Hvilket alarmsystem bør du vælge?

Alle hjem er forskellige. Tag vores alarmtest og se hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem!

 

 Eller ring til os på 80 20 50 50. Vi kommer gerne og foretager et gratis sikkerhedstjek hos dig.

 

Alarmsystemer fra Verisure

Med et alarmsystem fra Verisure skal du ikke længere frygte for din egen og din families sikkerhed. Et alarmsystem er en god idé, hvis du vil sikre dit hjem mod indbrud – det kan ikke forhindre indbrudstyven i at komme ind, men det har en markant forebyggende effekt, når tyven ser skiltet, der advarer om dit alarmanlæg.

Vores alarmsystemer er nogle af de bedste på markedet og giver dig en større tryghed i hverdagen.

 

Hos Verisure tilbyder vi 3 forskellige alarmpakker. Afhængigt af din boligs størrelse udgør alarmsystemerne hver især et godt udgangspunkt for en god indbruds- og tyverisikring af dit hjem. Kravene og behovene for sikkerhed og tryghed er meget individuelle, og derfor er vores alarmpakker meget fleksible. Vi sammensætter den alarmpakke, der giver dig den absolut bedste alarmløsning til dit hjem. 

 

Verisure Start er vores grundpakke.

Alarmpakken indeholder et alarmsystem med kamera, overfaldsalarm og VoiceBox, der er vores vagtcentrals direkte linje til at kommunikere med dig (og indbrudstyven).

Alarmsystemet kan nemt styres via Verisure app’en. Verisure Start er for dig, der kun ønsker et basalt alarmanlæg med kameraovervågning.

Inbrott, SOS
Hemlarm - Verisure Start

Verisure Home er vores mellempakke. Alarmpakken indeholder det samme som Verisure Start + 2 stk. brandalarmer, der også er opkoblet til vores vagtcentral. Alarmsystemet kan nemt styres via Verisure app’en, uanset hvor du befinder dig.

Dette alarmsystem er til dig, der ønsker at sikre dit hjem mod både indbrud og brand døgnet rundt.

Indbrud, SOS
Hemlarm - Verisure Start

Læs om Verisure Home

Verisure Home Plus er vores største alarmpakke. Det bedste alarmsystem passer til dig, der ønsker udvidet overvågning og skalsikring af dit hjem samt energistyring. I forhold til Verisure Home får du med dette alarmanlæg flere overvågningskomponenter samt en SmartPlug, så du kan styre og programmere belysning og hjemmeelektronik.

Hemlarm - Verisure Start

Læs om Verisure Home Plus

Tryghed hele vejen med et alarmsystem fra Verisure

Vores professionelle montører installerer din tyverialarm

Installation og service med et alarmsystem fra Verisure

Alle boliger er forskellige. Derfor tilpasser vi vores alarmpakker til den enkelte kunde.

 

Først foretager en af vores alarmspecialister et sikkerhedstjek, hvor du får rådgivning om, hvordan du opnår den optimale indbrudssikring af dit hjem. Dernæst kommer vi og monterer alarmsystemet hos dig. Det er både din og vores garanti for, at alarmanlægget bliver opsat korrekt, og også grunden til at vi kan garantere dig det bedste alarmsystem. I forbindelse med installationen tester vi alarmsystemet og forbindelsen til vores vagtcentral. Du får desuden også grundig vejledning i brug af både dit alarmsystem og Verisure app’en.

Når du vælger Verisure Premiumabonnement til dit alarmsystem, servicerer vi også dit system kvit og frit.

Verisures kontrolcentral har åbent døgnet rundt

Overvåget alarmsystem med egen vagtcentral

Med et alarmsystem med kamera fra Verisure, er der altid nogen, der passer på dit hjem. Både når du er hjemme, og når du ikke er.

 

Dit alarmsystem overvåges nemlig døgnet rundt af specialuddannede alarmoperatører på vores vagtcentral. Skulle din tyveri- eller brandalarm gå, ser vi det med det samme. Afhængigt af alarmårsagen sender vi en vagt og/eller alarmerer politi eller brandvæsen. Du kan derfor slippe alle bekymringer.

