true

Bestil gratis sikkerhedstjek eller få et uforpligtende tilbud på tyverialarm:

Send os dit telefonnummer her, eller ring til os på 80 20 50 50.

Tyverialarmer - kernen i din alarmløsning

Som Verisure-kunde får du:

73 % lavere risiko for indbrud

Markedets mest intelligente brand- og indbrudssikring

Døgnovervågning fra politigodkendt kontrolcentral

Gratis vagtudrykning døgnet rundt

Styring via app

Op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag

Ofte billigere indboforsikring

Primært trådløse komponenter, så du slipper for ledninger i hjemmet

Mulighed for indendørs og udendørs videoovervågning

Mulighed for tågesikring med røgkanon

Klik på knappen herunder for at tage alarmtesten og finde den bedste tyverialarm til dig og få et tilbud.

Få et gratis sikkerhedstjek, før du beslutter dig

Hos Verisure kan du altid få et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek, inden du beslutter dig for, om du vil have tyverialarm.

Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en lokal sikkerhedskonsulent, der gennemgår din nuværende indbrudssikring og dine muligheder for at sikre hjemmet bedre.

Han eller hun vil også rådgive dig i valget af alarmer - f.eks. om det skal være tyverialarm med kamera, og hvor meget en alarm vil koste til dit hjem.

Et sikkerhedstjek er gratis, helt uforpligtende og tager kun 30-60 minutter. Du er ikke forpligtet til at købe noget efter besøget.

Bestil gratis sikkerhedstjek:

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Verisures Tyverialarmer:

VERISURE HOME

Verisure Home tyverialarm

Denne tyverialarm består af:

VERISURE HOME PLUS

Verisure Home Plus tyverialarm

Denne tyverialarm består af:

VERISURE HOME TOTAL

Verisure Home Total tyverialarm

Denne tyverialarm består af:

FIND DEN RIGTIGE tyverialarm her:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige tyverialarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du vælger Verisure.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Verisure Tyverialarm

Verisure sikrer hjemmet og familien på mange måder – bl.a. mod brand, overfald og fugtskader. Men det allervigtigste element i vores alarmsystemer udgøres af tyverialarmen, der sikrer hjemmet mod indbrud døgnet rundt.

Tyverialarmer udgør nemlig kernen i en Verisure-løsning. Så skal du ikke længere bekymre dig for at blive udsat for indbrud.

DERFOR BØR DU OVERVEJE AT FÅ TYVERIALARM I HJEMMET

Danmark er et af de lande i Europa med allerflest indbrud i private hjem pr. indbygger. Der kan være mange forklaringer til den høje indbrudsrate - danskerne har mange værdigenstande i hjemmet, vi har gode forsikringsløsninger, vi bor tæt og godt afskærmet bag høje hække osv.

En af de vigtigste grunde til de mange private indbrud er dog, at vi generelt er for dårlige til at sikre vores hjem, både når det kommer til mekanisk sikring af døre og vinduer og til brug af tyverialamer.

Den tendens er dog ved at vende, og tyverialarmer er ved at blive mere og mere udbredte i de danske hjem.

Er du også en af dem, der gerne sikre dig bedre, men er tvivl om, hvad du skal vælge? Så tag vores hurtige alarmtest her, og find den alarm, der passer bedst til dig, og få et tilbud.

Hør mere om Verisures systemer i videoen:

Tyverialarmer er døgnovervågede

Med en tyverialarm er dit hjem beskyttet mod indbrud døgnet rundt. Ved hjælp af forskellige indstillinger kan alarmen tilkobles på forskellige niveauer afhængigt af, om du er ude eller hjemme.

Når du er ude, tilkobles alle dine komponenter, så tyverialarmen udløses ved den mindste bevægelse. Er du hjemme, kan du nøjes med at tilkoble din skalsikring, som udgøres af vibrationsdetektorer på dine døre og vinduer. På den måde kan du bevæge dig frit rundt i hjemmet, uden at systemet går i gang. Forsøger nogen at bryde ind via en dør eller et vindue, vil systemet gå i gang med det samme, og ved verificeret indbrud sender vagtcentralen en vagt og alarmerer politiet om indbrudsforsøget.

På Verisures vagtcentral sidder professionelle alarmoperatører, der overvåger dit system døgnet rundt. Modtager de et indbrudssignal, reagerer de straks ved at først at danne sig et overblik over, hvor i hjemmet alarmen er blevet aktiveret, undersøger billederne fra fotosensoren og alarmerer politiet og sender en vagt afhængigt af situationen.

Tyverialarmer med kamera og billedverificeringen gør, at politiet kan rykke ud til indbruddet med det samme uden behov for yderligere dokumentation. I mellemtiden aktiverer alarmoperatøren portalen, hvorigennem han kan høre, hvad der foregår i hjemmet. Igennem portalen kan han også kommunikere med de tilstedeværende – indbrudstyven og eventuelt dig selv, hvis du er hjemme under indbrudsforsøget.

Overvejer du tyverialarm?

Vi fortæller dig gerne mere om vores tyverialarmer, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op.

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

HVAD KOSTER EN TYVERIALARM?

