Bedste alarmsystem til virksomheder - Verisure Pro Basis sikringskrav 20 erhvervsalarm

verisure pro basis (sikringskrav 20)

Verisure Pro Basis (sikringskrav 20) er et godt udgangspunkt for alarmsikring af den mindre virksomhed uden sikringskrav.

Bestil et uforpligtende sikkerhedstjek af din virksomhed nedenfor. Så er du sikker på, at få den helt rigtige alarmløsning.

BESTIL SIKKERHEDSTJEK PÅ 80 20 50 50.

Verisure Pro Basis (sikringskrav 20) indeholder:

Verisure Pro Basis (sikringskrav 20) er en alarmpakke med fotodetektor, SOS-funktion, VoiceBox og nøgleboks. Pakken dækker op til sikringsniveau 20.

Fotodetektoren i systemet muliggør billedverifikation af alarmårsagerne. Når alarmen går, tager detektoren en serie billeder og sender dem til vagtcentralen. Operatøren kan straks afgøre, hvilken alarmreaktion, der skal tages, f.eks. vagtudrykning eller kontakte politiet.

Systemet styres let via betjeningspanelet med en kode, StarKey eller med Verisure app.

Åbningskontakten kontrollerer tid for ind- og udgang, og kan sørge for, at alarmen signalerer, når nogen går ind eller ud.

SOS-knapperne på betjeningspanelet fungerer som en tilkaldealarm til vagtcentralen, som ringer direkte til dig. Hvis du ikke svarer, sendes en vagt.

Nøgleboksen opbevarer indgangsnøglen til virksomheden. Ved alarm kan vagten låse sig ind, slå alarmen fra, foretage en indvendig rundering. Vagten kan komme ind i din virksomhed og tjekke, at alt er okay.

Verisure Pro Basis (sikringskrav 20) bruger som standard både GSM og bredbånd for at tilslutte til vagtcentralen. Med Verisure IQ får du adgang til Mine Sider og Verisure app for fjernstyring og overvågning: Kontrollér, at alarmen er slået til, få styr på temperaturen og se, hvem der kommer og går i virksomheden og på hvilket tidspunkt.

Installationen planlægges og udføres af en professionel installatør, der også viser dig, hvor enkelt det er at håndtere dit alarmsystem. Du kan altid opgradere dit system med flere funktioner og tjenester.

Komponenter i Verisure Pro Basis (sikringskrav 20):

Service med Verisure Pro Basis (sikringskrav 20):

  • Professionel installation
  • 24-timers alarmovervågning
  • GSM- og bredbåndsforbindelse til vagtcentral
  • Fri udrykning med Verisure Premium-abonnement
  • Gratis app