Verisure Portal

VERISURE PORTAL

Betjeningspanel, tilkaldealarm, sirene og tovejskommunikation i ét

Verisure portalen er din adgang til nem og intelligent betjening af din alarm. Portalen er en touchskærm, der både fungerer som betjeningspanel og sirene, ligesom den også fungerer som tilkaldealarm og samtaleanlæg med tovejskommunikation mellem dig og vagtcentralen. Alt sammen samlet i én enhed.

Portalen kommunikerer med systemets øvrige komponenter og kontrolcentralen via en hurtig og sikker wi-fi forbindelse. Den kan monteres på væggen eller ligge på bordet.

HAR DU SPØRGSMÅL OM PORTALEN

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarmer og Verisure portalen. Vi giver dig også gerne et helt uforpligtende tilbud på et alarmsystem.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

Verisure Portal

BRUG VERISURE PORTAL SOM BETJENINGSPANEL

Verisure Portal kan du først og fremmest bruge til at tjekke systemets status og slå alarmen til og fra med, når du er hjemme. Hvis du foretrækker det, kan du også gøre det via Verisure appen.

Fuld tilkobling: Brug fuld tilkobling, når du forlader hjemmet. Du har 45 sekunder til at forlade dit hjem, inden alarmen tilkobles. Ved fuld tilkobling aktiveres alle alarmsystemets komponenter. Hvis nogen af komponenterne registrerer aktivitet, går alarmen i gang, og der sendes signal til vagtcentralen, der sender en vagt fra vores samarbejdende vagtfirma.

Deltilkobling: Brug deltilkobling, når du er hjemme. Når deltilkobling er aktiveret, kan du bevæge dig rundt i bestemte områder af boligen uden at sætte alarmen i gang. Hvis en dør eller et vindue med en vibrationssensor åbnes, mens deltilkoblingen er aktiveret, går alarmen i gang.

Frakobling: Indtast din kode på Verisure Portal. Du har 30 sekunder til at frakoble alarmen, efter indgangsdøren er blevet åbnet. Portalen lyser op og udsender en pulserende lyd, indtil den frakobles. Hvis du indtaster en forkert kode fire gange, blokeres Verisure Portal i tre minutter.

Derudover kan du bruge Verisure Portal til at kontrollere indklimaet. Via portalen kan du aflæse temperatur, luftfugtighed samt CO2-niveau og se kurver med udviklingen i løbet af de seneste uger. Det er rigtig praktisk at kunne følge med i indeklimaets tilstand, så man hurtigere kan gribe ind og finde årsagen, hvis der opstår uregelmæssigheder.

Via Verisure portalen kan du også se og tage billeder med din fotosensor, uanset om alarmsystemet er til- eller frakoblet.

Verisure Portal bliver løbende opdateret med nye funktioner og anvendelsesmuligheder. Disse opdateringer sker automatisk.

BRUG VERISURE PORTAL SOM TILKALDEALARM OG TOVEJSKOMMUNIKATION

På Verisure portalen finder du også en SOS-knap. SOS-knappen fungerer som en tilkaldealarm til Verisures kontrolcentral. SOS-funktionen giver dig mulighed for hurtigt og når som helst at få kontakt til kontrolcentralen.

Placér fingeren på SOS-ikonet og træk den til højre. Alarmoperatøren kontakter dig herefter via den indbyggede højttaler, og du kan tale med ham eller hende via den indbyggede mikrofon i portalen. Tilkaldealarmen fungerer, uanset om alarmsystemet er tilkoblet eller frakoblet.

BRUG VERISURE PORTAL SOM SIRENE

Verisure portalen indeholder også en sirene. I tilfælde af at alarmen bliver aktiveret f.eks. i forbindelse med et indbrudsforsøg, aktiveres sirenen.

Sirenen har en lydstyrke på 100 dB, så det bliver ubehageligt for tyven at opholde sig i hjemmet, og lyden tiltrækker naboernes og de øvrige omgivelsers opmærksomhed.

Alarmoperatørerne på vagtcentralen kan i tilfælde af indbrud også aktivere tovejskommunikationen for at stresse indbrudstyven yderligere ved at tale med ham og informere om, at vagten er på vej, og at politiet er alarmeret.

Har du ZeroVision røgkanonen installeret også, vil alarmoperatøren også aktivere den og fylde rummet med tåge for at jage indbrudstyven ud af dit hjem igen.