WIFI-ALARM FRA VERISURE

Et wifi alarm system er en alarm, der kommunikerer via trådløst netværk. Det betyder, at de forskellige alarmkomponenter ikke behøver at forbindes med kabel for at kunne kommunikere sammen. Oftest vil en wifi alarm også være udstyret med GSM for at opnå den højeste sikkerhed.

Desuden er komponenterne i vores wifi alarm batteridrevne, så du slipper altså helt for at have ledninger hængende rundt omkring i hjemmet. Alarmen kommunikerer via wifi mellem de forskellige komponenter.

PRØV VORES ALARMTEST

Hvordan virker wifi alarmen?

Når wifi alarmen er tilkoblet, enten helt eller delvist, overvåges de aktiverede komponenter af vores vagtcentral. Det vil sige, at hvis en komponent aktiveres, f.eks. ved at en vibrationssensor registrerer rystelser, eller en fotosensor registrerer bevægelser, sendes der med det samme et alarmsignal til vores vagtcentral.

På vagtcentralen håndterer en af vores professionelle alarmoperatører alarmsignalet, verificerer indbruddet ved f.eks. at tage supplerende billeder fra stedet, og alarmerer politiet og sender en vagt.

Wifi alarmen beskytter mod mere END indbrud

Vores wifi alarm beskytter først og fremmest mod indbrud, men den kan også beskytte mod f.eks. både brand og vandskade.

Vores røgalarmer er aktive døgnet rundt, uanset om det øvrige wifi alarm system er til- eller frakoblet. Det betyder, at vores vagtcentral altid holder øje med signaler fra dine røgalarmer, uanset om du er ude eller hjemme, og om du har husket at slå wifi alarmen til. På den måde er der altid nogen, der får besked, hvis der opstår brand eller røgudvikling i dit hjem.

Det samme gælder for vandlækager. Vælger du at supplere din wifi alarm med en vandsensor, er der også altid nogen, der får besked, hvis der skulle opstå utætheder, som potentielt kan ende i en vandskade.

 
Alarmsystemer fra Verisure
Alarmsystemer fra Verisure

Wifi alarmen giver dig besked, når børnene kommer hjem

En wifi alarm giver en ekstra tryghed for dig, der har børn. Udover at den beskytter familien mod indbrud, hjælper den dig også i det daglige og giver dig besked, når børnene er kommet hjem fra skole. Børnene får deres egen kode og/eller egen Starkey til wifi alarmsystemet, og når de slår alarmen fra med den, sender systemet en sms til dig. På den måde behøver du ikke bekymre dig, om de er kommet sikkert hjem.

Med en wifi alarm kan du også sikre dig, at børnene ikke kommer til at være de første, der kommer hjem til et indbrud. Skulle du være så uheldig, at nogen bryder ind, får du besked med det samme, så du kan nå at advare børnene om, at de ikke skal komme hjem, før du siger til.

Ønsker du tilbud på wifi alarm?

Vi sender dig altid gerne et uforpligtende tilbud på en wifi alarm til dit hjem. Tag alarmtesten her på siden for at finde ud af, hvilken af vores alarmer der vil passe bedst til dit hjem og bliv ringet op med et tilbud på den.

Du kan også sende os dit telefonnummer direkte her på siden, så ringer vi dig inden for kort tid og fortæller dig mere om de forskellige muligheder.

Når vi ringer til dig, vil vi tilbyde dig et uforpligtende sikkerhedstjek i dit hjem. Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en af vores lokale sikkerhedskonsulenter, som vil gennemgå dit hjem med en tyvs øjne.

Sikkerhedskonsulenten vil sammen med dig vurdere din risiko for indbrud ud fra både omgivelserne og dit hjem, og du vil få gode råd til, hvordan du bedst, hurtigst og nemmest kan forbedre indbrudssikringen. Hvis du ønsker det, vil du i samme omgang også få et tilbud på en skræddersyet wifi alarm til dit hjem. Når sikkerhedskonsulenten sammensætter en løsning til dig, bliver der taget udgangspunkt i både omgivelserne, dit hjems indretning og dine ønsker til, hvilken form for indbrudssikring du ønsker. Måske du primært ønsker udendørs videoovervågning af din grund? Eller måske vil du føle dig mere tryg med fuld skalsikring og indendørs videoovervågning? Eller måske en kombination? Uanset hvad, finder vi i samarbejde frem til den bedste wifi alarm til dig.

FÅ TILBUD PÅ wifi ALARM

Ønsker du et tilbud på wifi alarm? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler, og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 3 måneder.

Verisure wifi alarmSÅDAN ER WIFI ALARMEN
OPBYGGET 

Verisures wifi alarmer har indbygget GSM. Det giver dig ekstra sikkerhed for, at der altid er en stabil forbindelse både lokalt mellem alarmsystemets forskellige komponenter og til vagtcentralen.

Alarmen tilpasses altid til det enkelte hjem for at opnå den største sikkerhed og tryghed, men helt grundlæggende består systemet af forskellige sensorer, der taler sammen på kryds og tværs.

Først og fremmest monterer vi som oftest en skalsikring på dine døre og vinduer. Vores skalsikring består af intelligente vibrationsdetektorer, der er så følsomme, at de registrerer unormale rystelser/bevægelser med døren eller vinduet. Det betyder, at de opdager tyven allerede idet, han forsøger at brække f.eks. et vindue op, og aktiverer derved wifi alarmen, inden han i det hele taget kommer indenfor.

Når alarmen aktiveres, går sirenen i VoicePad'en i gang. En høj sirene har flere forskellige formål. Dels gør den det ubehageligt for indbrudstyven at arbejde videre i støjen, og dels tiltrækker den naboernes opmærksomhed. Og opmærksomhed er noget, som indbrudstyve ikke bryder sig om, da der så er større risiko for at blive opdaget. En aktiv sirene vil få de fleste tyve til at stikke af igen med uforrettet sag.

Mens sirenen hyler i hjemmet, sendes der også et signal til vores døgnbemandende vagtcentral, der straks verificerer indbruddet ved hjælp af billeder fra stedet. Når indbruddet er verificeret, sender alarmoperatøren en vagt ud til din adresse, ligesom han også alarmerer politiet.

Ved montering af din wifi alarm sætter vi også alarmskilte og -klistermærker op på alle dine indgangsveje. På den måde advares tyven med det samme om, at det slet ikke kan betale sig at bryde ind i dit hjem, for han vil blive opdaget med det samme, og vagt og politi vil straks blive alarmeret.

Både i og uden for hjemmet kan du få monteret kameraer og videoovervågning efter behov og dine ønsker. Vi samarbejder med Arlo og kan derfor tilbyde nogen af markedets bedste overvågningskameraer, der er fuldt integreret med det øvrige alarmsystem.

Vores wifi alarmer styres via app. Det betyder, at du når som helst og hvor som helst kan slå alarmen til og fra og i det hele taget holde øje med, hvordan det står til derhjemme. Med appen kan du bl.a. tage videoer og billeder, du kan tænde og slukke for belysningen for at simulere aktivitet, og du kan holde øje med om indeklimaet er, som det skal være. Derfor kalder vi også ofte vores wifi alarm for en smart home alarm. Smart home alarmer er alarmer, der gør hjemmet mere intelligent.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM wifi alarmer

Hvad er en wifi alarm?

Et wifi alarm system er en alarm, der kommunikerer via det trådløse netværk.

Tilbyder Verisure wifi alarmer?

Ja, det gør vi. Vores alarmer kommunikerer både via wifi og GSM for ekstra sikkerhed.

Kan jeg selv installere en wifi alarm?

Når du bestiller et wifi alarm system hos Verisure, installerer vi det altid for dig. Det er både din og vores sikkerhed for, at alt installeres korrekt, så alt virker, som det skal.

Sender wifi alarmen direkte besked til politiet i tilfælde af indbrud?

Hvis wifi alarmen aktiveres, sendes der straks et alarmsignal til Verisures vagtcentral. Herefter verificerer alarmoperatøren indbruddet og sender en vagt og alarmerer politiet.

Hvor kan jeg downloade appen til wifi alarmen?

Du kan downloade vores wifi alarm app i både Google Play Butik, App Store og Windows Store.

 

 

 

*For at sikre, at en kundeanmeldelse på Trustpilot kommer fra en reel kunde, beder Trustpilot anmeldere om at bekræfte, at deres anmeldelse er relateret til en reel kundeoplevelse og tager en række foranstaltninger for at sikre dette.