true

Fjernstyr hjemmet med Verisures alarm app

Med Verisure app er det enkelt at styre og holde kontrol med dit hjem via mobilen, uanset hvor du befinder dig.

alarmen til og fra, se alarmens status og få besked når børnene kommer hjem eller hvis der er strømafbrydelse derhjemme. Vi tilføjer hele tiden nye smarte funktioner, som gør din hverdag lidt nemmere og sjovere.

  • Slå alarmen til og fra, uanset hvor du er
  • Få besked når brandalarmen går
  • Få besked når børnene kommer hjem
  • Tænd og sluk for belysning og andre elektriske apparater
  • Kontrollér indeklimaet

Prøv alarmtesten herunder for at finde den bedste alarm til dit hjem og få et tilbud.

FIND DET RIGTIGE system med alarm-app:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure system med alarm-app.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

alarm app

Med @Home kan du altid se, hvem der er hjemme

Med funktionen @Home kan du altid se, hvem der er hjemme, via din Verisure app. Det samme kan Verisures vagtcentral, hvilket kan have en livsafgørende betydning i nødstilfælde.

Når alarmen går, uanset om det skyldes brand eller indbrud, handler det først og fremmest om at danne sig et overblik over situationen. Overblikket får vi bl.a. ved hjælp af billederne fra fotosensorerne, dialog med personerne på stedet via portalen og med @Home-funktionen, der giver en ekstra verificering af personantallet. Det er en stor fordel for f.eks. brandvæsenet, at de på forhånd ved, hvor mange der befinder sig i et brændende hjem, allerede inden de når frem til adressen.

I hverdagen giver @Home dig også en ekstra tryghed i at vide, hvem der er hjemme. Det er de færreste forældre, der ønsker at overvåge sine børn, men det giver trods alt ro i maven at vide, at de er kommet godt hjem. Og så er det værd at nævne, at @Home kun kan bruges til at se, om du er ”Ude” eller ”Hjemme”. Hverken du eller vagtcentralen kan således se lokationen uden for hjemmet.

Sådan aktiverer du @Home

@Home bruger telefonens GPS til at se, om de forskellige familiemedlemmer er hjemme eller ej. Det forudsætter derfor, at hvert familiemedlem har downloadet appen, slået GPS’en til og oprettet en brugerprofil.

Se her i videoen, hvordan du aktiverer @Home.

Hvis du har spørgsmål til brugen af @Home, er du altid velkommen til at kontakte Verisures kundeservice på 70 24 73 65.

Klik på knappen herunder og tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dine behov og få et tilbud.

Med Verisure app kan du...

Tjekke status på alarmen

Er alarmen slået til eller fra? Dagens høje tempo i hverdagen indebær også stramme tidsplaner som gør, at man nemt glemmer noget. Med Verisure app i din smartphone kan du hurtigt kontrollere status på alarmen derhjemme.

Slå alarmen til og fra

Med Verisure app i mobilen får du kontrol med din alarm og kan til- og frakoble fra jobbet, fitness-centeret, eller når du er ude at rejse. Du kan også anvende mobilen til at styre alarmen, når du er i hjemmet, f.eks. til at til- eller frakoble skalsikringen fra soveværelset.

Fjernstyr lamper og anden elektronik

Med en SmartPlug tilsluttet lamper og andre elektriske apparater kan du enkelt styre og kontrollere dem på afstand med Verisure app. Få det til at se ud som om du er hjemme, når du tager på ferie, tjek om kaffemaskinen er slukket derhjemme eller anvend den som en timer.

Push-meddelelser i mobilen

Via Verisure app sendes notifikationer til din smartphone. På denne måde er det nemt at holde styr på, når nogen slår alarmen til eller fra. F.eks. når børnene slår alarmen fra, og når de kommer hjem fra skole. Du får også meddelelse om, når brandalarmen går eller ved tekniske problemer.

Aflæs temperaturen hjemme

I Verisure alarmsirenen sidder et indbygget termometer. Det kan du aflæse via appen. Du ser direkte i mobildisplayet hvor varmt der er i huset der hvor sirenen er placeret. Smart, hvis du f.eks. vil holde styr på temperaturen så vandrør ikke fryser til eller at elregningen løber løbsk.

Sms-meddelelser

Hvis dit alarmsystem ikke er tilsluttet bredbånd (Ethernet), så det kun er opkoblet via GSM, skal systemet styres via SMS. Du kan også have behov for at sende SMS til flere kontaktpersoner. Du kan købe en pakke med 50/100/200 SMS'er på Mine Sider.

Verisure app - i dit ur

Som første alarmfirma i Europa lancerer vi vores app til Apple Watch og Android Wear.

Nu gør vi det endnu lettere at holde styr på dit hjem. Med et smart-ur behøver du ikke længere tage din telefon og åbne den med pin-kode for at se status på dit alarmsystem - det rækker med et kig på uret. Al information du har brug for findes på dit håndled.

smartwatch med verisure app

Hør mere om Verisure app

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores alarm app - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik