SMARTCAM - DIT INTELLIGENTE OVERVÅGNINGSKAMERA

FORDELENE VED ET OVERVÅGNINGSKAMERA

Trådløs kameraovervågning bliver mere og mere udbredt i de danske hjem, hvilket sandsynligvis er et resultat af vores høje indbrudsrate. Heldigvis er kurven over indbrud i Danmark nedadgående, men vi er fortsat det land i Europa med flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Samtidig bliver meget få indbrud opklaret, og nok derfor har så mange et behov for selv at sikre og overvåge hjemmet med kamera eller alarm med videoovervågning. Med et batteridrevet overvågningskamera får du nemlig større mulighed for at følge med i, hvad der sker i din bolig, også når du ikke er hjemme.

Du kan derfor ikke selv købe det direkte i vores webshop. I stedet kan du kontakte os på 80 20 50 50 eller indtaste dit nummer her på siden. Så ringer vi dig op og aftaler nærmere om levering og montering af dit wifi kamera.

Fordele ved kameraovervågning:

  • Få besked med det samme, hvis der kommer uønsket besøg, så du kan reagere med det samme.
  • Tag selv billeder med kameraet via app for at se, hvordan det står til derhjemme. Det kan f.eks. være for at se, om hunden laver ballade i sofaen, om børnene er kommet godt hjem efter skole, eller om du har husket at slukke kalenderlyset i juletiden.
  • 100 % privat indendørs overvågning. Ingen andre end du selv og dem, du giver tilladelse, har adgang til billederne.
 

HAR DU SPØRGSMÅL OM KAMERAOVERVÅGNING?

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores overvågningskamera - det er hurtigt og helt uforpligtende.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

HVILKEN TYPE OVERVÅGNINGSKAMERA SKAL JEG VÆLGE?

Hos Verisure følger der som standard trådløse overvågningskameraer i form af fotosensorer med i alarmløsningen. Når systemet er slået til, vil vores fotosensorer aktivere alarmen ved den mindste bevægelse i hjemmet. Vores trådløse kameraer tager billeder, der hvor der er registreret bevægelse, og sender billederne direkte til vores vagtcentral til billedverificering. Hvis alarmoperatøren kan bekræfte et igangværende indbrud, sender han straks en vagt og alarmerer politiet.

Du kan selv tage billeder med Verisures fotosensor, når alarmen er slået til. Verisure kan ikke tilgå kameraet, men vi kan se de billeder, der bliver taget med det.

Ønsker du også et 100 % privat overvågningskamera, som kun du kan tilgå, og kun du kan se billederne fra, kan du supplere fotosensoren med et SmartCam.

Verisures SmartCam er et af vores trådløse kameraer, så du kan placere det, hvor du vil i hjemmet. Du kan indstille det til at tage billeder automatisk, når det registrerer bevægelser, når alarmen er slået til eller fra. I Verisure appen kan du indstille flere intelligente regler for, hvornår din batteridrevet overvågningskamera skal tage billeder. Hvis der bliver taget billeder, får du automatisk besked på din mobil, og du kan med det samme se billederne i appen.

Du kan også selv tage billeder med overningskameraet direkte via appen, når som helst du har behov for det. Billederne slettes automatisk efter 14 dage.

Verisures vagtcentral kan ikke se de billeder, du tager med SmartCam overvågningskameraet.

Ønsker du alarm med videoovervågning, tilbyder vi både indendørs og udendørs videoovervågningskameraer, som du også altid selv kan tilgå via din app.

SmartCam overvågningskamera

SmartCam overvågningskamera

Tag vores alarmtest via knappen herunder for at finde den bedste alarm til dig og få et tilbud.

HVORDAN ER REGLERNE FOR KAMERAOVERVÅGNING?

Man må gerne have overvågningskamera indenfor i sit hjem og på sin grund til overvågning af indgangspartier, have og indkørsel. Har du andre på besøg, som f.eks. barnepige, rengøringshjælp eller andet, er du dog forpligtet til at informere dem om, at der er indendørs kameraovervågning i hjemmet.

Hvis du har overvågning med trådløse kameraer eller videoovervågnignskamera på dine udendørs arealer, skal du være opmærksom på, at det er ulovligt at overvåge gader, veje osv., der benyttes til offentlig færdsel. Dit overvågningskamera skal derfor placeres, så det kun fanger billeder af din egen grund. Det må ikke kunne tage billeder af f.eks. forbipasserende på fortovet i baggrunden.

Du behøver som udgangspunkt ikke at skilte med, at du har indendørs kameraovervågning, men vi vil til enhver tid anbefale dig at gøre det, grundet den præventive virkning. Når en indbrudstyv ser, at et hjem er sikret med en alarm med overvågningskameraer fra Verisure, springer han det som regel over. Faktisk viser vores undersøgelser, at Verisure-kunder har 73 % lavere risiko for indbrud.

