Verisure alarmsystemer

Hos Verisure tilbyder vi 3 forskellige grundpakker med alarmsystemer. Afhængigt af din boligs størrelse udgør de hver især et godt udgangspunkt for en god indbruds- og tyverisikring af dit hjem. Men kravene og behovene for sikkerhed og tryghed er meget individuelle. Derfor er vores alarmpakker meget fleksible, så vi kan sammensætte en pakke, der giver dig den absolut bedste alarmløsning til dit hjem. Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig.

 

Verisure Start er vores grundpakke.

Den indeholder kameraovervågning, tilkaldealarm og VoiceBox, der er vores vagtcentrals direkte linje til at kommunikere med dig (og indbrudstyven).

Alarmsystemet styres nemt via vores app.

Denne alarmpakke er for dig, der kun ønsker en basal privatalarm med overvågning.

Inbrott, SOS
Hemlarm - Verisure Start

Verisure Home er vores mellempakke.

Den indeholder det samme som Verisure Start

+ 2 stk. brandalarmer, der også er opkoblet til vores vagtcentral.

Med Verisure app kan du nemt styre dit system.

Denne alarmpakke er til dig, der ønsker at sikre dit hjem mod både indbrud og brand døgnet rundt.

Indbrud, SOS
Hemlarm - Verisure Start

Læs om Verisure Home

Verisure Home Plus er vores største pakke.

Denne alarmpakke passer til dig, der ønsker udvidet overvågning og skalsikring af dit hjem samt energistyring. I forhold til vores mellempakke får du flere overvågningskomponenter samt en SmartPlug, så du kan styre og programmere belysning og hjemmeelektronik.

Hemlarm - Verisure Start

Læs om Verisure Home Plus

Hvilket alarmsystem bør du vælge?

Alle hjem er forskellige. Tag vores alarmtest og se hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem!

 

 Eller ring til os på 80 20 50 50. Vi kommer gerne og foretager et gratis sikkerhedstjek hos dig.

 

Tryghed hele vejen med en privatalarm

Vores professionelle montører installerer din tyverialarm

Installation og service når du får en Verisure privatalarm 

Alle boliger er forskellige. Derfor tilpasser vi vores alarmløsninger til den enkelte kunde.

Først foretager en af vores alarmspecialister et sikkerhedstjek, hvor du får rådgivning om, hvordan du opnår den optimale indbrudssikring af dit hjem.

Dernæst kommer vi og monterer alarmsystemet hos dig. Det er både din og vores garanti for, at systemet bliver opsat korrekt. I forbindelse med installationen tester vi alarmen og forbindelsen til vagtcentralen, og du får også en grundig vejledning i brug af både din Verisure alarm og app’en.

Når du vælger Verisure Premiumabonnement til din privatalarm, servicerer vi også dit system kvit og frit. 

Verisures kontrolcentral har åbent døgnet rundt

Overvåget privatalarm

med egen vagtcentral

Med en Verisure alarm er der altid nogen, der passer på dit hjem. Både når du er hjemme, og når du ikke er.

Dit alarmsystem overvåges nemlig døgnet rundt af specialuddannede alarmoperatører på vores vagtcentral.

Skulle tyverialarmen eller brandalarmen gå, ser vi det med det samme, og afhængigt af alarmårsagen sender vi en vagt og/eller alarmerer politiet eller brandvæsenet.

Via alarmsystemets VoiceBox kan vi kommunikere med dig (eller en eventuel indbrudstyv) direkte på stedet, så vi er der for dig, allerede inden vi når frem på adressen.

Til forskel fra andre vagtcentraler betjener vores central kun Verisure alarmsystemer.

Det betyder for dig, at du altid er garanteret markedets bedste service.

Profesionel og hurtig vagtudrykning

Privatalarm med

overvågning og vagtaftale

Hvis din Verisure alarm aktiveres, reagerer vores kontrolcentral straks ved bl.a. at sende en vagt, hvis situationen kræver det.

Vi tager ingen chancer, når det gælder dit hjem og din sikkerhed. Derfor sender vi hellere en vagt en gang for meget end en gang for lidt, så du kan føle dig sikker.

 

Vælger du et Verisure Premiumabonnement skal du ikke bekymre dig om udgifterne ved vagtudrykning. Uanset hvad der har forårsaget alarmen, koster det dig nemlig ingenting at få besøg af en vagt.


Vi samarbejder med Securitas, der har mange års erfaring med professionel vagtservice.

Hvilken alarm bør du vælge?

Test hvilket alarmsystem, der passer til dit hjem

 

Få et uforpligtende tilbud på et af vores alarmsystemer

Udfyld formularen, og vi kontakter dig hurtigst muligt eller ring til os på tlf. 80 20 50 50.

Jeg vil vide mere, Ring mig op
Verisure tyverialarm kan du styre med Verisure App

Nyhed! Direkte svar med VoiceBox

Med i alle vores alarmsystemer får du nu vores nye og unikke VoiceBox. Den fungerer både som sirene og som en telefon mellem kontrolcentralen og dit hjem. VoiceBoxen giver hurtigt og direkte kontakt mellem kontrolcentralen og din bolig med to-vejs tale- og lyttemulighed.

Ved alarm kan vi både se og høre, hvad der sker i dit hjem

Vi kan tale direkte til tyven i dit hjem

Vi kan komme i kontakt med jer eller jeres børn ved alarm

Hurtig og enkel afklaring af falske alarmer

Vores alarmsystemer indeholder

VBox

VBox er hjertet og hjernen i Verisures alarmsystemer. Den fungerer som en central for al kommunikation inden for systemet og med kontrolcentralen og kobles op mobilt (GSM) og via bredbånd.

 

To kommunikationsveje gør, at vores alarmsystemer er tilsluttet til kontrolcentralen, selv om netopkoblingen ikke fungerer, eller der i øjeblikket ikke er mobildækning.

Åbningskontakt

Med åbningskontakter i vores alarmsystemer opnår du punktsikring af døre, vinduer og andre vigtige adgangsveje. Når en dør eller et vindue med en åbningskontakt åbnes, går alarmen.

 

Med flere åbningskontakter kan du skabe fælder for indbrudstyve ved at sikre døren ned til kælderen eller andre døre, du kan lukke om natten, eller når du er på ferie. Verisures alarmsystemer sikrer ikke kun mod indtrængende personer, mens du er væk. Du kan have hele eller dele af sikringen slået til om natten også.


Fotodetektor

Med en fotodetektor i vores alarmsystemer kan alarmoperatøren straks kontrollere, hvad der har forårsaget en alarm og hurtigt træffe de rigtige foranstaltninger.

Med billede af alarmårsagen kan vi ringe til politiet og brandvæsenet ved indbrud eller brand. Eller afværge en indsats ved falsk alarm.

 

Har du husdyr kan du indstille følsomheden af vores alarmsystemer, så dine husdyr kan bevæge sig frit i hjemmet, selv om alarmen er slået til. 

Fotodetektoren kan linkes til en røgalarm i samme rum samt tage billeder i tilfælde af brand.


Betjeningspanel

På betjeningspanelet slår du alarmsystemet fra eller til med en personlig kode eller med din StarKey.

 

Panelet fungerer også som en tilkaldealarm. Tryk de to SOS-knapper ind, så går alarmen direkte til en operatør på vores kontrolcentral.

 

Betjeningspanelet kan også bruges som dørklokke. Du indstiller betjeningspanelet, så det giver et signal og alarmsystemet taler til dig, hvis nogen åbner hoveddøren.


Star Key


En StarKey er en hurtig og nem måde for hele familien at til- og frakoble vores alarmsystemer.

Hold brikken hen mod betjeningspanelet og med et tryk på knappen er det klaret.

Hver StarKey har en unik identitet. På den måde holder du styr på, hvem der kommer og går i hjemmet og kan let spærre en mistet brik eller registrere en ny.

Verisure SmartPlug - styr belysningen via dit alarmsystem

VoiceBox


VoiceBox fungerer både som sirene og som en telefon mellem kontrolcentralen og dit hjem. VoiceBox aktiveres af alarmopratøren ved indbruds-, brand- og tilkaldealarm.

 

Med dialog gennem VoiceBox samt billeder fra fotodetektoren kan alarmoperatøren hurtigt og effektivt danne sig et overblik over situationen i dit hjem, som vi kan reagere på.

Vi kan tale direkte til tyven i dit hjem eller komme i kontakt med jer eller jeres børn ved udløst alarm.

 

Verisure Home privatalarm indeholder røgalarm, der består af to røgalarmer med opkobling til kontrolcentral. En alarm, der sikrer din bolig mod brand.

Røgdetektor (tilvalg)

Tilvalg til Start-pakken

Med røgdetektorer tilknyttet Versiures alarmsystemer er du intelligent sikret mod brand.

Røgdetektorerne taler med dig og med hinanden.

Detektorerne er serieforbundne og advarer samtidigt med både stemmemeddelelse og alarmsignal, så alle i hjemmet hurtigt ved, hvor røgudviklingen er. Med Fire Pro-tjenesten alarmerer alarmsystemet kontrolcentralen. Du får også en meddelelse til din mobil. Røgdetektoren måler også rumtemperatur og relativ luftfugtighed.

Røgdetektor registrerer brand og røg og sender signal til kontrolcentralen

Alarmskilte


Vores alarmsystemer er kendte, ikke kun blandt vores tilfredse husejere, men også blandt ubudne gæster. De skilte, der sættes op på dine døre og vinduer, er en meget effektiv forebyggende del af alarmsystemet.

Tydelig skiltning afskrækker de fleste forsøg på indbrud. Sker der alligevel indbrud, lyder alarmen - både hos dig og på vores kontrolcentral.

