true
Verisure
Menu

Tyverialarmer - kernen i din alarmløsning

Verisure sikrer hjemmet og familien på mange måder – bl.a. mod brand, overfald og fugtskader. Men det allervigtigste element i vores alarmsystemer udgøres af tyverialarmen, der sikrer hjemmet mod indbrud døgnet rundt.

Tyverialarmer udgør nemlig kernen i en Verisure-løsning. Med en tyverialarm skal du ikke længere bekymre dig for at blive udsat for indbrud.

Hør mere om Verisures tyverialarmer i videoen:

Tyverialarmer er døgnovervågede

Med en tyverialarm er dit hjem beskyttet mod indbrud døgnet rundt. Ved hjælp af forskellige indstillinger kan tyverialarmen tilkobles på forskellige niveauer afhængigt af, om du er ude eller hjemme.

Når du er ude, tilkobles alle dine komponenter, så tyverialarmen udløses ved den mindste bevægelse. Er du hjemme, kan du nøjes med at tilkoble din skalsikring, som udgøres af vibrationsdetektorer på dine døre og vinduer. På den måde kan du bevæge dig frit rundt i hjemmet, uden at tyverialarmen går i gang. Forsøger nogen at bryde ind via en dør eller et vindue, vil tyverialarmen gå i gang med det samme, og vagtcentralen sender en vagt og alarmerer politiet om indbrudsforsøget.

På Verisures vagtcentral sidder professionelle alarmoperatører, der overvåger din tyverialarm døgnet rundt. Modtager de et signal fra din tyverialarm, reagerer de straks ved at først at danne sig et overblik over, hvor i hjemmet tyverialarmen er blevet aktiveret, undersøger billederne fra fotosensoren og alarmerer politiet og sender en vagt.

Billedverificeringen gør, at politiet kan rykke ud til indbruddet med det samme uden behov for yderligere dokumentation. I mellemtiden aktiverer alarmoperatøren VoiceBoxen, hvorigennem han kan høre, hvad der foregår i hjemmet. Igennem VoiceBoxen kan han også kommunikere med de tilstedeværende – indbrudstyven og eventuelt dig selv, hvis du er hjemme under indbrudsforsøget.

Overvejer du tyverialarm?

Vi fortæller dig gerne mere om vores tyverialarmer, og hvordan de nedsætter risikoen for indbrud. Send os blot dit telefonnummer nedenfor, og så ringer vi dig op.

Du kan også ringe til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Hvordan får jeg en billig tyverialarm?

Billig tyverialarm

Pris og kvalitet hænger sammen. Også når det kommer til tyverialarmer. Og der er i sagens natur en udgift forbundet med at få installeret tyverialarm. Men der er heldigvis flere måder, hvorpå du kan få en billig tyverialarm:

Tyverialarmer med håndværkerfradrag

Når du får tyverialarm, kan du få fradrag for 4.800 kr. Håndværkerfradraget i BoligJobordningen omfatter fra og med 2018 nemlig også installation af tyverialarmer. Din eksakte besparelse afhænger af dine skattesatser. Læs mere om vores alarmer, og se hvordan du beregner din besparelse.

Få billigere indboforsikring med tyverialarm

Tyverialarmer kommer i høj grad også forsikringsselskaberne til gode. Når en tyverialarm nedsætter indbrudsrisikoen så markant, får forsikringsselskaberne selvsagt også langt færre skadesanmeldelser som følge af indbrud og udbetaler derved færre erstatninger. Derfor belønnes mange forsikringskunder også med en billigere indboforsikring, når de vælger at få installeret tyverialarm.

Tyverialarm afværgede indbrud hos Ann

Mens Ann var på en lang ferie i Thailand, forsøgte to indbrudstyve at bryde ind i hendes hjem. Ann har dog tyverialarm i hjemmet, så tyvene fik udløst tyverialarmen og blev fanget på billeder. De stak hurtigt af igen uden at få tyvekosterne med sig.

Læs hele Anns historie her, eller hør hendes historie om tyverialarmen i videoen.

