true
Verisure Verisure
Menu

Styr belysning og hjemmeelektronik med Verisure SmartPlug

SmartPlug gør hverdagen mere sikker og bekvem

Med SmartPlug kan du styre belysningen og næsten alle elektriske apparater i dit intelligente hjem via Verisure app. Tænd og sluk lyset med mobilen. Programmér belysningen, så det ser ud som om, du er hjemme under ferien. Og lad lyset tænde automatisk, hvis din alarm går, så indbrudstyvene bliver ekstra synlige på overvågningsbillederne.

Hvis SmartPlug er koblet til dit alarmsystem, kan du også indstille den, så alt lys slukker, når du tilkobler alarmen og forlader hjemmet, og så det tænder, når du kommer hjem og slår alarmen fra igen. Hvis det er lyst, når du kommer hjem, kan du også få SmartPluggen til at tage højde for det, så lyset først tænder, når det bliver mørkt.

Eller hvorfor ikke koble TV'et, stereoanlægget eller andre elektriske apparater, som er i standby-position til en SmartPlug? Ved at slukke dem helt kan en normal husholdning spare op til 500 kWh pr. år.

Læs mere om det intelligente tænd og sluk-ur.

SmartPlug

Hør mere om Verisure SmartPlug

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores SmartPlug - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

Køb Verisure SmartPlug

Kontrollér lyset eller andre elektriske apparater med SmartPlug. Du kan købe pakken direkte i vores webshop og selv installere den.

SmartPlug

Hvis du allerede har et Verisure system

Køb Verisure SmartPlug

395 kr.

Tilkøb SmartPlugs enkeltvis til dit eksisterende Verisure alarmsystem. Du kan fjernbetjene din SmartPlug via smartphone med Verisure App. SmartPlug'en tilkobles VBox'en i dit eksisterende Verisure-system. Der er ingen ekstra abonnementsudgifter.

» Køb i webshop

SmartPlug Box

Hvis du ikke har et Verisure system

Køb Verisure SmartPlugs box

1.295 kr.

Pakken indeholder 2 stk. SmartPlug, 1 VBox Mini og Verisure App, som du bruger til at fjernbetjene Smartplug'ene. Der er ingen abonnementsudgifter på denne pakke.

Hvis du er interesseret i at få tyverialarm med SmartPlug, kontakt os på tlf. 80 20 50 50.

» Køb i webshop

Beregn pris på system med SmartPlug:

Husk, at du kan få 4.800 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret et Verisure system med SmartPlug.

Indtast dit telefonnummer og se dit resultat på næste side

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Derudover ringer vi til dig for kort at drøfte sikkerheden i dit hjem og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Hvis du ikke har lyst til at tale med os, siger du det naturligvis bare til os, og så vil vi ikke spilde mere af din tid.

Alternativt kan du frabede dig opkaldet fra os på 80205050 eller salg@verisure.com, allerede inden vi ringer.

Dine øvrige rettigheder fremgår af vores persondatapolitik.

Verisure SmartPlug