true
Verisure
Menu

Fjernstyr hjemmet med Verisures alarm app

Med Verisure app er det enkelt at styre og holde kontrol med dit hjem via mobilen, uanset hvor du befinder dig.

alarmen til og fra, se alarmens status og få besked når børnene kommer hjem eller hvis der er strømafbrydelse derhjemme. Vi tilføjer hele tiden nye smarte funktioner, som gør din hverdag lidt nemmere og sjovere.

  • Slå alarmen til og fra, uanset hvor du er
  • Få besked når brandalarmen går
  • Få besked når børnene kommer hjem
  • Tænd og sluk for belysning og andre elektriske apparater
  • Kontrollér indeklimaet

Find din alarm med Verisure app

Husk, at du får 4.800 kr. i fradrag!

Håndværkerfradraget kan også benyttes, når du får installeret en tyverialarm. Faktisk får du fradrag for 4.800 kr., når du vælger en Verisure-alarm.

Du er nu kun ét klik fra den alarm, der passer til dit hjem

Du forpligter dig ikke til at købe ved at oplyse dit telefonnummer. Boliger og familier er forskellige med forskellige behov. Vi ringer for at tilbyde et sikkerhedstjek af din bolig og rådgivning om, hvillken type alarm, som passer til dit behov.

Vis mig min alarm

Verisure A/S indsamler og anvender dine persondata til brug for at kontakte dig. Hvis du alligevel ikke vil kontaktes, kan du give os besked på 80205050 eller salg@verisure.com. Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

JavaScript måste vara aktiverat för att använda denna sida!

Till Verisure

1. Er du allerede kunde hos Verisure?

Næste
Vælg et svar

3. Hvilken boligtype søger du alarmsystem til?

Næste Tilbage
Vælg et svar

6. Hvad vil du sikres mod?

Næste Tilbage
Vælg et svar

5. Hvor stor er din bolig?

Næste Tilbage
Vælg et svar

7. Har der været indbrud hos dig selv eller i nabolaget?

Næste Tilbage
Vælg et svar

8. Hvor mange timer om dagen står din bolig tom?

Næste Tilbage
Vælg et svar

9. Hvor mange døre og vinduer i din bolig vil en tyv kunne komme ind ad?

Næste Tilbage
Vælg et svar

10. Er din bolig sikret mod brand, når du ikke er hjemme?

Næste Tilbage
Vælg et svar

11. Er der en særlig grund til, at du kigger efter alarm?

Næste Tilbage
Vælg et svar

4. Holder dit sommerhus en indendørstemperatur på mindst 5 grader året rundt?

Næste Tilbage
Vælg et svar

2. Skal dit system udvides, eller ønsker du endnu et system?

Næste Tilbage
Vælg et svar

Med @Home kan du altid se, hvem der er hjemme

Med funktionen @Home kan du altid se, hvem der er hjemme, via din Verisure app. Det samme kan Verisures vagtcentral, hvilket kan have en livsafgørende betydning i nødstilfælde.

Når alarmen går, uanset om det skyldes brand eller indbrud, handler det først og fremmest om at danne sig et overblik over situationen. Overblikket får vi bl.a. ved hjælp af billederne fra fotosensorerne, dialog med personerne på stedet via VoiceBoxen og med @Home-funktionen, der giver en ekstra verificering af personantallet. Det er en stor fordel for f.eks. brandvæsenet, at de på forhånd ved, hvor mange der befinder sig i et brændende hjem, allerede inden de når frem til adressen.

I hverdagen giver @Home dig også en ekstra tryghed i at vide, hvem der er hjemme. Det er de færreste forældre, der ønsker at overvåge sine børn, men det giver trods alt ro i maven at vide, at de er kommet godt hjem. Og så er det værd at nævne, at @Home kun kan bruges til at se, om du er ”Ude” eller ”Hjemme”. Hverken du eller vagtcentralen kan således se lokationen uden for hjemmet.

Sådan aktiverer du @Home

@Home bruger telefonens GPS til at se, om de forskellige familiemedlemmer er hjemme eller ej. Det forudsætter derfor, at hvert familiemedlem har downloadet appen, slået GPS’en til og oprettet en brugerprofil.

Se her i videoen, hvordan du aktiverer @Home.

Hvis du har spørgsmål til brugen af @Home, er du altid velkommen til at kontakte Verisures kundeservice på 70 24 73 65 eller kc@verisure.com.

Med Verisure app kan du...

Tjekke status på alarmen

Er alarmen slået til eller fra? Dagens høje tempo i hverdagen indebær også stramme tidsplaner som gør, at man nemt glemmer noget. Med Verisure app i din smartphone kan du hurtigt kontrollere status på alarmen derhjemme.

Slå alarmen til og fra

Med Verisure app i mobilen får du kontrol med din alarm og kan til- og frakoble fra jobbet, fitness-centeret, eller når du er ude at rejse. Du kan også anvende mobilen til at styre alarmen, når du er i hjemmet, f.eks. til at til- eller frakoble skalsikringen fra soveværelset.

Fjernstyr lamper og anden elektronik

Med en SmartPlug tilsluttet lamper og andre elektriske apparater kan du enkelt styre og kontrollere dem på afstand med Verisure app. Få det til at se ud som om du er hjemme, når du tager på ferie, tjek om kaffemaskinen er slukket derhjemme eller anvend den som en timer.

Push-meddelelser i mobilen

Via Verisure app sendes notifikationer til din smartphone. På denne måde er det nemt at holde styr på, når nogen slår alarmen til eller fra. F.eks. når børnene slår alarmen fra med sin nøglebrik (Star Key), når de kommer hjem fra skole. Du får også meddelelse om, når brandalarmen går eller ved tekniske problemer.

Aflæs temperaturen hjemme

I Verisure alarmsirenen sidder et indbygget termometer. Det kan du aflæse via appen. Du ser direkte i mobildisplayet hvor varmt der er i huset der hvor sirenen er placeret. Smart, hvis du f.eks. vil holde styr på temperaturen så vandrør ikke fryser til eller at elregningen løber løbsk.

Sms-meddelelser

Hvis dit alarmsystem ikke er tilsluttet bredbånd (Ethernet), så det kun er opkoblet via GSM, skal systemet styres via SMS. Du kan også have behov for at sende SMS til flere kontaktpersoner. Du kan købe en pakke med 50/100/200 SMS'er på Mine Sider.

Verisure app - i dit ur

Som første alarmfirma i Europa lancerer vi vores app til Apple Watch og Android Wear.

Nu gør vi det endnu lettere at holde styr på dit hjem. Med et smart-ur behøver du ikke længere tage din telefon og åbne den med pin-kode for at se status på dit alarmsystem - det rækker med et kig på uret. Al information du har brug for findes på dit håndled.

smartwatch med verisure app

Hør mere om Verisure app

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarm app - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik