true

Skalsikring sikrer dig mod indbrud, mens du er hjemme

bedste skalsikring

Skalsikring beskytter mod indbrud, mens du er hjemme

bedste skalsikring

Skalsikring sikrer dit hjem mod indbrud, mens du er hjemme

Hvert femte indbrud sker, mens der er nogen hjemme*. Størstedelen af de indbrud foregår om natten, mens alle i hjemmet sover trygt. Forestil dig følelsen af at vågne op til lyden af en indbrudstyv. Det fortjener ingen. Derfor er det vigtigt, at dit hus også er sikret mod indbrud, mens du er hjemme.

Hvad er skalsikring?

Med skalsikring af huset beskytter din alarm dig også mod indbrud, mens du er hjemme. Med et fuldt tilkoblet alarmsystem vil alarmen gå i gang, når du selv bevæger dig rundt i hjemmet på grund af fotosensorerne. Men med en skalsikring er kun sikringskomponenterne på døre og vinduer aktiveret, og du kan derfor være hjemme og stadig være sikret mod indbrud.

Med en alarm fra Verisure får du den bedste skalsikring på markedet. Vores vibrationsdetektor til døre og vinduer opdager nemlig indbrudsforsøget, allerede inden tyven får åbnet døren eller vinduet, så vi kan reagere hurtigt, inden tyven når at komme indenfor.

Læs mere om vinduessikring og dørsikring.

Indbrud mens du er hjemme

Hvis du bliver udsat for indbrud, mens du er hjemme, og skalsikringen er slået til, får Verisures vagtcentral besked med det samme og sender en vagt og alarmerer politiet.

Tyve, der begår indbrud, mens der er nogen hjemme, er kyniske, så forsøg, så vidt det er muligt, at undgå konfrontation med indbrudstyven. Via alarmsystemets portal har vi konstant, direkte kontakt til dig i hjemmet, indtil hjælpen når frem.

Klik på knappen herunder og tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.


Skalsikring og overvågning, mens du er hjemme

Afhængigt af dit hjems indretning er det muligt at kombinere skalsikringen med aktive fotosensorer, selvom der er nogen hjemme. Har du f.eks. en separat soveafdeling i den ene ende af huset eller på 1. sal, kan alarmsystemet indstilles, så det øvrige af huset, hvor du ikke færdes om natten, også sikres af fotosensorer som supplement til skalsikringen. Skulle en tyv begå indbrud, mens du er hjemme, vil han således foruden at aktivere alarmen via skalsikringen, også blive fanget af fotosensoren.

alarmskilt til skalsikring

FIND DIT system med skalsikring HER:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure-system med skalsikring.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

skalsikring