true

Hvad er et låsesystem?

Låsesystemer bruges til at styre, hvem der får adgang til hvilke døre, og er derfor et vigtigt element i indbruds- og tyverisikring af hjemmet.

Et godt låsesystem har en længere levetid end låse uden system, da cylinderen ikke kan slides op på grund af dårlige nøglekopier.

Verisures smarte låsesystemer

Nu står du her igen foran hoveddøren. Frustreret. Du roder rundt i tasken efter nøglen. Har du mon glemt eller tabt den?

Med Verisures SmartLock låsesystem skal du aldrig stå i den situation igen. Ved at installere SmartLock som et ekstra komponent til dit alarmsystem, låser du døren op og frakobler alarmen med en kode – helt uden brug af nøgle.

Verisure låsesystem

Et nøglefrit liv

SmartLock fungerer som et elektronisk låsesystem, som du kan fjernstyre direkte fra din smartphone. Mobilen fungerer som en nøgle, og du skal derfor ikke længere afbrydes af håndværkeren, der skal lukkes ind midt på dagen, eller børnene, der har glemt deres nøgle – alt dette kan klares med ét klik fra din Verisure app.

Verisures elektroniske låsesystem består af en digital Yale Doorman lås med et SmartLock-modul, der sikrer kommunikationen med resten af dit Verisure alarmsystem.

Systemets dele kommunikerer via GSM-netværket - den sikreste form for trådløs forbindelse, som ikke kan frakobles ved for eksempel at klippe en telefonledning. På den måde gør Verisures smarte låsesystem hverdagen lidt lettere og tilfører dig og din familie en øget tryghed og kontrol. Læs mere om Verisures SmartLock.

Klik på knappen herunder og tag vores alarmtest for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

FIND DIN alarm med låsesystem:

Prøv vores alarmtest her for at finde den rigtige alarm til dig og få et tilbud.

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

låsesystem