true

Hjælpen er kun ét klik væk med en overfaldsalarm fra Verisure

Med en overfaldsalarm er hjælpen aldrig langt væk

En overfaldsalarm er god at have ved hånden, hvis du skulle få besøg af ubudne gæster i dit hjem.

SOS-funktion, natalarm og dørklokke i ét

Alle Verisures alarmsystemer er udstyret med overfaldsalarm via SOS-knappen på portalen. Hvis uheldet skulle være ude, og du får ubudne gæster eller bliver overfaldet under et indbrud i dit eget hjem, kan du altså også bruge alarmsystemet som en overfaldsalarm. Du behøver aldrig at føle dig alene hjemme, for du kan altid hurtigt få hjælp, hvis noget skulle ske. Når vagtcentralen modtager et SOS fra din portal, ringer en alarmoperatør til dig. Hvis ingen tager telefonen, sender vi straks en vagt hjem til dig.

Ønsker du en mobil overfaldsalarm, kan du overveje vores Night Control-enhed. Den kan du tage med dig rundt i hjemmet, du kan slå alarmen til og fra på den, og du kan bruge den som overfaldsalarm.

Overfaldsalarm fra Verisure

Night Control overfaldsalarm

Køb Night Control

Er du allerede kunde hos os, kan du købe en Night Control direkte i vores webshop.

Køb Night Control i webshop

Få flere funktioner til din overfaldsalarm med Verisure Night Control

Med Verisure Night Control får du flere funktioner til din overfaldsalarm for endnu bedre og øget sikkerhed for hele familien.

Verisure Night Control fungerer som en trådløs fjernbetjening, som du kan bruge som overfaldsalarm og til at til- og frakoble alarmens skalsikring. Via dørklokkefunktionen får du også besked, hvis nogen åbner en dør eller et vindue med en åbningskontakt.

Du kan med fordel placere din Night Control ved siden af sengen eller ved toppen af trappen til 2. sal, så du hurtigt og nemt kan nå den, hvis noget skulle ske. Da den er trådløs, kan du også tage den med dig rundt i hjemmet. Har du brug for hjælp, skal du holde begge knapper inde samtidigt i tre sekunder, og et signal vil blive sendt til vores vagtcentral. Når du slipper knapperne, kan du desuden indtale en besked til operatøren og fortælle, hvad der er sket.

Når vagtcentralen modtager et SOS-signal fra din overfaldsalarm, forsøger en alarmoperatør at kontakte dig. Hvis vi ikke kan få fat i dig, sender vi med det samme en vagt hjem til dig.

Overfaldsalarm er inkluderet

Når du vælger en Verisure alarm, er overfaldsalarmen altid inkluderet i abonnementet via SOS-knappen på portalen. Du kan altså altid hurtigt tilkalde hjælp, hvis noget skulle ske.

Det er betryggende at vide, at du via din overfaldsalarm altid har forbindelse til vores vagtcentral, hvor vores alarmoperatører er der for dig døgnet rundt. I tilfælde af en alarmsituation ringer de dig op og får afklaret, hvad der er sket og tager de nødvendige foranstaltninger ved at sende en vagt og eventuelt tilkalde politi eller brandvæsen. Hvis vi ikke kan få kontakt til dig, sender vi en vagt med det samme.

Du kan også vælge at udvide dit alarmsystem med Verisure Night Control, som både fungerer som overfaldsalarm og som fjernbetjening til til- og frakobling af alarmens skalsikring.

Prøv vores alarmtest og se hvilken alarm, der passer bedst til dit hjem.

Hør mere om vores overfaldsalarm

Indtast dit telefonnummer nedenfor, så ringer vi dig op og fortæller dig mere om vores overfaldsalarm - det er hurtigt og helt uforpligtende.

I'm interrested, book now

Ved klik på knappen accepterer du vores persondatapolitik

FIND DIT system med overfaldsalarm her:

Husk, at du kan få op til 7.200 kr. i håndværkerfradrag, når du får installeret en Verisure alarm.

Sådan! Du har nu gennemført alarmtesten. Se dit resultat på næste side.

Hvorfor skal jeg indtaste mit telefonnummer?

Vi bruger dit telefonnummer til at gemme dine svar og dit testresultat i vores systemer. På den måde kan vi hurtigt finde dine oplysninger, så du slipper for at skulle svare på de samme spørgsmål igen, hvis du får brug for vores rådgivning på et senere tidspunkt.

Når du klikker på knappen, giver du os lov til at kontakte dig via telefonopkald/sms for at drøfte sikkerheden i dit hjem, vores produkter og tilbyde dig et gratis og helt uforpligtende sikkerhedstjek. Afhængigt af kombinationen af dine svar er det ikke altid muligt at vise en præcis pris. Skulle det være tilfældet, ringer vi til dig med uddybende spørgsmål, så vi kan komme nærmere en pris.

Du kan til enhver tid frabede dig kontakt fra os på 80205050 eller salg@verisure.com.

Vi behandler dine personoplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, hvor du også kan læse om dine øvrige rettigheder.

Overfaldsalarm