true
Verisure
Menu

Hvad er alarm-abonnement?

Et alarm-abonnement betyder, at din alarm er opkoblet til en professionel vagtcentral, der holder øje med den døgnet rundt, uanset om du er hjemme eller ej. Når du vælger et alarmabonnement hos Verisure, får du:

✓ 24 timers overvågning

✓ Fri vagtudrykning – også i tilfælde af fejlalarm

✓ Gratis service

✓ Gratis batteriskift

✓ Gratis reparation

✓ Akut bolighjælp (f.eks. afdækning i tilfælde af indbrud eller brand)

✓ Dækning af din selvrisiko – vi dækker op til 3.000 kr. af din selvrisiko på indboforsikringen i tilfælde af indbrud

alarm med abonnement

System med eller uden alarm-abonnement? Hvad skal jeg vælge?

Uden alarmabonnement

Den mest simple udgave er en alarmløsning uden alarmabonnement. Med et sådan system larmer en sirene, hvis en person uden autoriseret adgang trænger ind i bygningen. Personer i nærheden af bygningen vil kunne høre lyden og tilkalde hjælp. En løsning uden alarmabonnement er dog ikke lige så sikker, da den kræver, at der er andre i nærheden på tidspunktet for indbruddet, som tager lyden seriøst og vælger at tilkalde hjælp.

Med alarmabonnement

En langt mere sikker løsning er en alarm med alarmabonnement, som er overvåget af en vagtcentral. Sådan et system sender signal til vagtcentralen, hvis der sker brud på døre eller vinduer. Samtidigt tager en fotosensor billeder af det, der har udløst alarmen, så vagtcentralen øjeblikkeligt kan iværksætte den rette respons. Mindst lige så relevant er det, at systemer med alarm-abonnement har en massiv præventiv effekt. Når der står et vagthold klar til at rykke ud, har tyven ikke tid til at foretage et indbrud og slippe afsted igen – og det ved tyven godt. Alene det certificerede alarmskilt, som sættes op ved alle indgange, er derfor nok til at holde de fleste tyve væk. Derfor er alle Verisures alarmer med alarmabonnement.

Få tilbud på alarm med abonnement

Ønsker du et tilbud på alarm med abonnement? Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi til dig med et tilbud - helt uforpligtende!

Eller ring til os på 80 20 50 50

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Beregn her, hvor meget håndværkerfradraget kan spare dig på installation af alarm

×

Beregn, hvor meget du kan spare med håndværkerfradraget!

Når du vælger en Verisure-alarm får du fradrag for 4.800 kr. på installationen.

Prøv vores hurtige alarmtest og beregn din faktiske besparelse.

x