true
Verisure
Menu

Alarmsystem med gratis sikkerhedstjek

De bedste alarmsystemer tilpasses præcist til den enkelte bolig. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Derfor tilbyder vi hos Verisure altid et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek til dig, der overvejer at få et alarmsystem.

Ved et sikkerhedstjek gennemgår en af vores sikkerhedskonsulenter dit hjem set med en tyvs øjne og vurderer, hvor høj en risiko du har for indbrud uden et alarmsystem. Dernæst giver sikkerhedskonsulenten dig gode råd til, hvad du selv kan gøre for bedre at sikre dit hjem mod indbrud. Du får vist, hvordan vores alarmsystemer fungerer, og på baggrund af sikkerhedstjekket vurderer vi i fællesskab, hvordan et alarmsystem kan skræddersys, så det opfylder dine ønsker til indbrudssikring og beskytter dit hjem bedst muligt.

Hør mere om Verisures alarmsystemer i videoen:

De bedste alarmsystemer er skræddersyet

Vi finder altid frem til en løsning på et alarmsystem til netop dit hjem. Vi tager dog udgangspunkt i et basisudvalg af systemer, som vi så skræddersyr ved at fjerne eller tilføje komponenter afhængigt af dine ønsker og behov.

Her er vores tre forskellige grundpakker - du kan sammenligne vores alarmsystemer længere nede på siden:

VERISURE HOME

Verisure Home alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

De tre alarmsystemer adskiller sig fra hinanden på sammensætningen og antallet af komponenter. Du bliver aldrig fastlåst i en af disse løsninger, da du kan vælge til og fra, som du har behov for. Derudover tilbyder vi også en lang række komponenter, der ikke indgår i nogen af disse alarmsystemer, men som måske ville være relevante til beskyttelse af netop dit hjem. Disse komponenter vil du blive præsenteret for ved sikkerhedstjekket. Du kan også læse mere om mulighederne for et intelligent hjem her.

Få tilbud på alarmsystem

Ønsker du et tilbud på alarmsystem til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud på vores alarmsystem - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Fordelene ved et overvåget alarmsystem

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet. Alle har de det samme formål: at holde indbrudstyvene fra døren.

Der er dog stor forskel på, hvor stor respekt indbrudstyvene har for de forskellige alarmsystemer. Det skyldes, at indbrudstyvene udmærket ved, hvilke systemer der ikke bliver overvåget, og hvilke der er opkoblet til en professionel vagtcentral.

Verisures alarmsystem reagerer prompte, sender en vagt og alarmerer politiet, så straks det bliver aktiveret. Tyven ved godt, at et overvåget alarmsystem med intelligente komponenter vil tage billeder, og at der er meget kort tid at handle i, inden vagten og politiet når frem. Politiet har en gennemsnitlig udrykningstid til indbrud på kun 8 minutter over hele landet.

Det er ikke kun i tilfælde af indbrud, at overvågede alarmsystemer har en kæmpe fordel. Ved brand spiller de også en uvurderlig rolle - især i de tilfælde, hvor branden opstår, mens du ligger og sover, så du risikerer røgforgiftning og ikke hører sirenen, eller hvis der opstår brand, når der ikke er nogen hjemme. Når en overvåget brandalarm går, får vagtcentralen nemlig øjeblikkeligt besked, og de tilkalder brandvæsnet for dig. Uanset om du er ude eller hjemme og ligegyldigt hvilket tidspunkt på døgnet.

Sådan får du et billigere alarmsystem

Indbrudsraten i Danmark er alt for høj. Faktisk er vi det land i Europa med flest indbrud pr. indbygger, og det koster dyrt både for dem, det går ud over, og for samfundet i det hele taget. Derfor er der rigtig mange, der har interesse i at få sænket indbrudsraten. Og det kan man gøre med alarmsystemer.

Alarmer virker nemlig. Faktisk mindsker et overvåget alarmsystem fra Verisure risikoen for indbrud med 73 %. Det kom en ph.d. frem til, da han i 2018 analyserede alarmsystemers effekt. Det faktum gør, at de husstande, der vælger at få installeret et system, faktisk får økonomisk opbakning fra flere sider.

Regeringen har fra 2018 vedtaget, at installation af tyverialarmer også er omfattet af håndværkerfradraget. Fradragets størrelse afhænger af, hvilket alarmselskab du vælger. Et Verisure alarmsystem giver det højeste fradrag på 4.800 kr.

