true
Intelligent hjem
Intelligent hjem

Gør dit hjem mere intelligent med en smart alarm

Forestil dig en privatalarm, der både beskytter dig mod indbrud og samtidigt bringer dig tættere på det intelligente hjem. En alarm, der kan slukke din kaffemaskine eller give dig besked, når dine børn kommer hjem fra skole, selv om du ikke er hjemme. Verisure giver dig meget mere end en almindelig tyverialarm. Du får et opkoblet smart hjem.

Slå din alarm fra og til via mobilen. Kontrollér din lås, belysning og andre elektroniske apparater - uanset hvor du befinder dig. Med det intelligente hjem kan du også få meddelelser på mobilen, når børnene kommer hjem. Aflæs indendørstemperaturen eller luftfugtigheden og bliv advaret, når brandalarmen går i gang.

Ved at bruge moderne trådløs teknologi, kombineret med Verisure App og Mine Sider, der fungerer som et webbaseret kontrolpanel, holder Verisure dig i kontakt med dit intelligente hjem og din familie - hvor du end befinder dig.

Stort set alle Verisure komponenter er trådløse, så du slipper for at have ledninger hængende rundt i hjemmet.

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten, hvor du kan finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

app til intelligent hjem

Find din alarm til det intelligente hjem her:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Det intelligente hjem

Velkommen til det smartE hjem

Kan du også få et intelligent hjem?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer til det intelligente hjem - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Lettere og mere bekvem hverdag med et smart hjem

indbrudssikring i det intelligente hjem

Indbrud i det intelligente hjem

Dit hjem er i sikre hænder, mens du er borte, eller når du slår alarmen til, inden du går i seng om aftenen. Du får en professionelt overvåget tyverialarm med billedverifikation af alarmårsagen, skalsikring samt fri vagtudrykning.

I alarmpakken indgår afskrækkende alarmskilte, som placeres på døre og vinduer. Vores operatører holder hele tiden kontrol med dit alarmsystem og reagerer hurtigt, hvis der sker noget. Hvis nogen bryder ind, tager fotosensorerne straks en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Operatøren kan med det samme afgøre, hvad der har udløst alarmen og træffe de rette foranstaltninger. F.eks. ved at udløse røgkanonen.

Læs mere om tyverialarmer »

brandsikring i det intelligente hjem

Brand i det intelligente hjem

Vi mener, at et pålideligt brandalarmsystem er en af grundstenene for tryghed i hjemmet. Ved brand er hvert sekund dyrebart. Derfor anbefaler vi en røgalarm i hvert rum.

Med Verisure får du en avanceret brandalarm med serieforbundne røgdetektorer, der er koblet til vores kontrolcentral, og som meddeler dig med både alarmsignal, stemmemeddelelse og via mobilen, hvis der skulle opstå røgudvikling. Røgdetektorerne er koblet sammen med vores fotodetektorer, der tager en serie billeder og sender dem til kontrolcentralen ved røgudvikling. Med billedverifikation af alarmårsagen kan operatøren hurtigt træffe de korrekte foranstaltninger, selv om der ikke er nogen hjemme.

Læs mere om brandalarmer »

overfaldsalarm i det intelligente hjem

SOS

Heldigvis er nødsituationer i hjemmet ikke almindelige, men der kan trods alt alligevel ske ulykker. Med en tryghedsalarm i det intelligente hjem er hjælpen lige i nærheden ved en akut situation. Alarmen fungerer som en ekstra tryghed for hele familien og kan let bruges af alle til at tilkalde hjælp.

Overfaldsalarmen sidder i betjeningspanelet, som medfølger alle vores alarmsystemer. Derudover kan du tilvælge en Night Control til dit system. Ved en nødsituation går alarmen direkte til en af vores operatører.

Læs mere om overfaldsalarmen »

energistyring i det intelligente hjem

Intelligent energistyring

En grad op eller ned spiller en stor rolle for energiforbruget i dit hjem. Med et smart hjem, sænker du blot indendørstemperaturen med en grad, hvilket kan spare dig op til fem procent af dine varmeudgifter.

