true

Styr belysning og hjemmeelektronik med Verisure SmartPlug

SmartPlug gør hverdagen mere sikker og bekvem

Med SmartPlug kan du styre belysningen og næsten alle elektriske apparater i dit intelligente hjem via Verisure app. Tænd og sluk lyset med mobilen. Programmér belysningen, så det ser ud som om, du er hjemme under ferien. Og lad lyset tænde automatisk, hvis din alarm går, så indbrudstyvene bliver ekstra synlige på overvågningsbillederne.

Hvis SmartPlug er koblet til dit alarmsystem, kan du også indstille den, så alt lys slukker, når du tilkobler alarmen og forlader hjemmet, og så det tænder, når du kommer hjem og slår alarmen fra igen. Hvis det er lyst, når du kommer hjem, kan du også få SmartPluggen til at tage højde for det, så lyset først tænder, når det bliver mørkt.

Eller hvorfor ikke koble TV'et, stereoanlægget eller andre elektriske apparater, som er i standby-position til en SmartPlug? Ved at slukke dem helt kan en normal husholdning spare op til 500 kWh pr. år.

Læs mere om det intelligente tænd og sluk-ur.

Prøv vores hurtige alarmtest for at finde den bedste alarm til dit hjem og få et tilbud.

SmartPlug

Hør mere om Verisure SmartPlug

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores SmartPlug - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Køb Verisure SmartPlug

Kontrollér lyset eller andre elektriske apparater med SmartPlug. Du kan købe pakken direkte i vores webshop og selv installere den.

SmartPlug

Hvis du allerede har et Verisure system

Køb Verisure SmartPlug

395 kr.

Tilkøb SmartPlugs enkeltvis til dit eksisterende Verisure alarmsystem. Du kan fjernbetjene din SmartPlug via smartphone med Verisure App. SmartPlug'en tilkobles dit eksisterende Verisure-system. Der er ingen ekstra abonnementsudgifter.

» Køb i webshop

SmartPlug Box

Hvis du ikke har et Verisure system

Køb Verisure SmartPlugs box

1.295 kr.

Pakken indeholder 2 stk. SmartPlug, 1 VBox Micro og Verisure App, som du bruger til at fjernbetjene Smartplug'ene. Der er ingen abonnementsudgifter på denne pakke.

Hvis du er interesseret i at få tyverialarm med SmartPlug, kontakt os på tlf. 80 20 50 50.

» Køb i webshop

FIND DIT system med SmartPlug:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure system med SmartPlug.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Verisure SmartPlug