true

Betjeningspanel til dit system

Betjeningspanel

Når du får installeret en alarm fra Verisure, medfølger der som standard en portal til den daglige betjening af dit system. Skulle du af en eller anden årsag ikke have mulighed for at få portalen monteret, f.eks. på grund af manglende mulighed for strømtilslutning, eller ønsker du at supplere portalen med en anden til- og frakoblingsenhed kan du tilvælge vores betjeningspanel.

Betjeningspanelet er en lille enhed, der måler 11,4 cm i højden, 8,6 cm i bredden og 2,5 cm i dybden. Den er enkel og diskret i designet og består af en glasfront med touch-knapper med indbygget lys. Lyset i knapperne tænder automatisk, når du nærmer dig betjeningspanelet.

Du kan bruge betjeningspanelet til at slå alarmen til og fra ved hjælp af en 4-cifret kode eller en nøglebrik. Betjeningspanelet vil afgive både lyd og stemmemeddelelser, når du til- og frakobler systemet. Derudover kan du også altid se alarmens tilkoblingsstand via de lysende ikoner.

Betjeningspanelet bruger 4 stk. AA-batterier, som du nemt selv kan udskifte. Vi informerer dig i god tid, når det er ved at være tid til at skifte batterierne.

Find den bedste alarm til dig i vores alarmtest via knappen herunder og få et uforpligtende tilbud.

Brug betjeningspanelet som nødkald

Skulle du komme ud for en nødsituation, kan du også bruge betjeningspanelet til at sende et SOS-signal til Verisures kontrolcentral ved at trykke på de to ikoner for frakobling og fuld tilkobling samtidigt. Når du gør det, modtager alarmoperatørerne nødsignalet fra dig og kontakter dig herefter via en eller flere af kommunikationsenhederne i dit hjem.

Hør mere om vores betjeningspanel

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores centralenhed - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Test her, hvilken alarm der passer bedst til dig:

Tag vores alarmtest herunder og få et godt tilbud på den rigtige alarm til dig.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure system.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.