true

Bevægelsessensor til hjemmet

Hvad er en bevægelsessensor?

En bevægelsessensor - eller en motion sensor, som den også ofte kaldes - er, som navnet antyder, en sensor, der registrerer bevægelser. Lige så snart en bevægelse registreres inden for sensorens detekteringsområde, reagerer sensoren med det formål, den er indstillet til - for eksempel ved at udløse en alarm.

En bevægelsessensor måler på varmeændringer og påvirkes af varmekilder. Derfor bør sensoren heller ikke placeres i nærheden af radiatorer og lignende. En bevægelsessensor bør placeres højt på en væg, allerhelst i et hjørne, så dens sensorområde dækker mest muligt af rummet. Hvis motion sensoren registrerer bevægelse i området, aktiveres alarmen med det samme.

Verisures bevægelsessensorer

Vores bevægelsessensorer er først og fremmest trådløse, så de nemt kan placeres lige der, hvor de har det bedste ”udsyn” over dit hjem. Når du får installeret dit alarmsystem, gennemgår vores sikkerhedskonsulent naturligvis dit hjem sammen med dig og vurderer, hvor i hjemmet det er mest optimalt og strategisk bedst at placere både bevægelsessensorer og øvrige alarmkomponenter, så der ikke efterlades smuthuller til tyven.

At vores bevægelsessensorer er trådløse betyder også, at du slipper for at have ledninger hængende ned fra væggen. Batteriet i bevægelsessensoren skal du ikke bekymre dig om. Vores vagtcentral giver dig besked, inden det løber tørt, og sender dig enten nye batterier, så du hurtigt selv kan skifte dem, når det passer dig, eller aftaler en tid med dig, hvor en montør kan komme forbi og skifte dem for dig.

Vi har to typer bevægelsessensorer – et med indbygget kamera og et uden. Vores bevægelsessensor med kamera (fotosensor) indgår som standard i alle vores alarmsystemer. Antallet varierer i forhold til, hvor stor en pakke du vælger. Bevægelsessensoren her på siden er uden kamera. Den er et godt supplement til bevægelsessensoren med kamera i f.eks. små rum, hvor det kan være sværere at indstille kameraet til at tage gode billeder, men hvor der er behov for en motion sensor.

Så snart bevægelsessensoren registrerer bevægelse, aktiveres alarmen med sirene lokalt i hjemmet, samtidig med at der også bliver sendt et signal til Verisures vagtcentral. Her behandler alarmoperatøren signalet og verificerer, om der er tale om en reel alarm, eller om det er falsk alarm. Er der tale om en reel alarm, kontakter vi politiet og sender en vagt til din adresse. Har du installeret en røgkanon, aktiverer vi også den.

Hvor køber jeg en bevægelsessensor?

Det er vigtigt, at din bevægelsessensor monteres korrekt, for at vi kan garantere, at den virker som den skal og opfanger bevægelser i det rum, den skal sikre. Derfor skal den monteres af en af vores sikkerhedskonsulenter.

Du kan derfor ikke selv købe det direkte i vores webshop. I stedet kan du kontakte os på 80 20 50 50 eller indtaste dit nummer her på siden. Så ringer vi dig op og aftaler nærmere om levering og montering af din bevægelsessensor.

Er du endnu ikke kunde hos Verisure, kan du også tage vores alarmtest her på siden. I testen finder du det alarmsystem, der vil være det bedste udgangspunkt for dig. Hos Verisure skræddersyr vi altid vores alarmløsninger til det enkelte hjem bl.a. med bevægelsessensorer efter behov.

Hør mere om vores bevægelsessensor

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores bevægelsessensor - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

FIND DIT system med bevægelsessensor her:

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Bevægelsessensor

Jeg har hund eller kat

– kan jeg så have en bevægelsessensor?

Ja, du kan sagtens have bevægelsessensorer i hjemmet, selvom du har hund og/eller kat. Det er nemlig muligt at indstille følsomheden på bevægelsessensoren, så dine kæledyr kan bevæge sig frit rundt i hjemmet, uanset om alarmen er slået til eller ej. Det samme gælder i øvrigt alle vores øvrige komponenter – de er fuldt ud kompatible med kæledyr i hjemmet.

SMARTCAM MED BEVÆGELSESSENSOR

Et supplement til din bevægelsessensor kan også være et SmartCam overvågningskamera eller videoovervågning med bevægelsessensor. SmartCam’et er et overvågningskamera, som kun du har adgang til. Du styrer det via Verisure app. Verisures vagtcentral kan hverken tage billeder med det, eller se de billeder, som du selv tager med det.

Takket være den indbyggede bevægelsessensor kan SmartCam’et også indstilles til selv at tage billeder, hvis der registreres bevægelse inden for motion sensorens detekteringsområde. Du kan altså til enhver tid tjekke, om alt er, som det skal være, i dit hjem.

SmartCam overvågningskamera med bevægelsessensor