Bedste husalarm

BESKYT DIT HJEM MED EN WIFI ALARM FRA VERISURE

Et wifi alarm system er en alarm, der kommunikerer via trådløst netværk. Det betyder, at de forskellige alarmkomponenter ikke behøver at forbindes med kabel for at kunne kommunikere sammen.

Desuden er komponenterne i vores wifi alarm batteridrevne, så du slipper altså helt for at have ledninger hængende rundt omkring i hjemmet. Alarmen kommunikerer via wifi mellem de forskellige komponenter.

PRØV VORES ALARMTEST

VERISURE HOME BASIS

Verisure Home Basis wifi alarm

Denne wifi alarm består af:

 

VERISURE HOME PREMIUM

Verisure Home Premium wifi alarm

Denne wifi alarm består af:

Hvordan virker wifi alarmen?

Når wifi alarmen er tilkoblet, enten helt eller delvist, overvåges de aktiverede komponenter af vores vagtcentral. Det vil sige, at hvis en komponent aktiveres, f.eks. ved at en vibrationssensor registrerer rystelser, eller en fotosensor registrerer bevægelser, sendes der med det samme et alarmsignal til vores vagtcentral.

På vagtcentralen håndterer en af vores professionelle alarmoperatører alarmsignalet, verificerer indbruddet ved f.eks. at tage supplerende billeder fra stedet, og alarmerer politiet og sender en vagt.

Wifi alarmen beskytter mod mere END indbrud

Vores wifi alarm beskytter først og fremmest mod indbrud, men den kan også beskytte mod f.eks. både brand og vandskade.

Vores røgalarmer er aktive døgnet rundt, uanset om det øvrige wifi alarm system er til- eller frakoblet. Det betyder, at vores vagtcentral altid holder øje med signaler fra dine røgalarmer, uanset om du er ude eller hjemme, og om du har husket at slå wifi alarmen til. På den måde er der altid nogen, der får besked, hvis der opstår brand eller røgudvikling i dit hjem.

Det samme gælder for vandlækager. Vælger du at supplere din wifi alarm med en vandsensor, er der også altid nogen, der får besked, hvis der skulle opstå utætheder, som potentielt kan ende i en vandskade.

Wifi alarmen giver dig besked, når børnene kommer hjem

En wifi alarm giver en ekstra tryghed for dig, der har børn. Udover at den beskytter familien mod indbrud, hjælper den dig også i det daglige og giver dig besked, når børnene er kommet hjem fra skole. Børnene får deres egen kode og/eller egen Starkey til wifi alarmsystemet, og når de slår alarmen fra med den, sender systemet en sms til dig. På den måde behøver du ikke bekymre dig, om de er kommet sikkert hjem.

Med en wifi alarm kan du også sikre dig, at børnene ikke kommer til at være de første, der kommer hjem til et indbrud. Skulle du være så uheldig, at nogen bryder ind, får du besked med det samme, så du kan nå at advare børnene om, at de ikke skal komme hjem, før du siger til.

Ønsker du tilbud på wifi alarm?

Vi sender dig altid gerne et uforpligtende tilbud på en wifi alarm til dit hjem. Tag alarmtesten her på siden for at finde ud af, hvilken af vores alarmer der vil passe bedst til dit hjem og få et tilbud på den.

Du kan også sende os dit telefonnummer direkte her på siden, så ringer vi dig inden for kort tid og fortæller dig mere om de forskellige muligheder.

FÅ TILBUD PÅ wifi ALARM

Ønsker du et tilbud på wifi alarm? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM wifi alarmer

⭐Hvad er en wifi alarm?

Et wifi alarm system er en alarm, der kommunikerer via det trådløse netværk.

⭐Tilbyder Verisure wifi alarmer?

Ja, det gør vi. Vores alarmer kommunikerer både via wifi og GSM for ekstra sikkerhed.

⭐Kan jeg selv installere en wifi alarm?

Når du køber et wifi alarm system hos Verisure, installerer vi det altid for dig. Det er både din og vores sikkerhed for, at alt installeres korrekt, så alt virker, som det skal.

⭐Sender wifi alarmen direkte besked til politiet i tilfælde af indbrud?

Hvis wifi alarmen aktiveres, sendes der straks et alarmsignal til Verisures vagtcentral. Herefter verificerer alarmoperatøren indbruddet og sender en vagt og alarmerer politiet.

⭐Hvor kan jeg downloade appen til wifi alarmen?

Du kan downloade vores wifi alarm app i både Google Play Butik, App Store og Windows Store.