TRYGHEDSALARM GJORDE EN FORSKEL FOR JAN OG HANS KONE

Tryghedsalarmer redder liv og skaber tryghed. Det var også alarmsystemets nødtryk, der gjorde en stor forskel for Jan og hans kone, da hun pludselig en eftermiddag fik hjerteproblemer.

Jans kone, der er hjertepatient, fik smerter i brystet, og Jan fik efter at have ringet til sygehuset besked om at tilkalde en ambulance. Jan trykkede derfor hurtigt på nødtrykket på betjeningspanelet til parrets Verisure alarm og tilkaldte hjælp via alarmsystemet. Alarmsignalet blev modtaget af en hurtig alarmoperatør.

tryghedsalarm gør en forskel

Alarmoperatøren reagerer på tryghedsalarmen på få sekunder

Alarmoperatøren, Brian, modtager nødtryksalarmen fra Jan og ringer til ham med det samme. Brian får hurtigt fat i Jan og tilkalder en ambulance, imens de taler sammen. Samtidig sørger Brian for, at der bliver sendt en vagt til adressen. Vagten ankommer kort tid efter og sikrer, at Jans kone kommer godt afsted i ambulancen, og at Jan er tryg i situationen.

"Når menneskers liv er i fare, skal der reageres rigtig hurtigt og præcist. Fordelen ved et nødtryk på et alarmsystem er, at signalet fra tryghedsalarmen går direkte til vagtcentralen, hvor vi har politigodkendelse til at tilkalde ambulance, politi eller brandvæsen direkte, så den rigtige hjælp kan komme hurtigt frem" siger Brian fra Verisures vagtcentral.

Hvordan virker nødtrykket, når jeg skal have hurtig hjælp?

Hvis du oplever en nødsituation imens du er hjemme, hvad enten det er indbrud, brand eller andet som fx ildebefindende, kan du nemt komme i kontakt med Verisure ved hjælp af nødtrykket på din VoicePad, dit betjeningspanel eller på din Night Control. Når du holder begge SOS-knapper inde på samme tid, bliver der sendt et alarmsignal til vagtcentralen. Herefter tager en alarmoperatør direkte kontakt til dig.

FIND DEN BEDSTE TRYGHEDSALARM TIL DIG HER OG FÅ ET TILBUD

FÅ 3 MÅNEDERS ABONNEMENT

Gratis verisure anonnement

Er du allerede kunde hos os? Så kan du få 3 måneders abonnement for hver person, du henviser til os, som ender med at få installeret et alarmsystem.

Vil du høre mere om Verisures alarmer?

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik. Vi optager samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL OM TRYGHEDSALARMER

⭐Hvordan virker en tryghedsalarm?

En tryghedsalarm er en alarm, du kan have med dig rundt i hjemmet. Opstår der et nødstilfælde kan du trykke på den for at sende et alarmsignal til en vagtcentral.

⭐Er en tryghedsalarm og overfaldsalarm det samme?

Ja, det er det. Kært barn har mange navne.

⭐Hvordan finder jeg det bedste system med tryghedsalarm til mig?

Det kan du f.eks. gøre ved at tage vores alarmtest. Her får du svar på, hvilken alarm der passer bedst til dig.

⭐Tilbyder Verisure tryghedsalarmer?

Ja, vores Night Control enhed fungerer som tryghedsalarm.

⭐Er der altid nogen, der holder øje med tryghedsalarmen?

Ja, vores vagtcentral holder øje med signaler fra din tryghedsalarm døgnet rundt, året rundt.