HVAD KOSTER ET OVERVÅGNINGSKAMERA?

Prisen på kameraovervågning kan variere meget, afhængigt af løsningen.

Har du et Verisure abonnement, kan du nemt få et trådløst SmartCam overvågningskamera. Log ind på Mine Sider, og køb nemt og hurtigt et batteridrevet wifi kamera via vores webshop. Du kan også nemt selv installere og aktivere det.

KØB OVERVÅGNINGSKAMERA

Prisen for vores SmartCam overvågningskamera er 1.495 kr.

Dertil kommer et månedligt abonnement på 15 kr.

Køb kameraet direkte i vores webshop.

GÅ TIL WEBSHOP

Er du endnu ikke kunde hos Verisure?

Et SmartCam overvågningskamera forudsætter som nævnt, at du har et abonnement hos Verisure. At have et abonnement hos os, vil sige, at du har et alarmsystem med fri vagtudrykning.

Abonnementsprisen varierer meget i forhold til, hvor stort et alarmsystem du har i din bolig, da abonnementet fastsættes ud fra antallet af alarmkomponenter.

Hvis du primært er interesseret i at få et SmartCam til indendørs kameraovervågning, kan vi sagtens sammensætte en pakke til dig, så du kun får det allermest nødvendige. Der kræves basalt set bare en centralenhed med internetforbindelse. Kontakt os allerede i dag, og så hjælper vi dig med at komme hurtigt i gang.

Er du interesseret i komplet indbrudssikring af hjemmet, har vi også en alarmløsning, der passer til dig, uanset dine behov og ønsker. Vi rådgiver dig gerne om en tyverialarm til netop dit hjem. Vi har blot brug for at vide lidt mere om dig og især dit hjem.

Tag vores hurtige alarmtest for at besvare en række spørgsmål. Derefter ringer vi dig op for at tale nærmere med dig om de sidste detaljer, som testen ikke berører.

TAG ALARMTESTEN HER OG FÅ ET TILBUD

Få gratis sikkerhedstjek

Du er også altid velkommen til at bestille et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek.

Ved et sikkerhedstjek får du besøg af en af vores lokale sikkerhedskonsulenter, der vil gennemgå behovet for indbrudssikring i dit hjem og vurdere, hvilken alarmtype med kameraovervågning, eventuelt videoovervågningskamera, der vil passe bedst til dig samt give dig et uforpligtende tilbud.

Efter sikkerhedstjekket står det dig helt frit, om du vil takke ja eller nej til tilbuddet.

Vælger du at takke ja, kan sikkerhedskonsulenten ofte installere systemet med det samme i forlængelse af sikkerhedstjekket. Har du behov for lidt betænkningstid, kan du bare lave en ny aftale med ham eller hende.

Indtast dit telefonnummer nedenfor for at bestille et sikkerhedstjek. Så ringer vi dig op hurtigst muligt og aftaler et tidspunkt for besøget.

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik.

ANN FIK INSTALLERET OVERVÅGNINGSKAMERA

Mens Ann var på en lang ferie i Thailand, forsøgte to indbrudstyve at bryde ind i hendes hjem. Inden ferien havde Ann dog fået installeret indendørs kameraovervågning, så tyvene blev fanget på billeder. De stak hurtigt af igen uden at få tyvekosterne med sig.

Læs hele Anns historie her, eller hør hendes historie overvågning med wifi kamera i videoen.

FORDELENE VED TRÅDLØSE KAMERAER

Rigtig mange af vores kunder efterspørger overvågning med trådløse kameraer som bl.a. vores SmartCam batteridrevet overvågningskamera. Det er der er flere gode grunde til.
Med et trådløst wifi kamera slipper du først og fremmest for at have flere synlige ledninger i hjemmet. Det giver et mere stilrent og opryddet look i hjemmet, hvilket mange sætter pris på.
Derudover giver trådløse kameraer også en større fleksibilitet og mulighed for selv at styre sin kameraovervågning til mindste detalje.

Et batteridrevet kamera kan du nemlig placere, hvor du vil, uden at være afhængig af at det skal stå i nærheden af en stikkontakt. Det er en stor fordel, hvis du har brug for at overvåge en anden del af hjemmet, end det egentlig var tiltænkt med dit wifi kamera. Det kan f.eks. være i forbindelse med ombygning eller ommøblering af hjemmet.
Vores videoovervågningskamera er dog ikke trådløst. Det skyldes, at der med videoovervågning er større krav til produktets ydeevne. Læs mere om vores videoovervågning.