Via alarmsystemets VoiceBox kan vi kommunikere med dig (eller en eventuel indbrudstyv) direkte på stedet, så vi er der for dig, allerede inden vi når frem på adressen. Til forskel fra andre vagtcentraler betjener vores central kun Verisure alarmsystemer. Det betyder for dig, at du med et alarmanlæg fra Verisure altid er garanteret markedets bedste service.

Profesionel og hurtig vagtudrykning

Privat alarmsystem med

overvågning og vagtaftale

Hvis dit Verisure alarmanlæg aktiveres, reagerer vores kontrolcentral straks ved bl.a. at sende en vagt, hvis situationen kræver det.

 

Hos Verisure tager vi ingen chancer, når det gælder dit hjem og din sikkerhed. Derfor sender vi hellere en vagt en gang for meget end en gang for lidt, så du kan føle dig i trygge hænder.

Med et Verisure Premiumabonnement skal du ikke bekymre dig om udgifterne ved vagtudrykning. Uanset hvad der har forårsaget alarmen, koster det dig nemlig ingenting at få besøg af en vagt.

Vi samarbejder med Securitas, der har mange års erfaring med professionel vagtservice.

Hvilken alarm bør du vælge?

Test hvilket alarmsystem, der passer til dit hjem.

 

Få et uforpligtende tilbud på et af vores alarmsystemer

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt eller ring til os på tlf. 80 20 50 50.

Jeg vil vide mere, Ring mig op
Verisure tyverialarm kan du styre med Verisure App

Nyhed! Direkte svar med VoiceBox

Med i alle vores alarmsystemer får du nu vores nye og unikke VoiceBox. Den fungerer både som sirene og som en telefon mellem kontrolcentralen og dit hjem. VoiceBoxen giver hurtigt og direkte kontakt mellem kontrolcentralen og din bolig med to-vejs tale- og lyttemulighed.

Ved alarm kan vi både se og høre, hvad der sker i dit hjem

Vi kan tale direkte til tyven i dit hjem

Vi kan komme i kontakt med jer eller jeres børn ved alarm

Hurtig og enkel afklaring af falske alarmer

Vores alarmsystemer indeholder

VBox

VBox er hjertet og hjernen i Verisures alarmsystemer. Vboxen fungerer som en central for al kommunikation inden for dit private alarmsystem og med kontrolcentralen. Den kobles op via et mobilt GSM-netværk og bredbånd.

 

Du er garanteret et af de bedste alarmsystemer, som med to kommunikationsveje gør, at systemet altid er tilsluttet til kontrolcentralen, selv om netopkoblingen ikke fungerer, eller der i et øjeblik ikke er mobildækning.

Åbningskontakt med vibrationsdetektor

Med åbningskontakterne får du punktsikring af døre, vinduer og andre strategiske adgangsveje. Den indbyggede vibrationsdetektor registrerer, når nogen forsøger at åbne en dør eller et vindue, og alarmen vil derfor blive aktiveret, allerede inden de ubudne gæster kommer indenfor. Derfor kan Verisure reagere hurtigere end nogen anden.

 

Åbningskontakterne med vibrationsdetektorer beskytter dit hjem, både når det står tomt, og når der er nogen hjemme.


Fotodetektor

Med et alarmsystem med kamera kan alarmoperatøren straks kontrollere, hvad der har forårsaget en alarm og hurtigt træffe de rigtige foranstaltninger. Med billede af alarmårsagen kan vi ringe til politiet ved indbrud eller brandvæsenet ved brand. Desuden kan vi samtidig afværge en indsats ved falsk alarm.

 

Har du husdyr, kan du indstille følsomheden af vores alarmsystemer, så dine husdyr kan bevæge sig frit i hjemmet, selv om alarmanlægget er slået til. Fotodetektoren kan linkes til en røgalarm i samme rum samt tage billeder i tilfælde af brand.


Betjeningspanel

På betjeningspanelet kan du slå dit alarmsystem fra eller til med en personlig kode eller med din StarKey.

 

Panelet fungerer også som en overfaldsalarm. Hvis du trykker på de to SOS-knapper ind, går alarmen. Alarmsystemet sender direkte besked til en operatør på vores kontrolcentral.

 

Betjeningspanelet kan også bruges som dørklokke. Du indstiller betjeningspanelet, så det giver et signal og alarmsystemet taler til dig, hvis nogen åbner hoveddøren.


Star Key


Med en StarKey kan du og din familie nemt til- og frakoble jeres alarmsystem. Det gør du med et enkelt tryk på knappen, samtidig med at du holder brikken hen mod betjeningspanelet.

 

Hver StarKey har en unik identitet. På den måde kan du holde styr på, hvem der kommer og går i dit hjem. Du kan desuden nemt spærre en mistet brik eller registrere en ny.

Verisure SmartPlug - styr belysningen via dit alarmsystem

VoiceBox


Din VoiceBox fungerer både som en sirene og som en telefon mellem kontrolcentralen og dit hjem. Den aktiveres af alarmoperatøren ved indbruds-, brand- og overfaldsalarm.

 

Med dialog gennem VoiceBox samt billeder fra fotodetektoren kan alarmoperatøren hurtigt og effektivt danne sig et overblik over situationen i dit hjem, som vi kan reagere på.

 

Vi kan tale direkte til tyven i dit hjem eller komme i kontakt med jer eller jeres børn ved udløst alarm.

Verisure Home privatalarm indeholder røgalarm, der består af to røgalarmer med opkobling til kontrolcentral. En alarm, der sikrer din bolig mod brand.

Røgdetektor (Home og Home Plus)


Med røgdetektorer tilknyttet dit Verisure alarmsystem, er du intelligent sikret mod brand. Røgdetektorerne taler med dig og med hinanden. Detektorerne er serieforbundne og advarer med både stemmemeddelelse og alarmsignal, så alle i hjemmet hurtigt ved, hvor røgudviklingen er. Vi anbefaler derfor, at du placerer en detektor i hvert af hjemmets rum. Desuden alarmerer alarmsystemet kontrolcentralen. Du får også en meddelelse til din mobil. Røgdetektoren måler desuden rumtemperatur og relativ luftfugtighed.

Røgdetektor registrerer brand og røg og sender signal til kontrolcentralen

Alarmskilte


Vores alarmsystemer er velkendte, ikke kun blandt vores tilfredse kunder, men også blandt ubudne gæster. De skilte, der sættes op på dine døre og vinduer, er en meget effektiv forebyggende del af alarmsystemet. Tydelig skiltning afskrækker de fleste forsøg på indbrud.

Sker der alligevel indbrud, går alarmanlægget i gang - både hos dig og vores kontrolcentral.

Ekstra komponenter til dit alarmsystem

Night Control (SOS)


Du bør altid føle dig tryg og sikker i dit hjem, både dag og nat. Du får det bedste alarmsystem med Night Control, som med flere funktioner øger sikkerheden for dig og din familie.

 

Du kan aktivere alarmsystemets SOS-funktion, til- og frakoble skalsikringen samt via dørklokkefunktionen høre, hvis nogen åbner en dør eller et vindue med en åbningskontakt.

 

Har du brug for hjælp, kan du trykke på begge knapper på Night Control, og kontrolcentralen vil derefter ringe hjem til dig med det samme. Hvis du ikke kan komme til telefonen, kan du indtale en besked til operatøren og fortælle, hvad der er sket. Hvis vi ikke får svar fra dig, sender vi en vagt med det samme.

SmartPlug


Med SmartPlug tilkoblet dit alarmsystem kan du med din Verisure app fjernstyre belysningen og næsten alle elektriske apparater i dit hjem, uanset hvor du befinder dig.

 

Din SmartPlug kan samtidig indstilles til at tænde og slukke, når alarmen slås til og fra, eller tænde belysningen, når alarmen går. En SmartPlug til dit alarmsystem er derfor en let måde at tilføre både sikkerhed og bekvemmelighed til dit hjem.

Verisure SmartPlug - styr belysningen via dit alarmsystem

SmartLock


Med SmartLock installeret i dit hjem kan du låse døren op og koble alarmanlægget fra på samme tid - uden brug af nøgle. Verisure SmartLock er koblet op til selve dit private alarmsystem.

 

Verisure SmartLock er udviklet til at kommunikere direkte med dit alarmsystem, og du kan derfor fjernstyre låsen direkte fra din Verisure app, uanset hvor du befinder dig. Du kan f.eks. låse op for børnene, hvis de har glemt deres nøglebrik eller kode, eller for håndværkeren, så du slipper for at køre hjem og åbne.

Sirene


Sirenen er en selvstændig enhed til dit alarmsystem, der alarmerer med 105 decibel.

 

Med et indbygget termometer fungerer sirenen i princippet også som en ekstra brandalarm, da den alarmerer, når temperaturen overstiger 65°C. Du kan desuden aflæse dit hjems indendørstemperatur via Verisure app’en.

SmartCam

SmartCam er et lille trådløst kamera, som du kan tilføje alle vores alarmsystemer.

 

SmartCam’et giver dig et alarmsystem med et ekstra kamera. Du har mulighed for at tage billeder eller indstille dit SmartCam til selv at tage billeder ved bevægelse. Dernæst kan du se billederne i din Verisure app eller på Mine Sider.

Klimadetektor

Med en klimadetektor i dit alarmsystem har du mulighed for at blive advaret, før du får fugtskader eller skimmelsvamp.

 

Du kan selv indstille grænseværdier for luftfugtighed og temperatur, og alarmsystemet giver dig besked hvis de overskrides.

Verisure SmartPlug - styr belysningen via dit alarmsystem

Vanddetektor

Du har mulighed for at få en vanddetektor til alle vores alarmsystemer. Med en Verisure vanddetektor tilkoblet dit alarmsystem får du besked med det samme, hvis den registrerer vand, for eksempel ved oversvømmelse i kælderen.

 

Du skal blot placere vanddetektoren i højrisikozoner, hvor vandlækage kan opstå.

Røgdetektor registrerer brand og røg og sender signal til kontrolcentralen

Musedetektor

Med en musedetektor tilkoblet dit Verisure alarmsystem får du besked, hvis der er mus i dit hjem, så du hurtigt kan gribe ind, inden de ubudne gæster forårsager skader.

Med Verisure app’en får du en push-meddelelse fra musedetektoren, hvis de ubudne gæster er kommet på besøg.

Verisure alarmsystemer ifølge kunderne  

Bedste alarmsystem

Jeg har prøvet flere forskellige alarmsystemer før jeg fik et fra Verisure. Nu behøver jeg ikke at lede længere, jeg har fundet det alarmsystem, som passer til mig og mit behov. Det er et super lækkert design, der passer godt ind i mit hjem. Og så er alarmsystemet virkelig nemt at finde ud af. Selv mine to børn på henholdsvis 8 år og 10 mestrer at slå alarmen til og fra uden problemer.

 

Stina

Kunde hos Verisure

Professionelle medarbejdere

Da vi hjemme hos os indså, at det blev nødvendigt at installere et alarmsystem, besluttede vi, at det skulle være en alarm fra Verisure. Flere af vores venner havde nemlig talt meget varmt om Verisure som et af de bedste alarmsystemer på markedet. Og vi blev ikke skuffede. Lige fra første kontakt med en af deres sælgere på telefonen, er vi blevet mødt med stor professionalisme, hele vejen igennem.

 

Ken

Kunde hos Verisure

Hjælpsomme medarbejdere

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi har valgt det rigtige alarmsystem. Det har været en meget positiv oplevelse. Installationen gik fint, vi havde den bedste konsulent på besøg, som også kom og installerede alarmen. Han var rigtig god til at fortælle os alt i detaljer, hvordan deres alarmsystemer virkede, og hjalp os endda med at hente Verisure appen og viste os alle funktionerne. Vi blev virkelig guidet godt igennem det hele. 

Dorthe

Kunde hos Verisure

Verisure FAQ

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Så finder vi det system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der
registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid
kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

Verisure på Facebook

Facebook