Kampagnevilkår

Disse vilkår gælder for Verisure A/S’ Black Friday kampagne 2022.

Hvem udbyder kampagnen?

Verisure A/S, Hovedvejen 2, 2600 Glostrup, CVR-nr. 25019202 (”Verisure”).

Har du spørgsmål til kampagnen, kan du kontakte os på 70 24 73 65 eller e-mail [email protected].

Kampagneperiode

Kampagneperioden løber fra den 21. november til og med den 28. november 2022.

Hvem kan få kampagnetilbuddet? 

Du kan få tilbuddet, hvis du er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark. Ansatte hos Verisure og personer i deres husstand samt eksisterende kunder kan ikke få tilbuddet. 

Hvordan får du kampagnetilbuddet?

For at få tilbuddet skal du få gennemført et sikkerhedstjek i din bolig inden for kampagneperioden og købe et abonnement.

Tilbuddet kan kun benyttes én gang pr. husstand.

Kampagnetilbuddet 

Vi tilbyder alle nye kunder, der køber et Alarmabonnement i kampagneperioden, et Arlo videoovervågningskamera til 0 kr. i oprettelse og abonnement. Besparelsen på oprettelsen er 995 kr. og besparelsen på abonnementet udgør 25 kr. pr. måned i hele abonnementsperioden. Derudover gælder de normale priser og vilkår, som fremgår af vilkår og betingelser for abonnementet.

Tilbuddet kan ikke overdrages, ombyttes til kontanter eller andre produkter.

Personoplysninger

Personoplysninger, som afgives i forbindelse med deltagelse i kampagnen, bliver behandlet med det formål at kunne kontakte dig for et sikkerhedstjek og til brug for direkte markedsføring. Vi behandler dine oplysninger i overensstemmelse med Verisures persondatapolitik. Vi optager Verisures del af samtalen med henblik på at dokumentere, hvad vi aftaler og til kontrolformål. Optagelserne gemmes i 1 måned. Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller [email protected].

Tilsynsmyndighed

Forbrugerombudsmanden

Carl Jacobsens vej 35

2500 Valby

www.forbrugerombudsmanden.dk

Black Friday hos Verisure

Få et Arlo video-overvågningskamera til 0 kr., når du køber et Verisure alarmsystem senest den 28/11. Spar 995 kr. i oprettelse + 25 kr. pr. måned i abonnement, så længe du er kunde hos Verisure.