true

Tyverialarmer - kernen i din alarmløsning

Verisure sikrer hjemmet og familien på mange måder – bl.a. mod brand, overfald og fugtskader. Men det allervigtigste element i vores alarmsystemer udgøres af tyverialarmen, der sikrer hjemmet mod indbrud døgnet rundt.

Tyverialarmer udgør nemlig kernen i en Verisure-løsning. Med en tyverialarm skal du ikke længere bekymre dig for at blive udsat for indbrud.

Hør mere om Verisures tyverialarmer i videoen:

Tyverialarmer er døgnovervågede

Med en tyverialarm er dit hjem beskyttet mod indbrud døgnet rundt. Ved hjælp af forskellige indstillinger kan tyverialarmen tilkobles på forskellige niveauer afhængigt af, om du er ude eller hjemme.

Når du er ude, tilkobles alle dine komponenter, så tyverialarmen udløses ved den mindste bevægelse. Er du hjemme, kan du nøjes med at tilkoble din skalsikring, som udgøres af vibrationsdetektorer på dine døre og vinduer. På den måde kan du bevæge dig frit rundt i hjemmet, uden at tyverialarmen går i gang. Forsøger nogen at bryde ind via en dør eller et vindue, vil tyverialarmen gå i gang med det samme, og vagtcentralen sender en vagt og alarmerer politiet om indbrudsforsøget.

På Verisures vagtcentral sidder professionelle alarmoperatører, der overvåger din tyverialarm døgnet rundt. Modtager de et signal fra din tyverialarm, reagerer de straks ved at først at danne sig et overblik over, hvor i hjemmet tyverialarmen er blevet aktiveret, undersøger billederne fra fotosensoren og alarmerer politiet og sender en vagt.

Billedverificeringen gør, at politiet kan rykke ud til indbruddet med det samme uden behov for yderligere dokumentation. I mellemtiden aktiverer alarmoperatøren VoiceBoxen, hvorigennem han kan høre, hvad der foregår i hjemmet. Igennem VoiceBoxen kan han også kommunikere med de tilstedeværende – indbrudstyven og eventuelt dig selv, hvis du er hjemme under indbrudsforsøget.

Overvejer du tyverialarm?

Vi fortæller dig gerne mere om vores tyverialarmer, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op.

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Hvordan får jeg en billig tyverialarm?

Billig tyverialarm

Pris og kvalitet hænger sammen. Også når det kommer til tyverialarmer. Og der er i sagens natur en udgift forbundet med at få installeret tyverialarm. Men der er heldigvis flere måder, hvorpå du kan få en billig tyverialarm:

Tyverialarmer med håndværkerfradrag

Når du får tyverialarm, kan du få fradrag for 4.800 kr. Håndværkerfradraget i BoligJobordningen omfatter fra og med 2018 nemlig også installation af tyverialarmer. Din eksakte besparelse afhænger af dine skattesatser. Læs mere om vores alarmer, og se hvordan du beregner din besparelse.

Få billigere indboforsikring med tyverialarm

Tyverialarmer kommer i høj grad også forsikringsselskaberne til gode. Når en tyverialarm nedsætter indbrudsrisikoen så markant, får forsikringsselskaberne selvsagt også langt færre skadesanmeldelser som følge af indbrud og udbetaler derved færre erstatninger. Derfor belønnes mange forsikringskunder også med en billigere indboforsikring, når de vælger at få installeret tyverialarm.

FIND DEN RIGTIGE tyverialarm her:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure tyverialarm.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar, er det ikke altid er muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Verisure Tyverialarm

Tyverialarm afværgede indbrud hos Ann

Mens Ann var på en lang ferie i Thailand, forsøgte to indbrudstyve at bryde ind i hendes hjem. Ann har dog tyverialarm i hjemmet, så tyvene fik udløst tyverialarmen og blev fanget på billeder. De stak hurtigt af igen uden at få tyvekosterne med sig.

Læs hele Anns historie her, eller hør hendes historie om tyverialarmen i videoen.

Få et uforpligtende tilbud på en Verisure tyverialarm

Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig med tilbud på tyverialarm

KONTAKT MIG OM TYVERIALARM

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x