Verisure
Menu

Hvad er alarm-abonnement?

Verisure alarm med abonnement

Et alarm-abonnement betyder, at din alarm er opkoblet til en professionel vagtcentral, der holder øje med den døgnet rundt, uanset om du er hjemme eller ej.

Når du vælger et alarmabonnement hos Verisure, får du:

  • ✓ 24 timers overvågning
  • ✓ Fri vagtudrykning – også i tilfælde af fejlalarm
  • ✓ Gratis service
  • ✓ Gratis batteriskift
  • ✓ Gratis reparation
  • ✓ Akut bolighjælp (f.eks. afdækning i tilfælde af indbrud eller brand)
  • ✓ Dækning af din selvrisiko – vi dækker op til 3.000 kr. af din selvrisiko på indboforsikringen i tilfælde af indbrud

System med eller uden alarm-abonnement? Hvad skal jeg vælge?

Uden alarmabonnement 

Den mest simple udgave er en alarmløsning uden alarmabonnement. Med et sådan system larmer en sirene, hvis en person uden autoriseret adgang trænger ind i bygningen. Personer i nærheden af bygningen vil kunne høre lyden og tilkalde hjælp. En løsning uden alarmabonnement er dog ikke lige så sikker, da den kræver, at der er andre i nærheden på tidspunktet for indbruddet, som tager lyden seriøst og vælger at tilkalde hjælp.

Med alarmabonnement 

En langt mere sikker løsning er en alarm med alarmabonnement, som er overvåget af en vagtcentral. Sådan et system sender signal til vagtcentralen, hvis der sker brud på døre eller vinduer. Samtidigt tager en fotosensor billeder af det, der har udløst alarmen, så vagtcentralen øjeblikkeligt kan iværksætte den rette respons.

Mindst lige så relevant er det, at systemer med alarm-abonnement har en massiv præventiv effekt. Når der står et vagthold klar til at rykke ud, har tyven ikke tid til at foretage et indbrud og slippe afsted igen – og det ved tyven godt. Alene det certificerede alarmskilt, som sættes op ved alle indgange, er derfor nok til at holde de fleste tyve væk. Derfor er alle Verisures alarmer med alarmabonnement.

Udfyld formularen - så kontakter vi dig

Du kan også ringe til os. Vi sidder klar på tlf. 80 20 50 50.

Ring mig op og fortæl mig mere

Verisure FAQ

Verisure er Europas førende leverandør af privatalarmer. Med vores fremtidssikre platform og eksisterende, professionelle servicesamarbejde kan vi tilbyde vores kunder et unikt sortiment af privatalarmer og produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Opkobling til vores egen kontrolcentral med overvågning døgnet rundt og professionel installation er fundamentet i vores tilbud.

Som kunde kan du være sikker på, at du altid har adgang til produkter af bedste kvalitet og adgang til vores tjenester døgnet rundt, året rundt. Du administrerer dit system enkelt via Mine Sider på internettet. Du styrer og kontrollerer det via Verisure App. Med Verisure er dit alarmsystem fremtidssikret, hvilket garanterer, at du både i dag og i fremtiden får mulighed for at bruge den nyeste teknik.

Kontakt vores salgsafdeling på tlf. 80 20 50 50. Vi finder et system, der er perfekt tilpasset dine og dit hjems behov.

Verisure på Facebook