendes hjem. Inden ferien havde Ann dog fået installeret indendørs kameraovervågning, så tyvene blev fanget på billeder. De stak hurtigt af igen uden at få tyvekosterne med sig.

Læs hele Anns historie her, eller hør hendes historie om overvågning i videoen.