true
Verisure
Menu

Tyverialarmer - find den rette her

En god tyverialarm beskytter både dig, din familie og dit hjem

Tyverialarmer har en stor præventiv effekt. I områder med indbrud ses det for eksempel tydeligt, at tyvene går uden om hjem med private alarmer.

De bedste tyverialarmer beskytter mod indbrud døgnet rundt. Ved hjælp af forskellige indstillinger kan tyverialarmen nemlig være slået til, både når du er hjemme, og når huset står tomt.

Verisure tyverialarmer med abonnement bliver døgnovervåget af professionelle alarmoperatører på vores vagtcentral, og skulle alarmen gå, reagerer vi med det samme ved at sende en vagt og alarmere politiet.

Få et uforpligtende tilbud på en Verisure tyverialarm

Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig med tilbud på tyverialarm

KONTAKT MIG OM TYVERIALARM

Styr tyverialarmen via Verisure app

Styr din tyverialarm med mobilen

Slå tyverialarmen til og fra. Få besked, når børnene kommer hjem. Kontrollér din private tyverialarms status og aflæs temperaturen i hjemmet.

Med Verisures app er det let at styre og kontrollere dit hjem via mobilen, uanset hvor du befinder dig. Ved at tilføje flere produkter og tjenester kan du også låse din hoveddør op, styre belysningen i hjemmet og kontrollere luftfugtigheden i kælderen eller på loftet via tyverialarmen.

Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere.

Verisure appen kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Trådløs tyverialarm med vagtudrykning

Tryg og sikker tyverialarm med abonnement

Tyverialarm med vagtudrykning

Verisure tilbyder markedets bedste trådløse tyverialarmer med professionel overvågning og vagtudrykning. Hvis din private tyverialarm udløses, tager fotosensoren billeder, så alarmoperatøren kan billedverificere alarmårsagen og sende en vagt afsted og alarmere politiet/brandvæsenet.
Med Verisure Premium abonnement er vagtudrykning gratis, uanset hvad der har forårsaget alarmen.

Tyverialarmens trådløse opkobling til kontrolcentralen er meget sikker, da den kan tilsluttes både via bredbånd og GSM. GSM-netværket opererer med en trådløs forbindelse, så du har kontrol over dit hjem, uanset hvor du befinder dig. En trådløs tyverialarm kan ikke saboteres ved f.eks. at klippe en telefonledning, og du er derfor – trådløst - sikret en større tryghed i dit hjem.

I din tyverialarm får du også skalsikring med overvågning af strategiske indtrængningspunkter vha. åbningskontakter med vibrationsdetektorer.

Kun hos Verisure!

Vi vil tilbyde den bedste private tyverialarm på markedet. Derfor udvikler vi konstant vores produkter, og vores tyverialarmer består af flere unikke komponenter. Alle komponenter er trådløse, så du slipper for ledninger i hjemmet. Desuden skal produkterne være enkle at betjene og leveres i et klassisk og elegant design, som gør dem diskrete i dit hjem.

Du går måske og tænker "hvilken tyverialarm skal jeg vælge?". Vi ved, hvad indbrudstyve kigger efter, og derfor kan vi også hjælpe dig med at sikre dit hjem bedst muligt.

En privat tyverialarm nedbringer risikoen for indbrud med 73%. Vi rådgiver dig også gerne i, hvad du derudover kan gøre for at sikre hjemmet mod indbrud, så du reducerer risikoen endnu mere. Se vores råd til indbrudssikring her.

tyverialarm med voicebox

Tyverialarm med VoiceBox stemmeboks

Tyverialarmens VoiceBox fungerer som både sirene og telefon mellem vagtcentralen og dit hjem. VoiceBoxen giver alarmoperatøren mulighed for at tale med dig (eller indbrudstyven) direkte på stedet via tyverialarmen. Det giver stor tryghed og sikkerhed, at vi har kontakt til hjemmet, med det samme tyverialarmen går.

Tyverialarm med skalsikring og vibrationsdetektor

Tyverialarm med skalsikring

Verisures tyverialarmer omfatter den bedste skalsikring med vibrationsdetektorer. Vibrationsdetektorerne registrerer, så snart nogen piller ved et vindue eller en dør, og derved aktiveres tyverialarmen, allerede inden tyven kommer indenfor. På den måde kan Verisure reagere hurtigere end nogen anden.

Vidste du, at du kan bruge dit håndværkerfradrag til installation af alarm? Læs mere her!

×

Installation af alarm er også omfattet af håndværkerfradraget!

Faktisk kan du få fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure alarm.

Indtast dit telefonnummer, så kontakter vi dig snart med et tilbud.

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook