true
Verisure hjemmealarm

Markedets bedste hjemmealarm

bedste hjemmealarm
Vidste du, at Danmark er et af de lande i Europa, hvor risikoen for indbrud er størst? Hver dag begås der i gennemsnit mere end 3 indbrud i timen her i landet.
En hjemmealarm fra Verisure forebygger indbrud og skaber tryghed for dig og din familie.

Bliv totalsikret med en hjemmealarm fra Verisure

Verisure er Nordens største alarmudbyder og tilbyder dig nogle af de bedste hjemmealarmer, der findes på markedet. Hjemmealarmerne har en enorm præventiv effekt og nedsætter derfor risikoen for indbrud markant. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, alarmeres alarmcentralen øjeblikkeligt og sender vagt og politi afhængigt af situationen.

Alle Verisures hjemmealarmer indeholder GSM, hvilket betyder, at alle dele af alarmsystemet kan kommunikere med hinanden og vagtcentralen. GSM er den sikreste løsning, fordi tyven ikke kan frakoble alarmen ved f.eks. at klippe telefonledningen over.

» Se Verisure alarmsystemer her

Hvilken hjemmealarm skal jeg vælge?

Alle hjem er forskellige, og din hjemmealarm skal passe til netop din families behov.

Verisures alarmsystemer er skræddersyede løsninger, der tilpasses til dit hjem. Når du køber hjemmealarm hos os, sørger vi for den fulde installation og vedligeholdelse, så systemet virker 100% til enhver tid.

Test hvilken hjemmealarm, der passer bedst til dit hjem, og få et tilbud.

FIND DEN RIGTIGE hjemmealarm her:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure hjemmealarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

hjemmealarm