Få et uforpligtende tilbud på en Verisure tyverialarm

Indtast dit telefonnummer - så kontakter vi dig med tilbud på tyverialarm

KONTAKT MIG OM TYVERIALARM

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x

Verisure FAQ

 • De fleste alarmer udløses, når du selv er hjemme. Forestil dig, at du er i haven, og brandalarmen udløses. Så får du en SMS og kan hurtigt kontrollere, hvad der sker. Er det en gryde, der er kogt tør, så kan du hurtigt afhjælpe det, slukke alarmen og meddele kontrolcentralen, at det var "falsk" alarm. Eller forestil dig, hvis tilsvarende sker, når du tilfældigvis er i supermarkedet. Så kan du ringe direkte til en nabo eller skynde dig hjem. Via Mine Sider kan du bestemme, at din nabo, eller en anden du har tillid til, også får SMS ved alarm, så disse kan kontakte dig eller smutte over til dit hus og se, hvad der sker. Kort sagt: en SMS gør en stor forskel, når hvert sekund er dyrebart.

 • Hvis du er hjemme ved røgudvikling, så hyler røgdetektorerne og advarer, men de taler også. En stemme, der advarer sammen med et alarmsignal, giver bedre opmærksomhed, end hvis det kun er en alarmlyd, der advarer. Detektorerne kan desuden være forbundet til hinanden: En detektor i et rum med brand siger "Advarsel brandalarm!". Detektor nummer to siger "Advarsel, brandalarm i andet rum!"

 • Vi anbefaler, at man har en røgdetektor i hvert rum eller mindst en på hver etage.

 • Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til et opkoblet smart hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.

 • Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder, uanset om man har standardabonnement, eller overvågningsabonnement. Funktionerne er overordnet ens for begge.

 • Vores kontrolcentral er bemandet 24 timer om dagen, 365 dage om året, og er godkendt af Rigspolitiet. Vi servicerer kun vores egne kunder, dvs. kunder, der har vores alarmudstyr installeret. Kontrolcentralen tager sig af alt angående din alarm, fra teknisk service til afsendelse af vagter. Vores alarmoperatører og øvrige medarbejdere er specialister i teknologien og tjenesterne tilknyttet dit alarmsystem. Du kan altid kontakte vores kontrolcentral på tlf. 70 24 7 365.

 • Hvis alarmen går, vil fotodetektoren blive aktiveret og tage en serie billeder og sende dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren har dermed det bedste grundlag for at vurdere, hvilken reaktion, der bør tages, f.eks. afsendelse af vagt eller at tilkalde politi eller brandvæsen - eller om det er en fejlalarm. Fotodetektoren kan kun tage billeder, hvis alarmen går. Dit privatliv er således fuldstændig sikret.

 • Verisure tilbyder et avanceret advarselssystem med serieforbundne røgdetektorer. De taler til dig med stemmebeskeder og afgiver advarselssignal for at advare om brand. De er tilsluttet vores kontrolcentral og giver dig desuden besked via din mobil, hvis der registreres røg. Hvis minimum to røgdetektorer registrerer røg kan vores alarmoperatøre kontakte brandvæsenet direkte, selv hvis der ikke er nogen hjemme. Hvis røgdetektorerne er tilkoblet fotodetektorer, vil disse blive aktiveret og tage billeder af fra stedet og sender dem til kontrolcentralen. Alarmoperatøren kan også ud fra disse billeder verificere alarmen og dermed sende både vagt og give besked til brandvæsenet straks.

 • Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

 • Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure app. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

 • Verisure er navnet på Dansikring Directs privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

 • Det er en god ide at have en brandslukker, et brandtæppe, et driftsikkert brandalarmsystem og automatisk overvågning af komfuret. Tilføj desuden en rebstige på 1.salen (mange sover på 1. salen i deres villa) og lav en samlingsplads for familien, som alle kender til (ved brand gælder det først og fremmest om at evakuere, derefter kan andre handlinger foretages). Husk også, at en lukket dør kan betyde, at røgalarmen ikke nås lige så hurtigt af røgen. Et barn, der sover i den øverste seng i en køjeseng rammes af farlig røg betydeligt tidligere end den, der sover i en almindelig seng.

Verisure på Facebook