Prisen indgår naturligvis i de flestes overvejelser, når man skal vælge tyverialarm. Men familier er forskellige, og boliger er forskellige. Derfor varierer de forskellige løsninger også fra kunde til kunde. Og derfor er det så svært at oplyse en repræsentativ gennemsnitspris.

Vi tilpasser nemlig systemet specifik til den enkelte bolig, dvs. vi tager højde for indretningen, den øvrige indbrudssikring, indbrudsrisikoen, boligens størrelse osv., og derfor kan der være rigtig stor forskel på, hvor mange alarmkomponenter der skal til for at opnå optimal indbrudssikring. Prisen på tyverialarmen fastlægges ud fra typen og antallet af de forskellige komponenter, og det er derfor, at vi er nødt til at vide mere om dig, din bolig samt dine ønsker og behov for at kunne komme nærmere et prisleje.

Du kan komme i kontakt med os på flere måder. Du kan sende os dit telefonnummer direkte her på siden, og så ringer vi dig op hurtigst muligt. Du kan også tage alarmtesten her på siden. Når du gennemgår testen, besvarer du en række spørgsmål, som vi så ikke behøver gennemgå i telefonen. Du vil også få en indikation på, hvilken tyverialarm der vil passe bedst til dig ud fra de svar, du angiver. Efter testen ringer vi dig op, så vi kan få talt om de sidste specifikke detaljer.
En sidste mulighed er, at du selv kontakter os direkte. Du kan ringe til os på 80 20 50 50, hvor vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål.

FÅ EN PRIS PÅ Tyverialarm

Vi vil gerne høre mere om din bolig og dine behov for at kunne give dig en præcis pris på tyverialarm til dit hjem.

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op, så vi kan tale nærmere om, hvad en alarm vil koste for dig.

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Hvordan får jeg en billig tyverialarm?

Billig tyverialarm

Pris og kvalitet hænger sammen. Også når det kommer til sikring af hjemmet. Og der er i sagens natur en udgift forbundet med at få installeret tyverialarm. Men der er heldigvis flere måder, hvorpå du kan spare penge:

Tyverialarmer med håndværkerfradrag

Når du vælger Verisure, kan du få fradrag for op til 7.200 kr. Håndværkerfradraget i BoligJobordningen omfatter fra og med 2018 nemlig også installation af tyverialarmer. Din eksakte besparelse afhænger af dine skattesatser. Læs mere om vores alarmer, og se hvordan du beregner din besparelse.

Få billigere indboforsikring med tyverialarm

Tyverialarmer kommer i høj grad også forsikringsselskaberne til gode. Et alarmsystem nedsætter indbrudsrisikoen markant, så forsikringsselskaberne får selvsagt også langt færre skadesanmeldelser som følge af indbrud og udbetaler derved færre erstatninger. Derfor belønnes mange forsikringskunder også med en billigere indboforsikring, når de vælger at få installeret alarm.

Tag alarmtesten her for at finde den bedste tyverialarm til dig og få et tilbud.

Tyverialarm afværgede indbrud hos Ann

Mens Ann var på en lang ferie i Thailand, forsøgte to indbrudstyve at bryde ind i hendes hjem. Ann har dog tyverialarm i hjemmet, som tyvene fik udløst, så de blev fanget på billeder. De stak hurtigt af igen uden at få tyvekosterne med sig.

Læs hele Anns historie her, eller hør hendes historie i videoen.

 

Få et uforpligtende tilbud

Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig med tilbud på tyverialarm

KONTAKT MIG OM TYVERIALARM

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Styr tyverialarmen via Verisure app

Styr din tyverialarm med mobilen

Slå alarmen til og fra. Få besked, når børnene kommer hjem. Kontrollér din private tyverialarms status og aflæs temperaturen i hjemmet.

Med Verisures app er det let at styre og kontrollere dit hjem via mobilen, uanset hvor du befinder dig. Ved at tilføje flere produkter og tjenester kan du også låse din hoveddør op, styre belysningen i hjemmet og kontrollere luftfugtigheden i kælderen eller på loftet.

Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere.

Verisure appen kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Tag alarmtesten for at finde den rigtige tyverialarm til dit hjem og få et tilbud.

Trådløs tyverialarm med vagtudrykning

Tryg og sikker tyverialarm med abonnement

Gratis vagtudrykning

Verisure tilbyder markedets bedste trådløse systemer med professionel overvågning og vagtudrykning. Hvis din private tyverialarm med kamera udløses, tager fotosensoren billeder, så alarmoperatøren kan billedverificere alarmårsagen og sende en vagt afsted og alarmere politiet/brandvæsenet.
Med Verisure abonnement er vagtudrykning gratis, uanset hvad der har forårsaget alarmen.

Den trådløse opkobling til kontrolcentralen er meget sikker, da den kan tilsluttes både via bredbånd og GSM. GSM-netværket opererer med en trådløs forbindelse, så du har kontrol over dit hjem, uanset hvor du befinder dig. En trådløs tyverialarm kan ikke saboteres ved f.eks. at klippe en telefonledning, og du er derfor – trådløst - sikret en større tryghed i dit hjem.

Du får også skalsikring med overvågning af strategiske indtrængningspunkter vha. åbningskontakter med vibrationsdetektorer.

Klik på knappen for at tage vores alarmtest, hvor du finder den bedste tyverialarm til dig og får et godt tilbud.