Flere af vores alarmkomponenter indeholder termometer, som f.eks. røgalarmen og sirenen. Få bedre styr over udgifterne ved at aflæse indendørstemperaturen hjemme eller i sommerhuset via Verisure app på din mobil.

Med SmartPlug får du et intelligent hjem, hvor du kan styre belysningen og elektriske apparater op til 2300 W via Verisure app. Hvorfor ikke koble TV'et, stereoanlægget eller andre apparater, som er i standby-position til en SmartPlug? Ved at slukke dem helt kan en normal husholdning spare op til 500 kWh pr. år.

Læs mere om SmartPlug »

klimastyring i det intelligente hjem

Intelligent klimastyring

Det intelligente hjem skal også have et sundt indeklima. Så har du og din familie det også godt. En for høj luftfugtighed kan forårsage fugtproblemer og skimmelsvamp, mens en for lav luftfugtighed kan medføre tørre øjne og tør hud eller allergier. Med Verisure fugtalarm holder du kontrol med fugten i kælderen eller på loftet.

Også vores brandalarm måler luftfugtighed og temperatur i hjemmet. Du aflæser niveauerne med Verisure app. Inden for fugt samarbejder vi med Anticimex, der er specialister i sunde indendørsmiljøer.

Læs mere om fugtalarmen »

lås til det intelligente hjem

Lås til det intelligente hjem

Med en Yale Doorman elektronisk dørlås fra Certego kan du styre dørlåsen i dit intelligente hjem via din Verisure app. Luk håndværkeren ind, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder for huspasseren, når du er på ferie. Se, når børnene kommer hjem og låser op, mens du er på arbejde.

Du styrer og holder øje med låsen med mobilen via Verisure app. Låsen kan kobles sammen med din Verisure privatalarm for flere opkoblede smarte tjenester.

Læs mere om elektronisk dørlås »

Få et smart hjem

Verisure er leverandør af privatalarmer og opkoblede tjenester til det smarte hjem. Med os får du et fremtidssikret system, der kan udvides, og som indeholder multifunktionelle produkter. Så snart du kobler et nyt produkt til, downloader du bare ny software. Opkobling gennem både bredbånd og GSM, krypteret kommunikation og det faktum, at vi selv står for design og udvikling, gør systemet ekstremt sikkert og pålideligt

installation i det intelligente hjem

Installation og service

Alle hjem og familier er forskellige. Vi hjælper med rådgivning og design af et system, som passer til jeres behov og bringer jer tættere på et intelligent hjem.

Installationen planlægges og gennemføres af en professionel installatør, der også viser, hvor enkelt det er at indstille og håndtere dit alarmsystem. Systemet er koblet til vores kontrolcentral med overvågning døgnet rundt, inklusive fri vagtudrykning, når du har standardabonnement. Det skal være enkelt og behageligt at være kunde hos os. Derfor er vi der for dig hele vejen.

online styring af det intelligente hjem

Indstil på Mine Sider

For at få det meste ud af dit intelligente hjem, skal du efter installationen aktivere Mine Sider - dit personlige kontrolpanel på nettet. Her indstiller og styrer du de fleste af systemets funktioner.

Opdatér dine oplysninger, så vi altid kan komme i kontakt med dig, tilføj nye kontaktpersoner og andre produkter til dit system. Du kan også tilpasse alarmen til dine husdyr og foretage ferieindstillinger, så er dit system optimeret, når du er bortrejst.

mobil styring af det intelligente hjem

Kontrol med Verisure app

Download Verisure app og få kontrol over dit system. Kontrollér, at alarmen er slået til. Styr belysningen i det smarte hjem. Aflæs temperaturen i fritidshuset.

Med Verisure app er det let at styre og holde øje med dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig. Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure app kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Tilbud på Verisure alarmsystem?

Vil du høre mere om priser og tilbud på et Verisure alarmsystem?
Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig inden for kort tid.

JEG ØNSKER TILBUD PÅ ALARMSYSTEM

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik