true

Alarmsystem med gratis sikkerhedstjek

De bedste alarmsystemer tilpasses præcist til den enkelte bolig. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Derfor tilbyder vi hos Verisure altid et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek til dig, der overvejer at få alarm.

Ved et sikkerhedstjek gennemgår en af vores sikkerhedskonsulenter dit hjem set med en tyvs øjne og vurderer, hvor høj en risiko du har for indbrud uden et alarmsystem. Dernæst giver sikkerhedskonsulenten dig gode råd til, hvad du selv kan gøre for bedre at sikre dit hjem mod indbrud. Du får vist, hvordan vores alarmsystemer fungerer, og på baggrund af sikkerhedstjekket vurderer vi i fællesskab, hvordan et alarmsystem kan skræddersys, så det opfylder dine ønsker til indbrudssikring og beskytter dit hjem bedst muligt.

Hør mere om Verisures alarmsystemer i videoen:

De bedste alarmsystemer er skræddersyet

Vi finder altid frem til en løsning på et alarmsystem til netop dit hjem. Vi tager dog udgangspunkt i et basisudvalg af systemer, som vi så skræddersyr ved at fjerne eller tilføje komponenter afhængigt af dine ønsker og behov.

Her er vores tre forskellige grundpakker - du kan sammenligne vores alarmsystemer længere nede på siden:

VERISURE HOME

Verisure Home alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

 • 1 vibrationsdetektor
 • 1 fotosensor
 • 1 VoiceBox
 • 1 betjeningspanel
 • 2 røgalarmer
 • Gratis alarm app
 • Alarmskilte
 • Døgnovervågning og -udrykning
 • StarKeys

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

 • 3 vibrationsdetektorer
 • 2 fotosensorer
 • 1 VoiceBox
 • 1 betjeningspanel
 • 2 røgalarmer
 • 1 SmartPlug
 • Gratis alarm app
 • Alarmskilte
 • Døgnovervågning og -udrykning
 • StarKeys

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total alarmsystem

Dette alarmsystem består af:

 • 3 vibrationsdetektorer
 • 3 fotosensorer
 • 1 VoiceBox
 • 1 betjeningspanel
 • 4 røgalarmer
 • 2 SmartPlugs
 • 1 Night Control overfaldsalarm
 • Gratis alarm app
 • Alarmskilte
 • Døgnovervågning og -udrykning
 • StarKeys

De tre alarmsystemer adskiller sig fra hinanden på sammensætningen og antallet af komponenter. Du bliver aldrig fastlåst i en af disse løsninger, da du kan vælge til og fra, som du har behov for. Derudover tilbyder vi også en lang række komponenter, der ikke indgår i nogen af disse alarmsystemer, men som måske ville være relevante til beskyttelse af netop dit hjem. Disse komponenter vil du blive præsenteret for ved sikkerhedstjekket. Du kan også læse mere om mulighederne for et intelligent hjem her.

Få tilbud på alarmsystem

Ønsker du et tilbud på alarmsystem til dit hjem? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud på vores alarmsystem - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Fordelene ved et overvåget alarmsystem

Der findes mange forskellige alarmsystemer på markedet. Alle har de det samme formål: at holde indbrudstyvene fra døren.

Der er dog stor forskel på, hvor stor respekt indbrudstyvene har for de forskellige alarmsystemer. Det skyldes, at indbrudstyvene udmærket ved, hvilke systemer der ikke bliver overvåget, og hvilke der er opkoblet til en professionel vagtcentral.

Verisures alarmsystem reagerer prompte, sender en vagt og alarmerer politiet, så straks det bliver aktiveret, og indbruddet er verificeret. Tyven ved godt, at et overvåget alarmsystem med intelligente komponenter vil tage billeder, og at der er meget kort tid at handle i, inden vagten og politiet når frem. Politiet har en gennemsnitlig udrykningstid til indbrud på kun 8 minutter over hele landet.

Det er ikke kun i tilfælde af indbrud, at overvågede alarmsystemer har en kæmpe fordel. Ved brand spiller de også en uvurderlig rolle - især i de tilfælde, hvor branden opstår, mens du ligger og sover, så du risikerer røgforgiftning og ikke hører sirenen, eller hvis der opstår brand, når der ikke er nogen hjemme. Når en overvåget brandalarm går, får vagtcentralen nemlig øjeblikkeligt besked, og de tilkalder brandvæsnet for dig. Uanset om du er ude eller hjemme og ligegyldigt hvilket tidspunkt på døgnet.

Med et overvåget alarmsystem får du et sikkert hjem.

Sådan får du et billigere alarmsystem

Indbrudsraten i Danmark er alt for høj. Faktisk er vi det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger, og det koster dyrt både for dem, det går ud over, og for samfundet i det hele taget. Derfor er der rigtig mange, der har interesse i at få sænket indbrudsraten. Og det kan man gøre med alarmsystemer.

Alarmer virker nemlig. Faktisk mindsker et overvåget alarmsystem fra Verisure risikoen for indbrud med 73 %. Det faktum gør, at de husstande, der vælger at få installeret et system, faktisk får økonomisk opbakning fra flere sider.

Regeringen har fra 2018 vedtaget, at installation af tyverialarmer også er omfattet af håndværkerfradraget. Fradragets størrelse afhænger af, hvilket alarmselskab du vælger. Et Verisure alarmsystem giver det højeste fradrag på 4.800 kr.

Også forsikringsselskaberne giver en økonomisk gevinst til de af deres kunder, der sikrer hjemmet med en alarm. Færre indbrud giver nemlig færre skadessager. Derfor giver mange forsikringsselskaber rabat på indboforsikringen, når man har et alarmsystem. Spørg dit forsikringsselskab, hvor meget du kan spare på din forsikring.

Vi ved med sikkerhed, at alarmsystemer virker, og vi ved, at risikoen for, at du får indbrud med et Verisure-system, er meget lille. Vi tror så meget på vores produkt, at vi faktisk dækker op til 3.000 kr. af din selvrisiko på indboforsikringen, hvis du mod all odds alligevel skulle blive udsat for et indbrud.

Hør mere om alarmsystemer

Vil du høre mere om vores alarmsystemer? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi og fortæller dig mere. Det er helt gratis og uforpligtende!

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Sådan virker et alarmsystem

Verisure har en branchens mest effektive vagtcentraler. Der går gennemsnitligt 30 sekunder, fra alarmen går, til en dedikeret og trænet alarmoperatør tager hånd om den.

Se her, hvordan det typisk forløber, når alarmsystemet aktiveres:

Skilt til alarmsystem

Forebyggende alarmskilte

Alarmsystemets skilte har i sig selv en enorm præventiv effekt, da de fortæller indbrudstyven, at hjemmet er beskyttet af et døgnovervåget system, der tager billeder af ubudne gæster.

Vibrationsdetektor til alarmsystem

Tyven opdages, inden han kommer ind

Hvis tyven alligevel forsøger at bryde ind, vil alarmsystemets skalsikring opdage ham, når han lirker ved vinduer eller døre f.eks. for at fjerne listerne.

På den måde bliver tyven altså opdaget, allerede inden det lykkes ham at komme indenfor, og systemet aktiverer sirenen og sender besked til Verisures vagtcentral.

Voicebox til overvåget alarmsystem

Alarmsystemets sirene går

Sirenesignalet har flere formål:

1) Advare tyven om, at han er opdaget

2) Gøre det fysisk ubehageligt for tyven at opholde sig i hjemmet

3) Flytte nabolagets opmærksomhed hen på tyven

Fotosensor til alarmsystem

Tyven fotograferes

Hvis tyven alligevel går ind, tager alarmsystemets fotosensorer billeder af ham. Billederne sendes direkte til Verisures vagtcentral.

Alarmsystem med professionel overvågning

Vagtcentralen sender hjælp

Inden for gennemsnitligt 30 sekunder er en af vores professionelle alarmoperatører på opgaven. Alarmoperatøren verificerer signalet fra dit alarmsystem, analyserer billederne samt sender vagt og alarmerer politi eller brandvæsen afhængigt af situationen.

Scroll for at starte

sekunder

Sammenlign vores alarmsystemer


Verisure Home

Verisure Home Plus

Verisure Home Total

Fotosensor

1 stk.
2 stk.
3 stk.

Røgalarmer

2 stk.
2 stk.
4 stk.

Åbningskontakt med vibrationssensor

1 stk.
3 stk.
3 stk.

Betjeningspanel med SOS-tryk
Night Control overfaldsalarm


Testinformation


VoiceBox
SmartPlug


1 stk.
2 stk.

Hel og delvis tilkobling (skalsikring)
Professionel installation
GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentral
Døgnovervågning
Vagtudrykning 24/7
Gratis app
Alarmskilte
StarKeys
Ingen bindingsperiode
Indbrudsfri garanti

Skulle du få besøg af viljefast indbrudstyv, der trodser vores alarmsystem, dækker Verisure op til 3.000 kr. af din selvrisiko.

Skulle du få besøg af viljefast indbrudstyv, der trodser vores alarmsystem, dækker Verisure op til 3.000 kr. af din selvrisiko.

Skulle du få besøg af viljefast indbrudstyv, der trodser vores alarmsystem, dækker Verisure op til 3.000 kr. af din selvrisiko.

FIND DET RIGTIGE alarmsystem TIL DIG her:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure alarmsystem.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Verisure alarmsystem