Også forsikringsselskaberne giver en økonomisk gevinst til de af deres kunder, der sikrer hjemmet med en alarm. Færre indbrud giver nemlig færre skadessager. Derfor giver mange forsikringsselskaber rabat på indboforsikringen, når man har et alarmsystem. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget du kan spare på din forsikring.

Vi ved med sikkerhed, at alarmsystemer virker, og vi ved, at risikoen for, at du får indbrud med et Verisure-system, er meget lille. Vi tror så meget på vores produkt, at vi faktisk dækker op til 3.000 kr. af din selvrisiko på indboforsikringen, hvis du mod all odds alligevel skulle blive udsat for et indbrud.

Hør mere om alarmsystemer

Vil du høre mere om vores alarmsystemer? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi og fortæller dig mere. Det er helt gratis og uforpligtende!

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Sådan virker et alarmsystem

Verisure har en branchens mest effektive vagtcentraler. Der går gennemsnitligt 30 sekunder, fra alarmen går, til en dedikeret og trænet alarmoperatør tager hånd om den.

Se her, hvordan det typisk forløber, når alarmsystemet aktiveres:

Skilt til alarmsystem

Forebyggende alarmskilte

Alarmsystemets skilte har i sig selv en enorm præventiv effekt, da de fortæller indbrudstyven, at hjemmet er beskyttet af et døgnovervåget system, der tager billeder af ubudne gæster.

Vibrationsdetektor til alarmsystem

Tyven opdages, inden han kommer ind

Hvis tyven alligevel forsøger at bryde ind, vil alarmsystemets skalsikring opdage ham, når han lirker ved vinduer eller døre f.eks. for at fjerne listerne.

På den måde bliver tyven altså opdaget, allerede inden det lykkes ham at komme indenfor, og systemet aktiverer sirenen og sender besked til Verisures vagtcentral.

Voicebox til overvåget alarmsystem

Alarmsystemets sirene går

Sirenesignalet har flere formål:

1) Advare tyven om, at han er opdaget

2) Gøre det fysisk ubehageligt for tyven at opholde sig i hjemmet

3) Flytte nabolagets opmærksomhed hen på tyven

Fotosensor til alarmsystem

Tyven fotograferes

Hvis tyven alligevel går ind, tager alarmsystemets fotosensorer billeder af ham. Billederne sendes direkte til Verisures vagtcentral.

Alarmsystem med professionel overvågning

Vagtcentralen sender hjælp

Inden for gennemsnitligt 30 sekunder er en af vores professionelle alarmoperatører på opgaven. Alarmoperatøren verificerer signalet fra dit alarmsystem, analyserer billederne samt sender vagt og alarmerer politi eller brandvæsen afhængigt af situationen.

Scroll for at starte

sekunder

Sammenlign vores alarmsystemer


Verisure Home

Verisure Home Plus

Verisure Home Total

Fotosensor

1 stk.
2 stk.
3 stk.

Røgalarmer

2 stk.
2 stk.
4 stk.

Åbningskontakt med vibrationssensor

1 stk.
3 stk.
3 stk.

Betjeningspanel med SOS-tryk
Night Control


Testinformation


VoiceBox
SmartPlug


1 stk.
2 stk.

Hel og delvis tilkobling (skalsikring)
Professionel installation
GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentral
Døgnovervågning
Vagtudrykning 24/7
Gratis app
Alarmskilte
StarKeys
Ingen bindingsperiode
Indbrudsfri garanti

Skulle du få besøg af viljefast indbrudstyv, der trodser vores alarmsystem, dækker Verisure op til 3.000 kr. af din selvrisiko.

Skulle du få besøg af viljefast indbrudstyv, der trodser vores alarmsystem, dækker Verisure op til 3.000 kr. af din selvrisiko.

Skulle du få besøg af viljefast indbrudstyv, der trodser vores alarmsystem, dækker Verisure op til 3.000 kr. af din selvrisiko.

Test her, hvilket alarmsystem der vil passe til dig

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret et alarmsystem. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger et Verisure-alarmsystem.

Du er nu kun ét klik fra den alarm, der passer til dit hjem

Vis mig min alarm

Du forpligter dig ikke til at købe ved at oplyse dit telefonnummer. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Vi ringer for at tilbyde et sikkerhedstjek af din bolig og rådgivning om, hvillken type alarm, som passer til dit behov.

Verisure A/S indsamler og anvender dine persondata til brug for at kontakte dig. Hvis du alligevel ikke vil kontaktes, kan du give os besked på 80205050 eller salg@verisure.com. Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste
Vælg et svar

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook