Pas på hjemmet med en Verisure tyverialarm, Nordens mest solgte privatalarm

Europas mest populære tyverialarm

2 millioner kunder har en tyverialarm fra Verisure.

Tyverialarmer med fotodetektorer

Sikr hjemmet med en privatalarm fra Verisure

Når alarmen går, ved vi hvorfor.

Se filmen om vores tyverialarm

Tyverialarm med opkobling til kontrolcentral

Tyverialarmer med egen kontrolcentral

Vores alarmoperatører er med dig døgnet rundt.

Få et uforpligtende tilbud på en Verisure tyverialarm

Udfyld formularen, og vi kontakter dig for at booke et uforpligtende besøg af en sikringskonsulent.

Ja tak, jeg er interesseret

Verisure tyverialarm

Nyhed! Tyverialarm med VoiceBox

Kan du se at komme ud tyv!

Hemlarm - Verisure Start

Med en tyverialarm med VoiceBox kan vores alarmoperatører tale direkte til tyven. VoiceBoxen er et unikt produkt i Verisures alarmsortiment, da VoiceBoxen både fungerer som sirene og som telefon mellem kontrolcentralen og dit hjem.

Hvis tyverialarmen bliver udløst kan vores alarmoperatører hurtigt danne sig et overblik over, hvad der har udløst alarmen, samt tale direkte til tyven og fortælle, at vi har billeder af dem og politiet er på vej.

Udløses alarmen af andre grunde, kan du også benytte VoiceBoxen som telefonanlæg direkte forbundet til vores kontrolcentral, så jeres børn eller jer selv, hurtigt kan komme i kontakt med kontrolcentralen, hvis I har behov for hjælp.

 

 

Intelligente røgdetektorer til din tyverialarm 

Røgalarmer der redder liv

Hemlarm - Verisure Start

Det er en menneskeret at føle sig tryg og sikker. Med Verisures intelligente røgdetektorer kan du føle netop dette. Ud over at overvåge din tyverialarm overvåger vi nemlig også din røgalarmer døgnet rundt og reagerer hurtigt ved alarm.

Vores kontrolcentral modtager, ved alarm, signal fra røgdetektorerne, tyverialarm, billeder fra kamera og lyd fra VoiceBox, som giver et overblik over situationen i dit hjem.

Vi kontakter hurtigt brandvæsen eller politi og sender en vagt ud ved alarm afhængig af situationen.

Du kan derfor trygt lægge dig til at sove og natten velvidende, at Verisure passer på dig og din familie.  

 

Verisure app gør din hverdag lettere 

Kontroller din alarm fra app'en

Hemlarm - Verisure Start

Verisure app er Europas mest benyttede sikkerheds-app med over 2 millioner downloads. Verisure app'en giver dig nem og enkel adgang til din tyverialarm - uanset hvor du befinder dig.

Med app'en kan du hurtigt skabe dig overblik over dit system, og hvad der foregå i dit hjem, når du ikke er hjemme.

Slå tyverialarmen til og fra, tænd og sluk lyset nemt og enkelt.

Du vil ligeledes få besked direkte i app'en, når børnene er kommet hjem fra skole og du behøver ikke længere bekymre dig over, om du har glemt at slukke kaffemaskinen. Med Verisure app kan du sidde på arbejdet og slukke for alle de elektroniske aperater, du har tilkoblet med Verisure Smartplug. 

 

 

Få et uforpligtende tilbud på en Verisure tyverialarm

Udfyld formularen, og vi kontakter dig for at booke et uforpligtende besøg af en sikringskonsulent. 

Ja tak, jeg er interesseret

Verisure services til din tyverialarm

VIP service

 

 

 

 

Hemlarm - Verisure Start

Nå du vælger en tyverialarm fra Verisure har du mulighed for, at få VIP service med tjenester, som gør det nemt for dig, hvis uheldet er ude.

Med VIP service får du dit eget VIP nummer til kundeservice, hvor du kommer først i køen. Og vi dækker din selvrisiko, så du slipper for bekymringer, hvis tyven har været forbi.

 

 

 

 

24-timers overvågning

 

 

Hemlarm - Verisure Start

Verisure's kontrolcentral bemandes af specialuddannede alarmoperatører. Vi er klar til at hjælpe 365 dage om året - døgnet rundt.

Skulle din tyverialarm gå er alle vores alarmoperatører specialiseret i at tolke og verificere alarmårsagen og kan hurtigt afgøre, hvad der har udløst tyverialarmen og tage de nødvendige foranstaltninger.

 

  

 

 

Installation service og sikkerhed

Hemlarm - Verisure Start

Din sikkerhed, tryghed og tilfredshed er vigtigt for os. Vi har derfor tilpasset vores tyverialarmer, så de passer til dig og din bolig.

Vi gennemfører altid et gratis sikkerhedtjek af boligen og foreslår en løsning til dig.

Vores uddannede installatører laver sikkerhedtjek, rådgiver, installerer og guider dig i brugen af systemet.

På kontrolcentralen sidder vores kompetente alarmoperatører, som altid er klar til at hjælpe dig. 

 

 

Vagtudrykning


 

 

 

Hemlarm - Verisure Start

Vagtudrykning er inkluderet i alle Verisures abonnementer. Skulle din tyverialarm gå, sender vi derfor altid en vagt ud til dit hjem, hvis alarmoperatøren vurderer, at det er nødvendigt. Det koster ikke ekstra, uanset hvad der har forårsaget tyverialarmen.

Vi samarbejder med Securitas, som har mange års erfaring og udbyder professionelle vagttjenester i hele landet

 

 

 

Din tyverialarm ringer selv efter hjælp

01.13

Vagtudrykning ved fuldserviceabonnement til din privatalarm

Tryg og sikker tyverialarm

Fri vagtudrykning indgår i VIP service

Verisure giver dig en professionel overvåget tyverialarm med fotodetektor til billedverifikation af alarmårsagen samt fri vagtudrykning med VIP service. Tyverialarmens opkobling til kontrolcentralen er meget sikker, da det kan tilsluttes både gennem bredbånd og GSM, samt via dobbelte centralenheder (VBox). Du kan også få en skalsikring med overvågning af strategiske indtrængningspunkter vha. åbningskontakter.

I alarmpakkerne indgår afskrækkende alarmskilte, der placeres på døre og vinduer. Vores alarmoperatører holder hele tiden kontrol med dit tyverialarmsystem og reagerer med det samme, hvis der sker noget. Hvis din tyverialarm skulle gå, tager fotodetektorerne straks en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Operatøren kan dermed hurtigt afgøre, hvad der har udløst tyverialarmen og træffe de rette foranstaltninger.

Få et uforpligtende tilbud på en Verisure tyverialarm

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for at booke et gratis og uforpligtende besøg af en sikringskonsulent.

Bestil sikkerhedstjek nu

5 grunde til at få en Verisure tyverialarm

25 år i alarm-branchen


Hemlarm - Verisure Start

 

Verisure har hjulpet familer med at øge deres tryghed med smarte tyverialarmer i mere end 25 år og har i dag over 2 milioner kunder i hele verdenen. Vores kunder er meget tilfredse med Verisure. Faktisk har vi den højeste kundetilfredshed i branchen, og kunderne er hos os 18 år i gennemsnit.

Overlad din sikkerhed til os 

Hemlarm - Verisure Start

 

Vi ved, hvad en tyv kigger efter, og kan derfor også hjælpe dig med at sikre dit hjem bedst muligt. En tyverialarm nedbringer risikoen for tyveri med op til 65%. Men der er også andet du kan gøre for at sikre din bolig, og det hjælpe vi dig med.

 

 

Hos os kan du regne med god service

Hemlarm - Verisure Start

 

Vi ved, hvor meget god service i dagligdagen betyder, for at du kan føle dig tryg og sikker i dit eget hjem. Vi har i dag den højeste kundetilfredshed i branchen og vi sætter en ære i, at hjælpe dig nemt og hurtigt, når du har brug for os.