 

Ekstra komponenter til dit alarmsystem

Night Control (SOS)


Du bør altid føle dig tryg og sikker i dit hjem, dag og nat. Med Night Control i vores alarmsystemer får du flere funktioner, der øger sikkerheden for hele familien.

Du kan aktivere alarmsystemets SOS-funktion, til- og fra-koble skalsikringen samt via dørklokkefunktionen høre, hvis nogen åbner en dør eller vindue med en åbningskontakt.

 

Har du brug for hjælp, kan du trykke på begge knapper på Night Control, og kontrolcentralen ringer hjem til dig. Hvis du ikke kan komme til telefonen, kan du indtale en besked til operatøren og fortælle, hvad der er sket.

SmartPlug


Med SmartPlug tilkoblet vores alarmsystemer kan du med Verisure app fjernstyre belysningen og næsten alle elektriske apparater i dit hjem, hvor du end er.

Hvis SmartPlug er koblet til dit alarmsystem kan den indstilles til at tænde og slukke, når alarmen slås fra og til, eller tænde belysningen, når alarmen går. Det er en let måde at tilføre både sikkerhed og bekvemmelighed til dit hjem.

Verisure SmartPlug - styr belysningen via dit alarmsystem

SmartLock


Med SmartLock installeret i dit hjem kan du låse døren op og koble alarmen fra på samme tid - uden brug af nøgle. Verisure SmartLock er koblet op til selve alarmsystemet.

Verisure SmartLock kommunikerer med vores alarmsystemer, og du kan derfor fjernstyre låsen direkte fra din Verisure app. Du kan låse op for børnene, hvis de har glemt deres nøglebrik elller deres kode, eller for håndværkeren, så du slipper for at køre hjem.

 

Sirene


Sirenen er en selvstændig enhed i vores alarmsystemer, der alarmerer med 105 decibel.

Med et indbygget termometer fungerer sirenen i princippet som en ekstra brandalarm, da den alarmerer, når temperaturen overstiger 65°C. Du kan også aflæse indendørstemperaturen med Verisure app.

SmartCam

SmartCam er et lille trådløst kamera, som du kan tilføje alle vores alarmsystemer.

Med et SmartCam har du mulighed for at tage et billede eller indstille dit SmartCam til selv at tage billeder ved bevægelse og se billederne i appen eller på Mine Sider.

Klimadetektor

Med en klimadetektor i vores alarmsystemer, har du mulighed for at blive advaret, før du får fugtskader eller skimmelsvamp.

Du kan selv indstille grænseværdier for luftfugtighed og temperatur og du får besked, hvis de overskrides.

Verisure SmartPlug - styr belysningen via dit alarmsystem

Vanddetektor

Du har mulighed for at få en vanddetektor til alle vores alarmsystemer. Med en Verisure vanddetektor tilkoblet dit alarmsystem, får du besked med det samme, hvis den registrerer vand, for eksempel ved oversvømmelse i kælderen.

Du skal blot placere vanddetektoren i højrisikozoner, hvor vandlækage kan opstå.

Røgdetektor registrerer brand og røg og sender signal til kontrolcentralen

Musedetektor

Med en musedetektor koblet til Verisures alarmsystemer får du besked, hvis der er mus i dit hjem, så du hurtigt kan gribe ind, inden de ubudne gæster forårsager skade.

Med musedetektoren får du en push-medelelse via Verisure app hvis der er kommet ubudne gæster.

Verisure alarmsystemer ifølge kunderne  

Bedste alarmsystem

Jeg har prøvet flere forskellige alarmsystemer før jeg fik et fra Verisure. Nu behøver jeg ikke at lede længere, jeg har fundet det alarmsystem, som passer til mig og mit behov. Det er et super lækkert design, der passer godt ind i mit hjem. Og så er alarmsystemet virkelig nemt at finde ud af. Selv mine to børn på henholdsvis 8 år og 10 mestrer at slå alarmen til og fra uden problemer.

 

Stina

Kunde hos Verisure

Professionelle medarbejdere

Da vi hjemme hos os indså, at det blev nødvendigt at installere et alarmsystem, besluttede vi, at det skulle være en alarm fra Verisure. Flere af vores venner havde nemlig talt meget varmt om Verisure som et af de bedste alarmsystemer på markedet. Og vi blev ikke skuffede. Lige fra første kontakt med en af deres sælgere på telefonen, er vi blevet mødt med stor professionalisme, hele vejen igennem.

 

Ken

Kunde hos Verisure

Hjælpsomme medarbejdere

Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at vi har valgt det rigtige alarmsystem. Det har været en meget positiv oplevelse. Installationen gik fint, vi havde den bedste konsulent på besøg, som også kom og installerede alarmen. Han var rigtig god til at fortælle os alt i detaljer, hvordan deres alarmsystemer virkede, og hjalp os endda med at hente Verisure appen og viste os alle funktionerne. Vi blev virkelig guidet godt igennem det hele. 

Dorthe

Kunde hos Verisure

Verisure FAQ

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Så finder vi det system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der
registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid
kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

Verisure på Facebook

Facebook