true

Centralenheden- Verisures alarmboks

Verisures centralenhed er hjernen og hjertet i dit alarmsystem og indgår som standard i alle vores alarmer. Centralenheden håndterer al kommunikation mellem komponenterne i dit system og mellem dit hjem og Verisures døgnbemandede kontrolcentral.

Centralenheden opkobles både mobilt (GSM - 2G, 3G og 4G) og via bredbånd. På den måde er du sikker på altid at have en hurtig og stabil forbindelse, selvom enten mobildækningen eller netopkoblingen skulle svigte midlertidigt i dit område.

Når vi installerer centralenheden, bliver den tilsluttet en almindelig stikkontakt. I tilfælde af strømsvigt tager det indbyggede backupbatteri over. Verisure overvåger konstant batteriniveauet, og når batteriniveauet er lavt, tager vi kontakt til dig i god tid, så vi kan få aftalt et tidspunkt for udskiftning.

Centralenheden er ikke så stor. Den måler ca. 20 cm i bredden og 10 cm i højden. Den bliver placeret centralt og skjult i dit hjem. Centralt, så den har forbindelse til alle alarmsystemets komponenter, og skjult, så indbrudstyven ikke finder den og destruerer den.

Centralenhed - Verisures alarmboks

Verisure app kommunikerer direkte med din centralenhed

Med Verisure app kan du overvåge og fjernstyre dit alarmsystem, uanset hvor du befinder dig. Al kommunikation mellem appen og centralenheden foregår i realtid, så du kan f.eks. slå alarmen til eller fra via mobilen på få sekunder. Det er praktisk, hvis du er kommet ud af døren og har glemt at aktivere alarmen.

Verisure appen er gratis at downloade.

Hør mere om vores centralenhed

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores centralenhed- det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

FIND system med centralenhed hER:

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure system med centralenhed.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.