 

 

Ekspert rådgivning


Hemlarm - Verisure Start

 

Hos Verisure er det vigtigt for os at du føler dig i trygge hænder, når du skal vælge hvilken tyverialarm som skal sikre dit hjem.

Vores sikringseksperter giver sig derfor altid tid til at rådgive og anbefale den alarmsikring, der er relevent til netop dit hjem.

Løbende udvikling af din sikkerhed

Hemlarm - Verisure Start

 

Vi vil være den bedste tyverialarm på markedet. Derfor udvikler vi hele tiden vores produkter, så de sikrer din bolig bedst muligt og samtidig sørger for enkel betjening og leveres i et enkelt og elegant design, som gør, at de er diskrete i dit hjem.

Få et uforpligtende tilbud på en Verisure tyverialarm

Udfyld formularen og vi vil kontakte dig for at booke et gratis og uforpligtende besøg af en sikringskonsulent.

Bestil sikkerhedstjek nu

Slå alarmen til og fra med Verisure App!

Styr din tyverialarm med mobilen


Slå tyverialarmen fra og til. Få meddelelser, når børnene kommer hjem. Kontrollér tyverialarmens status og aflæs temperaturen i hjemmet. Med Verisure app er det let at styre og kontrollere dit hjem via mobilen, hvor du end befinder dig.

 

Med flere produkter og tjenester kan du også låse hoveddøren op, styre belysningen i hjemmet eller kontrollere luftfugtigheden i kælderen eller på loftet. Vi tilføjer hele tiden nye smarte tjenester, som gør din hverdag lidt lettere og sjovere. Verisure app kan downloades til iPhone, Android og Windows Phone.

Hvad siger kunderne om vores Tyverialarm?

Nu sover jeg trygt om natten

Jeg er ofte alene hjemme med vores hunde, idet min mand tit tager på jagt i udlandet. Inden vi fik en tyverialarm, følte jeg mig ikke tryg, når jeg var alene hjemme, og jeg sov heller ikke særligt godt om natten. Men det gør jeg nu.

 

Det giver mig ekstra tryghed om natten med tyverialarmen slået til. For mig er nøgleordet tryghed, tryghed, tryghed. Og når vi ikke selv er hjemme, så er vores hunde også sikret bedre i tilfælde af brand og indbrud med tyverialarmen slået til. Jeg er ikke i tvivl om, at vi har valgt det rigtige alarmselskab. Der er hurtig reaktionstid og god kundeservice..

Jannie Nielsen

Kunde hos Verisure

Røgalarmen reddede mit liv

Jeg er meget taknemmelig for, at jeg sidder her i dag, og havde det ikke været for min Verisure alarm, så havde jeg nok ikke været her til at fortælle dette.

 

Jeg lå og sov og vågnede ved, at røgalarmen larmede. Jeg forsøgte at slukke ilden, men der var allerede meget røg i lejligheden. Pludselig står der en vagt og siger at jeg skal ud derfra. Jeg har efterfølgende fået at vide, at der kun gik 3½ minut og at han kom før brandvæsenet.

 

Så der er ingen tvivl om, at mit Verisure alarmsystem har gjort en forskel hos mig.

Anny Bøe

Kunde hos Verisure

Jeg tænder for kaffen via app

Vi havde en god oplevelse, da vi fik installeret en tyverialarm fra Verisure. Montøren var god til at forklare os, hvordan systemet virkede. Tyverialarmen er i det hele taget nem og enkelt at bruge. 

I det daglige er det ikke kun tyverialarmen vi benytter, vi har SmartPlugs til flere af vores elektriske apparater. Jeg plejer, via appen, at tænde for kaffemaskinen derhjemme, inden jeg kører fra arbejde, så har jeg
nylavet kaffe, til jeg kommer hjem.

 Vi bruger også SmartPluggen til vores belysning, hvor vi forudstiller, hvornår det skal slukke og tænde.

Det er meget betryggende, at der er nogen der overvåger vores tyverialarm. Vi havde en situation, hvor vores røgdetektorer ikke kommunikerede ordentligt. Dette kunne vi ikke selv se, men der blev ringet til os fra kontrolcentralen, der hjalp med at få styr på situationen.

I det hele taget er der en rigtig god service, når vi ringer ind til kundeservice.

Else Laursen

Kunde hos Verisure

Opnå et smart hjem med en tyverialarm fra Verisure

Verisure privatalarm giver dig et opkoblet smart hjem
Solutions for the smart home

Verisure FAQ

Hvis alarmen går i gang, aktiveres fotodetektoren og tager en serie billeder, der sendes til kontrolcentralen. Alarmoperatøren, inde på kontrolcentralen, kan ud fra billederne se, hvorfor alarmen er gået i gang og straks træffe de nødvendige foranstaltninger omkring tilkaldelse af en vagt, politi eller brandvæsen eller om alarmen er blevet aktiveret ved en fejltagelse. Fotodetektoren kan kun tage billeder, når alarmen går i gang. Dit privatliv i hjemmet er derfor garanteret.

Man kan altid sætte alarm på de dele af huset, som man ikke opholder sig i. Dette gør man let via betjeningspanelet. Tyverialarmen kan også tilpasses, så mindre husdyr kan bevæge sig frit i huset, selv når alarmen er tilkoblet.

Så kontakter alarmens centralenhed, Vbox'en, kontrolcentralen, der kontrollerer årsagen og straks træffer de nødvendige foranstaltninger. Ved behov sendes en vagt ud og sikrer dit hjem.

Vagten kontrollerer, om der har været forsøg på indbrud. Har du et abonnement med såkaldt udvendig rundering, så kontrollerer vagten døre og vinduer og dækker det til, der eventuelt er beskadiget. Et abonnement med indvendig rundering betyder, at vagten har adgang til nøgle og på den måde også kan foretage en kontrol inde i huset.

Det betyder, at alarmen kommunikerer med centralenheden, VBox'en, via radiokommunikation. Der skal ikke trækkes kabler, hvilket gør, at alarmens enheder kan placeres pænt og diskret. Opkoblingen til kontrolcentralen sker via det indbyggede GSM-modul eller via bredbånd. Det sikrer, at alarmsignalerne altid kommer frem, selv om det faste telenet er nede.

Betjeningspanelet i Verisure-systemet fungerer også som en tilkaldetalarm. Tryk de to SOS-knapper på betjeningspanelet ind, så går alarmen direkte til en operatør på vores kontrolcentral, der ringer dig op.

Med skalsikring menes, at du kan sætte alarm på bestemte, valgte dele af dit system. Det mest almindelige er, at man har et antal dør- og vinduesmagneter på entré- og terrassedøre samt vinduer i stueetagen, som du senere aktiverer og kan have aktiveret, mens du selv er hjemme. På den måde får du en alarmeret "skal" rundt om dig. Mange synes dette giver tryghed, i sær om natten, hvis man er alene hjemme eller bor lidt isoleret.

Ja. Du kan indstille følsomheden i systemets detektorer, så husdyr op til 35 kg kan bevæge sig i huset, uden at alarmen går i gang. Det er også muligt at indstille et lavere lydniveau på sirenen, så den ikke skader dyret.

Alle komponenter i alarmsystemet er beskyttet mod sabotage, hvilket betyder, at kontrolcentralen modtager en alarm, hvis du som kunde tager en komponent i alarmsystemet ned. Hvis du har behov for at tage en komponent ned, er det derfor vigtigt, at du ringer til vores kundetjeneste for at meddele os om dette og få instruktioner. Vær klar til at give din kode til operatøren, som så lægger en serviceanmeldelse til privat partneren, der kommer og sætter komponenten op igen. Dette kræves, for at vi kan sikre alarmsystemets funktion. For dette servicebesøg opkræver privat partnerne et udkøringsgebyr. Eventuel timedebitering kan tilkomme.

Verisure på Facebook

Facebook