true

Elektronisk Yale Doorman dørlås styres via app

Er du træt af at glemme din nøgle? Så er det måske tid til at skifte til en Yale Doorman elektronisk dørlås.

Fordelen ved en Yale Doorman digital lås er, at den som udgangspunkt altid er låst – også når du er hjemme.

En elektronisk dørlås, der giver dig alle fordelene!

Luk op for håndværkeren eller tag imod det nye køleskab, selv om du ikke er hjemme. Opret midlertidige adgangskoder til blomsterpasseren, når du er på ferie, og se hvem der låser op derhjemme, mens du er på arbejde. Alt sammen styres via Verisure app.

Find forhandler

Verisure forhandler ikke selv den elektroniske dørlås.

I stedet henviser vi til Certego, der kan oplyse dig den nærmeste forhandler. Besøg certego.dk, eller ring til dem på 33 12 12 12.

SmartLock elektronisk dørlås

Hør mere om den elektroniske dørlås

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om, hvordan den elektroniske dørlås fungerer sammen med vores systemer - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Verisure elektronisk dørlås

Styr din elektroniske dørlås med Verisure appen

Din mobil fungerer som en smart key via din Verisure app, så du kan kontrollere og styre din elektroniske dørlås. Med din elektroniske dørlås koblet til dit Verisure alarmsystem kan du f.eks. slå alarmen fra ved helt enkelt at låse døren op med din smart key. Med Verisure appen kan du desuden også styre alle andre dele af dit Verisure system.

Med Verisure appen kan du slå dit alarmsystem til og fra, og aflæse temperaturen og luftfugtigheden i dit hjem. Kontrollér alarmens status eller styr belysningen og de fleste elektriske apparater.

Verisure appen findes både til iPhone, Android og Windows Phone. Du kan downloade den i Google Play, App Store eller Windows Phone Store.

FIND DET RIGTIGE system til elektronisk dørlås:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Elektronisk dørlås