Verisure
Menu
App til Verisure alarm

Med Verisure app kan du slå alarmen til og fra med din smartphone.

Få mere at vide om mulighederne hos Verisure

Klik på knappen og udfyld formularen. Så ringer vi inden for kort tid.

Ring mig op om Verisure alarm

Fjernstyr hjemmet med Verisures alarm app

Med Verisure app er det enkelt at styre og holde kontrol med dit hjem via mobilen, uanset hvor du befinder dig.


alarmen til og fra, se alarmens status og få besked når børnene kommer hjem eller hvis der er strømafbrydelse derhjemme. Vi tilføjer hele tiden nye smarte funktioner, som gør din hverdag lidt nemmere og sjovere.


• Slå alarmen til og fra, uanset hvor du er

• Få besked når brandalarmen går

• Få besked når børnene kommer hjem

• Tænd og sluk for belysning og andre elektriske apparater

• Kontrollér indeklimaet
Få Verisure app med Apple App Store
Få Verisure app med Google play
Få Verisure app med Windows App Store
Styr hjemmet med Verisure app

Kan du også få et smart hjem?

Prøv vores gratis test og se hvilket alarmsystem, der passer bedst til dit hjem

Med @Home kan du altid se, hvem der er hjemme

Med funktionen @Home kan du altid se, hvem der er hjemme, via din Verisure app. Det samme kan Verisures vagtcentral, hvilket kan have en livsafgørende betydning i nødstilfælde.

 

Når alarmen går, uanset om det skyldes brand eller indbrud, handler det først og fremmest om at danne sig et overblik over situationen. Overblikket får vi bl.a. ved hjælp af billederne fra fotosensorerne, dialog med personerne på stedet via VoiceBox’en og med @Home-funktionen, der giver en ekstra verificering af personantallet. Det er en stor fordel for f.eks. brandvæsenet, at de på forhånd ved, hvor mange der befinder sig i et brændende hjem, allerede inden de når frem til adressen.

 

I hverdagen giver @Home dig også en ekstra tryghed i at vide, hvem der er hjemme. Det er de færreste forældre, der ønsker at overvåge sine børn, men det giver trods alt ro i maven at vide, at de er kommet godt hjem. Og så er det værd at nævne, at @Home kun kan bruges til at se, om du er ”Ude” eller ”Hjemme”. Hverken du eller vagtcentralen kan således se lokationen uden for hjemmet.

Sådan aktiverer du @Home

@Home bruger telefonens GPS til at se, om de forskellige familiemedlemmer er hjemme eller ej. Det forudsætter derfor, at hvert familiemedlem har downloadet appen, slået GPS’en til og oprettet en brugerprofil.

 

Se her i videoen, hvordan du aktiverer @Home.

 

Hvis du har spørgsmål til brugen af @Home, er du altid velkommen til at kontakte Verisures kundeservice på 70 24 73 65 eller kc@verisure.com.

Styr alarmen via app

00.33

Smart hjem med Verisure app

Med Verisure App kan du...

Tjekke status på alarmen

Er alarmen slået til eller fra? Dagens høje tempo i hverdagen indebær også stramme tidsplaner som gør at man nemt glemmer noget. Med Verisure App i din smartphone kan du hurtigt kontrollere status på alarmen derhjemme.

Slå alarmen til og fra

Med Verisure App i mobilen får du kontrol med din alarm og kan til- og frakoble fra jobbet, fitness-centeret eller når du er ude at rejse. Du kan også anvende mobilen til at styre alarmen, når du er i hjemmet, f.eks. til at til- eller frakoble skalsikringen fra soveværelset.

Styr lamper og anden elektronik ude fra

Med en SmartPlug tilsluttet lamper og andre elektriske apparater kan du enkelt styre og kontrollere dem på afstand med Verisure App. Få det til at se ud som om du er hjemme, når du tager på ferie, tjek om kaffemaskinen er slukket derhjemme eller anvend den som en timer.


Push-meddelelser i mobilen

Via Verisure App sendes notifikationer til din smartphone. På denne måde er det nemt at holde styr på, når nogen slår alarmen til eller fra. F.eks. når børnene slår alarmen fra med sin nøglebrik (Star Key), når de kommer hjem fra skole. Du får også meddelelse om, når brandalarmen går eller ved tekniske problemer.

Aflæs temperaturen hjemme

I Verisure alarmsirenen sidder et indbygget termometer. Det kan du aflæse via appen. Du ser direkte i mobildisplayet hvor varmt der er i huset der hvor sirenen er placeret. Smart, hvis du f.eks. vil holde styr på temperaturen så vandrør ikke fryser til eller at elregningen løber løbsk.

SMS-meddelelser

Hvis dit alarmsystem ikke er tilsluttet bredbånd (Ethernet), så det kun er opkoblet via GSM, skal systemet styres via SMS. Du kan også have behov for at sende SMS til flere kontaktpersoner. Du kan købe en pakke med 50/100/200 SMS'er på Mine Sider.

Få Verisure App på Apple Watch

Verisure App – nu i dit ur.

Som første alarmfirma i Europa lancerer vi vores app til Apple Watch og Android Wear.

Nu gør vi det endnu lettere at holde styr på dit hjem. Med et smart-ur behøver du ikke længere tage din telefon og åbne den med pin-kode for at se status på dit alarmsystem - det rækker med et kig på uret. Al information du har brug for findes på dit håndled.

Verisure FAQ

Som Verisure kunde har du adgang til Mine Sider. Det bliver dit private websted, et kontrolpanel, hvor du kan opdatere og styre meget af det, der vedrører dit system. Du kan overvåge og styre mange af systemets funktioner, aktivere alarmtjenester og få information om aktuelle tilbud og kampagner. Her kan du også tilkøbe flere komponenter til dit system. Mine Sider er tilgængelig for alle vores kunder.

Flere og flere produkter og tjenester til hjemmet er koblet sammen, så du kan have kontrol over hjemmet, uanset hvor du befinder dig for eksempel via din mobil. Med vores fremtidssikre platform og
eksisterende professionelle partnere, er vi i stand til at tilbyde forskellige privatalarmer, produkter og tjenester til det opkoblede smarte hjem. Vi har forskellige produkter og tjenester inden for tyverialarm, lås, energistyring, indendørsklima, brandalarm og SOS tilkaldekontakt. Vi tilføjer hele tiden nye og smarte tjenester, der kan gøre dit liv lidt nemmere og mere bekvemt.


Verisure på Facebook

Icon-facebook